- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Vegetáriánus vagyok, de a tejet gyakorlatilag literszámra eszem. Inni ugynais nem szeretem, kecsketej... De pl. 10 liter tejből lesz 1 kg sajt, és fél kiló orda. A sajtnak kb akkora a kalóriatartalma, mint egy átlagos húsé. (300-400 Kcal/100g) Kétnaponta csinálunk egy ~2 kilós sajtot. Napi 10+ liter tejet fejünk, nemsokára teljesen el lesznek választva a kiskecskék, és biztos 15+ lesz, és egyelőre nem jut eladásra sok. És még nem is beszéltem arról, hogy a méz is folyamatosan fogy, a szőlőcukor is különböző édességekbe, a gabonakészítmények alapkajának, stb., amiben sok kalória van. No, amikor hetente többször is ordával töltött krumplit eszünk sajttal (mert óccsó, de tápláló), és én megeszek belőle napi több kilót (mert finom), akkor hízok egy kicsit (a megevett kaja súlyától eltekintve). De mondom, az a furcsa, hogy a családom többi tagjának nincsenek ilyen probléámái, sőt, húgom és édesanyám durva kilókkal is küzd, egyik öcsém meg csak simán el van eresztve.
-
Crystalheart
őstag
Azt eszem, ami van. Nyáron pl sok rántott tököt vegyes zöldséggel, vagy ordával (érdemes megnézni) töltött sajtos krumplit, télen sok rizst káposztával. (Bár ahogy elnézem az élelmiszerárak alakulását, rövidesen csak sok árpa lesz, rizs nem annyira.)
Most éppen lencsés árpát egy rahedli mindenféle zöldséggel. Étkezési naplóra nincs szükségem, mondasz egy dátumot, és megmondom, olyankor kb mit szoktunk enni.
Kalóriában nem hiszem, hogy olyan kevés volna, mert a tejtermékekben sok van, és a napi 10+ liter tejből eladni sem tudunk, mert elfogy és kevés. És gyakorlatilag rajtam kívül mindenki kilókkal küzd itthon, én meg fogyok. Most már ideje volna rájönni, hogy mi ez, de a háziorvos nem hajlandó elküldeni kivizsgálásra, mondván, hogy alkati dolog. Na de ennyire?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ezt egy ismerősöm küldte, gondoltam megosztom veletek, hogy egy kicsit ledöbbenjetek! Hosszúnak tűnik, de ha szántok...
- 9 DB DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 pc(r5-2600/gtx 1070/win10/SSD/hdd)
- Gigabyte GA-Z170M-D3P/i7-6700/16 gb DDR4
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest