Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Nikonra több ilyen megoldás is van, leginkább a Nikon Camera Control, de ingyenes is akad, mint pl. a DCamCapture, ami még videót is tud fölvenni az élőképből (de tömörítés híján arra nem jó a gyakorlatban)
de ezek Nikon specifikusakegyébként olyan sok mindent nem kell tudjanak, így elrontani sem nagyon lehet egy ilyen alkalmazást (manuális obit használva pedig végképp, hiszen semmi más dolga, mint exponálás, és azonnali eredményletöltés)
ha nagyon zavaró az USB kábel (pl. a mosógépnél nem akartam madzagot retusálni), akkor persze nem marad más, mint vagy az önkioldó, vagy a távvezérlő (inkább ezt szeretem, mert jobban kiszámítható a pillanat)
esetleg meg lehetne próbálni vezeték nélküli USB adaptereket szerezni, valahol régebben olvastam egy cikket arról, h vki így váltotta ki az Eye-Fi kártyákat (amik wi-fi-n át tudják küldeni az eredményt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest