Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beefjeez
senior tag
Van kb. 3 teknika cucc, hibátlanok mind.
-
EczkE
veterán
Azt hiszem ez a Tesco saját márkája.
Valamikor láttam egész korrekt áron iPhone/iPod hangszórós dokkolót, de nem vettem meg. Árban jó. De gondolom azért a minőséggel spóroltak rendesen.
Ha csak dísznek kell akkor szerintem megveheted.
És írhatsz róla bemutatót.
Asszem mindenféleképpen!
-
adyz.
aktív tag
van dokkolóm, egerem, billentyűzetem, elemtöltőm meg kitudja még mim, hibátlanul működnek, semmi baj velük. (minőségük pedig meglepően jó az árhoz képest)
én ajánlom. -
Wictor
őstag
Akinek van ilyen típusú LED TV-je, az írna róla néhány sort*? Megköszönném a bejegyzés írója nevében is.
*Apámnak vennék majd lassan egyet, neki nem fontos a márka, csak a megbízhatóság és elég a 40 cm-es képátló is.
-
Crystalheart
őstag
Hangeszközből Technikát én még nem láttam olyat, ami pár hónap alatt ne ment volna tönkre, de biztos mi voltunk pechesek. (Pl. amiben CD-olvasó van, az előszeretettel válik túlérzékennyé, és nem, vagy rosszul olvassa a CD-ket, amiken van némi mikrokarc. Többször előfordult. Olyasmi ez, mint az olcsó DVD-lejátszók esete. Valszeg ez a CD-olvasó egység a legnagyobb gyenge pontja, és hát Hi-Fiben van az is.)
[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
válasz Crystalheart #6 üzenetére
Még szerencse, hogy nem sűrűn használok CD-t, utoljára is csak véletlen akadt a kezembe. A kiszemelt példányon van USB aljzat, bár azt még ki kell deríteni, hogy mégis mit és mennyit szeret. Igazából egy kicsit félek tőle, az általad is említett olcsó DVD lejátszók miatt...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
moha21
veterán
Van egy hangfalpárom, nagyon jók. ( És valós teljesítményt írtak rá ) 1600 Ft volt.
Meg egy kártyaolvasó. Az is volt vagy 1000 Ft. Mindegyik 2-3 éves és tökéletesen működnek.Nem saját kép, de ugyanez. Egy mélynyomóval megtámogatva ideális, de önmagában sem szól rosszul és még olcsó is volt.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
6 W RMS. Azért valjjuk be közelebb áll a valósághoz ( Ha kell lemérem és teszek fel képet ), mint az 1000 W ( igaz az pmpo ).
Ár / teljesítményben teljesen jó hangfalak.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Samus
addikt
Nos, a kinézett termék 8490 JMF (bár most már inkább RMF, de ez egy más történet), egy megbízható márka, USB-vel (pl: Sony és LG) olyan 17-20 ezer JMF, tehát duplája. Nyilván az teljesen más kategória, már csak a 10W RMS és a kétutas kialakítás miatt is (a Technikához szerényen oda van írva, hogy 2x2.5W RMS, a hangkeltők pedig láthatóan szélessávú hangszórók)...Különbség tehát akad...
Így néz ki:
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
-
aXXon
őstag
Nekünk van a cégnél egy kazettás/cd-s/usb-s/sd kártyás rádiónk az említett márkából, már vagy másfél éve és nagyon megvagyunk vele elégedve.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
norbee2244
senior tag
Ez a technika tv-s téma engem is érdekelne..A tesconak ez csak a MÁRKÁJA,de tuti,hogy nem ők GYÁRTJÁK tehát a gyártót kéne megtudni onnantól már okosabbak lennénk..valaki bővebb infóval tud szolgálni?
-
Dany007
veterán
válasz norbee2244 #16 üzenetére
Így van, de kérdés, hogy az adott panelgyártó milyen paneljei kerülnek be a Technika tévékbe. Amúgy linkeljen már valaki ilyen tévét, mert tévét még nem láttam tőlük.
Hiszen ha valami félselejt panel kerül bele, akkor tökmind1, hogy ki a konkrét gyártó... Márpedig ha egy termék kirívóan olcsóbb kategóriájában azonos más márkáktól akkor ott valami buktató van.
-
norbee2244
senior tag
Legyünk pozitívak,hogy nem a félselejt panelek kerülnek be. Mondjuk itt. Szerintem inkább arról van szó,hogy nem kell megfizetni a nevet és ezért olcsóbb..számtalan példa van erre(most épp nem jut eszembe egy sem sajnos).
-
Dany007
veterán
válasz norbee2244 #18 üzenetére
Na megnéztem. Szerintem továbbra is zsákbacica.
Néztem a mellékelt "adatlapot" pdf-ben. Ott se írnak le végülis semmi konkrétat. Csak, hogy van 720p-s meg 1080p-s változat, valamint 50-400hz-ig. Meg, hogy gyönyörű színek blablabla...Persze ettől még elképzelhető, hogy úgy van ahogy mondod. Nem tartom kizártnak.
Csak így ez zsákbamacska. Megveszed, aztán vagy jó, vagy nem jó. Aztán vagy bírja 3-5 évig vagy nem. -
aXXon
őstag
Nem tudom eldönteni, hogy negatív és előítéletes vagy-e, vagy inkább realista
Én is tartok ettől a márkától egyébként, mint a tűztől, de a fent említett rádiósmagnóban például nagyon pozitívan csalódtam
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest