Új hozzászólás Aktív témák
-
luke.
aktív tag
Samsung Galaxy Tab 2 7" kifejezetten drága 2 éves hűséggel.
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
Greg-77
aktív tag
Persze mert igaziból így is kéne lennie csak magyarisztánba nem így működik. iPhone tulaj ként azt mondom ennyit nem ér amennyiért adják, kb 1-éve vettem ikon 200-ban 135ezer-ért a 16GB iPhone4-et most 130ezer a 8GB ami ugye már nem egy mai darab és fele annyi a tárhely. Mozaik S-ben a Galaxy SIII 126ezer (webshop-ban rendelve) miről is beszélünk akkor Sajnos nagyon drága lesz az új iPhone bár mi is lesz a neve, és alig esik a korábbi modellek ára. Bár ne legye igazam.
-
HaZsolt
őstag
A 4-es iPhone-ok ára miért felfele megy?
-
leslie_smith
aktív tag
Úgy látom,hogy a közelgő szifon 5 kiszorítja a 3gs-t ami talán még kap a supportból.
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
kcsa
veterán
válasz scyllarus #27 üzenetére
Nem tudom vodánál hogy van most a kategória, de kettő van:
- átlagemberek szerződéskötés óta eltelt évek száma * 500 ft
- magas költésűek évek száma *1000 ftMondjuk ha 10 éve vagy előfizető, akkor is csak 10k kedvezményt kapsz. arcátlan a 100k feletti telefonok korában...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
válasz scyllarus #19 üzenetére
Ha 5 előfizetéssel 25k a számlád, akkor az havi 5k költés, kb mint az enyém (csak nekem nem 5 hanem 3 előfizetésem van, havi 15k értékben). Ennyire sehol nem fogsz kedvezményt kapni. ha számonként lesz ennyi aköltésed, már annál inkább - de ez kicsit irreális a kis magyar valóságban.
-
NivoSzaki
tag
ezekutân biztos hogy kínából rendelek telefont, ezeket a túlárazott készülékeket meg meghagyom a lúzereknek... már bocs a szóért jobb nem jutott eszembe
-
V.T.CS.
senior tag
amilyen botrányosan rossz a star széria első 2 tagja, a hármat akkor sem használnám ha fizetnének érte.
a sok ... meg veszi. -
scyllarus
veterán
Elárulom, hogy nekem havi 20-25 a számlám (5 előfizetés + mobilinternet), mégsem kapok normális kedvezményt a T-nél.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Altradan
tag
van infó rola, hogy meddig lehet még kapni a live with walkmant?
-
kcsa
veterán
Hja.. igen... Egy-két helyen már pedzegetik hogy a rendszerszintű titkosítás miatt, de attól még nekem is fájt a lépés.
@leslieke: nekem már sok éve nincs hűségem. Egy ideig próbálkoztak mindenféle visszautasíthatatlan ajánlattal (értsd: havi 200 forint kedvezmények és egyéb okosságok) aztán leszoktak rólam. Várom már az olcsó európai roamingot, pár év és talán realitás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
Az ot-991 ára durván nem jó ajánlat, bár eddig sem volt az igazán.
.::> <::.
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz Kiss Tamás #8 üzenetére
Ha még egyet is el akarnak belőlük adni, akkor a bejelentés után 10 órával még ugyanennyivel kéne csökkenteniük
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
25k a Star3 ért? Hol élnek ezek?
All→M8
-
xperiababu
csendes tag
Azért nem kell sok értelem, a Star 3 nem olyan telefon, mint egy Android-os kütyü. Mégis sokat kérnek érte (egyéni megítélésem). Várom azt az időt, amikor ingyen dobálják majd utánunk a legújabb telefonokat, csak 2 évre írjuk alá a sok ezer perc beszélgetést havi 9.90 €-ért, mint Ausztriában...
-
Dante32
tag
A Lumia-kat szépen leárazták. De a Star III az nem semmi.
Ki fog érte ennyi pénzt adni + előfizetést bevállalni?![ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
Nekem az volt a kedvezmény a telenornál, hogy vehettem volna másik előfizetést, ha új telefont szerettem volna. Itt teljesen elveszítettem a bizodalmam a Bónusz programban.
-
Kiss Tamás
csendes tag
10 órával az új lumia modellek hivatalos bemutatása előtt az a minimum hogy ennyivel leviszik a régiek árát. De persze még így sem éri meg venni belőlük
-
kcsa
veterán
válasz Permet Elek #5 üzenetére
Aztán hova? Vodánál 10 év folyamatos előfizetés után adtak volna 5khuf kedvezményt a készülékből (ééés mindjárt jönnek a károgók hogy ha havi 15-25k lenne a számlám, kapnék kedvezményt, de ez rohadtul nem reális magánszemélyként itthon...)
-
Igazából az összes árképzés vicc. ("Az olcsó készülékek") Máshol 0-10ft ért kaphatók. A drágák viszont, kártyafüggetlenül olcsóbbak mint náluk előfizetéssel. És a gyártói garancia is hogy alakul mostanába. 1+1-év?? 120millió feltétellel?? És 6év hűség után. Se egy ajándék telefon. (Máshol alap) Se egy kis kedvezmény. (Max 3000forint, amit kedvezményes készülékcserének hív +beválthatom a pontjaimat. Ami nállam max 3000. Szóval 6000-el olcsóbban kapok 6 év után telefont mint más. És még így is drágább mint máshol. Ahogy említettem És az egyébb elbarmolt ügyintézéseik, de ezt már nem is részletezem. Jövőhéten valószínű váltok.
-
Greg-77
aktív tag
A Lumia modellek árai jók lettek talán még így is, hogy a WP8 felejtős. A Skate és a 3GS- nek már igazán ideje volt lekerülni a kínálatból. Már csak az iPhone-oknak kellene egy sokkal jobb árat kitalálni, mert teljesen abnormális a mostani árképzés.
-
sing1ep1ayer
őstag
Samsung Star 3 Jézusom! Ezért van pofájuk többet kérni előfizuval, mint nulla forint?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...