Hirdetés
Aktív témák
-
zolcseges
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja hogy tudom a telefonönyv kontaktokat bevinni MS outlookbol? vagy az is elég ha vmi mododt ajánlotok Nokiárol valo adat átvitelre :\
igazábol feltettem a kies-t és mintha fel is ismerné h be van dugva a telo, de minden eszkoznél azt irja ki, hogy a készulék nem támogatja azt...
vmi megoldási javaslatotok van?
-
zolcseges
csendes tag
Kies windows 7en rendesen kéne h mukodjon?
Nekem Btooth csatlakozást egyáltalán nem ismeri fel, holott a laptopomban van btooth,
az USB-s kapcsolatnál pedig a jobb felso sarkában a Kiesnek ki van irva hogy készulék csatlakoztatása, kérem várjon, és ez a dolog hiába várok nem tunik el....Firmware frissitésnél felismeri milyen van a telon, sot látja h ott van az s8500 a redszerben, de mondjuk egy telefonkonyv vagy uzenetek , vagy bármi olyan kies alkalmazásnál ahol a telefonba kéne nyulnia, azt irja ki : S8500 - This device does not support this service...
mit kéne tenni? win reinstall? azér remélem nem :\
-
zolcseges
csendes tag
ezt a palringot nem lehet vhogy eltuntetni?
amugy nektek az az msn-es bejelentkezés lehetoseg hogy vagy melyik widgettel ment? csak mert nekem az IM alatt palringot ert amire még csak be sem tok jelentkezni , mert azt irja ki h seems like the palringo servers dont respond...ez érdekes..
-
zolcseges
csendes tag
route66-hez kapcsolodo kérdés:
ha befizetek egy honapra meg minden, letoltom a térképet, az egy honap után nem fogja engedni h használjam a telefonra toltott terkepet?
ez azt jelenti , hogy netre kell csatlakoznia eloszor h csekkolja a regisztráciomat, azaz kulfoldon ha használom ott roamingol a program?
másik:
system infoban azt irja:
model number: GT-S8500
Software: bada 1.0 / 1005201728LISJEEholott Kies szerint XJEE van rajta, és nem kell frissiteni, na most akkor mi van?
-
zolcseges
csendes tag
na most tettem fel gépre a route66 sync-et, hát bejelentkeztem meg minden es magyarország autostérképe 0Ft + noi férfi hang 0Ft egyelore tolti le nekem, meglátjuk mi lesz
-
zolcseges
csendes tag
válasz user137 #2529 üzenetére
hát azt nem mondom h egy GoogleMaps, de egészen jo térkép, persze nem szatelit meg ilyenek, de térképnek térkép
nem is emlékszem a 3d-s dolgok fizetosek e már , de azthiszem minden ami nem a sima egyszeru autostérkép, azért fizetni kell.
ha jol emlékszem 10 euro egy honap , és ?30? az éves elofizetés az europa szintu autos navi-ra. de nagyon sokminden elérheto rá, ha vki leszedi a route66 syncet látni fogja.
sajnos a licenszes dolog vmiert nem ment, mert csak akkor tok licenszalni ha már jelet fog, de a wifim kozelében sajnos jelet nem talált, bár hálozati helymeghatározást is bekapcsoltam a kedvééért, de azt mintha a route66 nem használta volna, csak a sima GPS-t...
-
zolcseges
csendes tag
Karma, és amikor a tel-en beállitod, h kiessel csatlakozzon, majd a kies felismeri h csatlakoztattad, utána a kiesben a jobb felso sarokban csak forog es forog az ikon h csatlakoztat?
igazábol nekem sem ment az egész, ugyanezt irta ki a kies amit neked, de aztan egyrészt a legujabb kiest leszedtem, és felraktam, de ugy h elotte leszedtem minden elozetesen feltelepult samsung drivert
ezutan kies fel a gépre, majd mikor bedugtam a telot , na akkor alul jelzi a winfos, hogy telepitit a drivereket, na és ott nekem pl alapbol windows update severeken kezdi el keresni a drivert, na en ezen a pontos kattintottam gyorsan a linkre ott hogy állitsa le az onnan torteno telepitest, és gondolom ezután szépen megtalálta a kies által adott drivert.
nekem ezután mukodott, minden része megy a kiesnek
-
zolcseges
csendes tag
Valaki tud vmi ertelmeset mondani a beepitett facebook kliensre?
sztem bitang gyenge, baromi lassan frissit, vajon tudja azokat a dolgokat amiket az iphone-os rokona igen (gondolok itt a kontakt profilképe a facebookons képe legyen, ill egyéb adatit onnan szedje le a telora)
de ez a frissites a legidegesitobb en már inkabb a bongészoben teszem kedvencek koze a fbook oldalt, mert az gyorsabban reagál
másik kedvencem a palringoban "eldönthetelen" billenytuzetm remélem hamar megoldják...
-
zolcseges
csendes tag
az normális h a 16G memoriakártya a windowsban 14.8Gb ként jelenik meg?
Amugy megmondom hol vegyétek: ebay, hongkongbol jott egy hét alatt, ~6700 pénzért, mindenféle biztositasokkal egyutt
-
zolcseges
csendes tag
sziasztok!
1080p-s videokat ne is várjam h lejátszik? vagy azzal volt baja h wmw? hmm lehet
Kiessel frissitettem a telot, most csak az zavar h az uj emaileket az uzenetek aljára dobja, ezt hogy lehet megváltoztatni?
elore is koszi
-
zolcseges
csendes tag
-
zolcseges
csendes tag
Sziasztok!
Külföldi appsrol (pl olasz) valaki tudott már leszedni app-ot pénzért? beirtam a kártyaszámom meg az adatokat, de vissazdobja h ervenytelen kartyaszám, pedig mar jopár helyen fizettem vele neten :\
valalkinek vmi 5let?
mégvmi: Class 2 -re en is tudtam 4-5 megával másolni, egy két avi viszont még mindig szaggatos... :\
Codecet hogy lehet "javitani"? most a kies féle jf4-es FW van a telon
[ Szerkesztve ]
-
zolcseges
csendes tag
CSV-be exportáltatok már nevjegyzeket?
egyrészt: nekem a 06-os számok elol levágta a 0-t :\
masreszt a +36 bol pedig a +-t
ez hogy mukodik ha ezt vissza akarnam tolteni akkor az osszes számom ugymond elcsesződne? vagy ez visszaimportnál orvosolodik vhogy?igazábol azert kerdem mert akkor nem nyulok bele exceles fuggvenyekkel meg ilyenek...
-
zolcseges
csendes tag
például egy régi telomrol anno vmikor ugy kerultek át számok hogy a nevek utan /1 ek állnak (gondolom az akkori csoportbeosztas szama volt ez)
a most egy ilyen dolog esetén nem fogom egyesével a nevekbe belépni és torolgetni a /1eket
excelben meg ezt elég gyorsan meglehet oldani ugyebár...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen routert?