Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
-
muveszur
addikt
válasz
user137
üzenetére
A kezdőképernyőt lehet jobbra, illetve balra elhuzni. Balra a Photocontats jön be, jobbra pedig a Menü, tehát nem olyan mint az android. Viszont van a kezdőképernyőnek is 3 lapja, mindegyiket telerakhatod widgetekkel.
Mindenhol van kinetikus görgetés, kivéve a főmenüben, illetve a Videólejátszóban. Továbbá nem gördül a taboknál sem.
-
expander
senior tag
válasz
user137
üzenetére
ha tudsz normalisan qwertyn gepelni, marmint szamitogepen, akkor egy kis megszokas utan a telefonon is fog. sokszor irok enis ugy smst hogy közben masra kell figyelnem, de mivel tudom merrefele vannak a betük, es egesz pontos a kijelzön a tapi, ezert nagyon ritkan ütöm csak melle. ha meg odafigyelek a telefonra, akkor meg nem tudsz melleütni
legalabbis az elsö 1-2 hetet leszamitva, nekem azota nemvolt. ja es hozzateszem, hogy sportoloi multam miatt eleg mereted kezem ill. ujjaim vannak 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk reggel elvihetné helyettem a gyerekeket az iskolába, de ezt majd a köv. rom tudja 
legalabbis az elsö 1-2 hetet leszamitva, nekem azota nemvolt. ja es hozzateszem, hogy sportoloi multam miatt eleg mereted kezem ill. ujjaim vannak