Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
válasz
cerka14
üzenetére
De pl. ha egy fenykepezogep szenzora koszosodik el, az se zottyen el benne minden mozgatasra, sot, a sztatika miatt eppenhogy nagyon is ragaszkodik a helyehez. Szoval arra ne szamits, hogy egy-ket fujassal, razassal azok odebbvandorolnak.

En is szedtem mar szet teljesen a telefont, tudom, hogy a kamera egy kicsi, zart, kb 0,5x0,5x0,5 cm-es dobozban lakik, optikastul, es szerintem szenzorostul is. Onnan egy szalagkabel viszi az alaplapra az infot, de Te magat a szenzort szerintem nem tudod a dobozbol kiszabaditani. Hogy hogyan lett piszkos, az egy megint mas kerdes, de szerintem az piszok, legalabbis kisertetiesen hasonlit ra. Mindenesetre nagyon nem hiszem, hogy kabelhiba, epp azert, amit irtam: a szalagkabel torese az mindig egy szabalyos savnak, vagy minimum savreszletnek a hibajat jelenti, nem egy szabalytalan pacat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest