- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
válasz
BitiOne #8488 üzenetére
@ BitiOne: nekem az eddigi romverziokban esku nem mukodott ez a feature, de epp most valtottam Taylor V4-es romjara, es ebben tenyleg igy van!
Mostmar csak az idegesit, hogy tarcsazas kozben maceras kihangositani.
@phaet0n: koszonom a segitseged, a tarcsazassal kapcsolatos vagyam miatt at is futom majd a topicot.@TokLac: Szuper a romod, mindossze egy problemam van vele. Feltetted ugyan a Universal theme-et a honlapodra, de bugos, sajnos. Bizonyos szoveges mezokben ugyanis a betuk, a korabbi sarga / feher szin helyett feketeben jelennek meg. Peldanak okaert en az alfanumerikus keyboardot hasznalom (a T9 miatt) sms es email irasra, es ott, ha emlekszel, barna a hatterszine a szovegbeviteli mezonek. Na abban a fekete sajnos nem valami kontrasztos, sot, nagyjabol hasznalhatatlan. A masik hely, ahol ezt tapasztaltam, a hivokepernyo: a hivo is fekete szinnel jelenik meg, szinten nem elonyos, plane ha a hivokepe sotetebb arnyalatu.
Le lehet valahonnan tolteni egy bugmentes, kompatibilis Universal theme-et? Nekem az a tema a kedvencem, nem szivesen valnek meg tole.
Egyebkent mindenben tetszik ezen kivul a rom, gyors, egyelore szamomra bugmentes, sok a hely a C-n, szoval szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest