Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
natec
tag
-
natec
tag
válasz
ktomcat #35057 üzenetére
[Itt van egy kis segítség]
Csak óvatosan bánj velük!Én pl. a Total Commander -t betettem és rendesen működik
-
natec
tag
És it az új verzió!
Total Commander for Android 1.0 beta 10 (3rd public beta) -
natec
tag
-
natec
tag
válasz
BalanceR #31804 üzenetére
Köszi a tájékoztatást.
közben kijött a YONIP Kernel V.15 -
natec
tag
-
natec
tag
válasz
Twitch #31695 üzenetére
Ha Yonip kernelt használsz akkor a recsegő hangra a megoldás az audioNewFix.zip felrakása recoveriből Itt találod
-
natec
tag
-
natec
tag
válasz
rutyika68 #31659 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
A Market -nek volt törölhető gyorsítótár tartalma ezt töröltem de nem hozott eredményt.
A Market Updater -nek nem volt torölhető tartalma (szürke hátterű)
A probléma úgy oldódótt meg, hogy letöltöttem egy appot a Marketről és így már jól mutatta az összes Marketről letöltött appokat. -
natec
tag
Kérlek segítsetek, rosszúl szinkronizálja a letöltött programokat a MARKET (nem mutatja mindegyik letöltött programot amikor a downloads menüjébe lépek).
Valamelyik fájlt le kell törölni, hogy újból felépítse az adatbázist? -
natec
tag
-
natec
tag
-
natec
tag
-
natec
tag
-
natec
tag
-
natec
tag
válasz
RepeatSector #30635 üzenetére
Köszönöm a linket, nekem is ez van meg, és jól működik.
-
natec
tag
válasz
RepeatSector #30630 üzenetére
Melyik intercept 3d-t tetted fel? Egy linket légyszi irj!
-
natec
tag
Ezt mondom én is, amig nekem a Lukiqq v4 kernel volt fenn tudtam használni a screenshot 1.4 -et, szerintem amelyik kernel nem kimondottan 24 bpp azzal működik, de én már nem akarok visszatelepíteni régebbi kernelt mert most elég "megbízható" a rendszerem.
Petikeke is írta....[link] kivétel: Yonip 24 bpp kernelek -
natec
tag
Cyanogenmod-7-0-0-rc1-spica-alpha2.2 Magyar nyelven is.
[link] -
natec
tag
V8 lukiqq-kernel
-
natec
tag
CM fordítás infó
[link] -
natec
tag
válasz
easy...rider #30166 üzenetére
Belépsz a Recovery menübe > Advanced > Kernel tuning > undervolt itt a Numeric keys választod és egyesével beírsz számokat mondjuk 100 at és amikor lépkedsz visszafelé már látod az általad beírt új értéket.
Ha valamit elrontassz nem én vagyok a hibás!
Sok sikert. -
natec
tag
Hé Srácok!
Criminal a segítségünket kéri a Gingerbread verzióhoz.
[link] -
natec
tag
"Feltettem én is azt amit RepeatSector belinkelt, nem lett magyar csak nagyjából, pedig a magyar nyelvet választottam."
Ha magyar nyelvet akartok akkor sajnos ragaszkodni kell a 6.1.1 alpha 8.3 -hoz
amiben a magyarítást Tothmarcell97 és társai csinálták anno a 6.1.1 alpha 8.2 ben és így került bele a CM 8.3 -ba. (Sajnos az észlelt hibákat a mai napig nem sikerült belejavítani a következő verzióba, pedig nincs túl sok hiba benne, már ami lefordításra került). Ami ezután jön azt nem lehet tudni, mert ha nem aCM 8.3 az alap akkor bizony ugrott a Magyar nyelv is. -
natec
tag
senzor driver: [link]
-
natec
tag
-
-
natec
tag
Kikapcsoláskor lehet választani, hogy recovery menüvel jelentkezzen be a telefon, de ez most elromlott, sőt kikapcsolni se bírom, ismét újraindul.
Valahol már olvastam róla, de nem találom, ilyen esetben mit lehet csinálni? -
natec
tag
válasz
honeker #27752 üzenetére
Reconverty -böl tettem fel és csináltam, Wipe cache és Wipe dalvik-cache -t is.
De az én Filesystem -em
SYSTEM: rfs
CACHE: rfs
DATA: rfsA jobboldali gomb kétszeri megnyomásával eddig fel tudtam oldani a képernyőzárat, most ezzel csak a fényt lehet ráadni és a szokásos módon lehet feloldani.
-
natec
tag
válasz
honeker #27631 üzenetére
Ha letöltötted a programot pl. Total Commanderre bele tudsz nézni a fájlokba, megkeresed pl. a DeskClock.apk fájlt a system > app könyvtárba a fájlon álva nyomsz egy F3 billentyűt megnyílik a fájl, mindenféle karaktereket látsz a Ctrl+F megnyomásával keresett szövegnél beírod a 19:30 és rákeresel itt már látnod kell magyar szövegeket UTF-8 kódolást választva. ha vannak magyar szavak akkor magyar (Törlés Zene 19:30 Cimke stb..)
-
natec
tag
Hali!
B.Ú.É.K Mindenkinek!Meg szeretném kérdezni, hogy Ti melyik Email programot ajánljátok?
-
natec
tag
Hali!
Van egy kis problémám a compass v2.0 -val az iránytűm mutatója remeg és ha a telefont körbeforgatom nem áll be északi irányba. aki tud erről valamit kérem segítsen!Más:
CM 8.2(language for Hungarian)
[link] -
natec
tag
" tothmarcell97" kéri, hogy aki tud segítsen az utolsó fájl fordításában [link]
hogy minél előbb bekerülhessen a CM -be KÖSSZ! -
-
natec
tag
-
natec
tag
SamdroidMod 2.0.1.alpha.8.3 - Froyo [AOSP] for i5700
-
natec
tag
A CM fordításához még hiányzik két fájl amit " tothmarcell97 " felrakot, ezt kellene még lefordítani " criminal " szerin, aki tud kérem segítsen!
[link] -
natec
tag
Én CM 7.3.1 -re tettem fel a CM 7.5 -öt és csak egy síma Wipe cache -t csináltam és minden rendben működik
Az első boot 3 és fél percig tartott. -
natec
tag
Interjú criminallal, a Spica CM ROM fejlesztőjével
-
natec
tag
válasz
adamfriday #25787 üzenetére
A 2.2 -őt már kijavították de a rádió még ott van.
Kiváncsi vagyok mikor javítják ki azt is? -
natec
tag
Ehez mit szóltok? Elírták vagy rosszúl értelmezem az i5700 nál 2.2 szerepel.
[link] -
natec
tag
froyo-kitchen-alpha
[link] -
natec
tag
Nyelv választás után próbáltátok kikapcsolni majd újra bekepcsolni a telót, hátha így bejön a magyar nyelv.
-
natec
tag
Akit érdekel megjelent a Smart Keyboard -hoz a magyar szótár, marketről letölthető
-
natec
tag
válasz
knyitogato #22620 üzenetére
Akkor ez a hiba szerintem telefonfüggő lehet.
Egyébként én is igy voltam vele mint Te, de miután kipróbáltam a Smart Keyboard -ot ez a gyakorlatban használhatóbbnak tűnik.
A döntés a tied. -
natec
tag
válasz
knyitogato #22615 üzenetére
ÉÚÜŰÍÓÖŐÁ
éúüűíóöőá
Ezt kűldtem el egy NOKIA -ra a telefonomról, a telepített Smart Keyboard -al.
Az összes betű úgy jelent meg a kijelzőn ahogy itt látod.
Arra érdemes figyelni, hogy nem minden telefon tudja átvenni a magyar ékezeteket, helyette érdemes használni a balra dőlő "ő"ű" betűket. -
natec
tag
válasz
knyitogato #22615 üzenetére
Én nem irtam vele SMS -t, de próbáltad balra dőlő ékezettel?
Az összes ékezet rosszúl megy át? -
natec
tag
válasz
knyitogato #22608 üzenetére
Én is az Anysoftkeyboard -ot használtam mert tetszik a full ékezet, de sajnos a billentyűk túl közelre kerültek egymáshoz és írás közben mindig kapcsolgatni kellett a külömböző írásjelek miatt, dícséretes,hogy van benne magyar szótár. Miután kipróbáltam a Smart Keyboard -ot a előbbit már le is töröltem a telómról, ez a billentyűzet jól használható a gyakorlatban, sajnos még nincs hozzá magyar szótár, viszont beállítható az öntanulás.
A program magyar nyelvű (köszönet a fordítónak) én az angol nemzetközit és a magyart jelöltem be használatra, az ékezeteket angol nemzetközi esetén jobbra és balra dőlően is előhozza igy SMS esetén ideális. Magyar választás esetén (amit egy hu / en váltóval lehet kapcsolni) csak a magyar ékezetesek jelennek meg.Én ez utóbbira szavazok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Steam topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest