Hirdetés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
appendix
csendes tag
válasz
bandrew #2535 üzenetére
Ha sikerült elindulnia, akkor már navigálás közben nem lépked ki nálam. Viszont az megesik, hogy 2-3 próbálkozás után indul csak el.
A naviextras oldalon van hozzá frissítés, kb. 150 mb, próbáld meg frissíteni az Igo-t. Persze messze nem tökéletes így sem, de hátha javít valamit. Én rögtön frissítettem, ahogy megvettem a telefont, így nem tudom összehasonlítani, hogy előtte hogyan muzsikált.
PDA-n 2005 óta használom az Igo-t, szeretem/megszoktam. Kár, hogy csak Amigo-t adtak a Spicahoz
-
appendix
csendes tag
"10-11 látható műhold esetén már nincs késés.
Persze attól is függ, hogy a telefont hova helyezed a gépjárműbe, mennyire van leárnyékolva (a fém felületeket nem szereti)."Igen, elhelyezéstől és persze időjárástól is függ. Én azt vettem észre, hogy a késés nem csak a gyenge GPS jel miatt van, hanem kicsit szaggat a program, belassul, mint pl. egyes játékok is.
"ha elindítom a navi programot, mikor kilépek a GPS ikonja is eltűnik a felső sávról.
Biztos, hogy meríti az akkut ha be van kapcsolva és a navi app nem megy?"Én úgy gondolom, hogy igen. De ezt majd a nálamnál hozzáértőbbektől is megkérdezzük
"Gyakorlatban mennyire használható? Értem ez alatt, hogy lehet hallani a hívót és ő is rendesen hall?"
Én teljesen elégedett vagyok vele. Homescreenre ki egy ikon, autóban rábök, bekapcs, kiszálláskor kikapcs. Autóban a hívások hangerejét maxra szoktam tenni a menetzaj miatt. Autópálya tempónál néha így is nehezebben hallom a hívót és persze nekem is hangosabban kell beszélnem. ("sebességfüggő hangerő"
A hallhatóság függ a másik fél telefonjától is. Mivel a Spica hangszórója a hátoldalon van, a tartó is bezavarhat, mert/ha fedi a hangszórót. Van aki észre sem veszi, hogy kihangosítottam, de ezt szoktam közölni velük és akkor csodálkoznak.
Én fekvő módban használom az IGO-t. Mármint a telefon van fekvő módban, nem én -
appendix
csendes tag
Igo nálam is sokszor kilép az indításnál, de navigálás közben már stabil (igaz, gyakran kicsit késik, úgy értem, későn jelzi a manővert). Pedig ez már a frissített verzió. Talán a következő jobb lesz. Jó lenne, ha az IGO kapcsolgatná be-ki a GPS-t, mert navigálás után én ezt gyakran elfelejtem kikapcsolni és csak szívja az akksit feleslegesen.
Autóban, pláne ha megy az IGO, tehát a telo a tartón csücsül, jól jön ez a kis app:
Car Mode a neve, ha be van kapcsolva, a bejövő hívásokat kihangosítja a telefonon.
-
appendix
csendes tag
Létezik arra valamilyen megoldás, hogy a hívásnapló eseményeit egyenként lehessen törölni? Köszi!
-
appendix
csendes tag
válasz
orrlyuk #2077 üzenetére
Végül is nem hagyták ki, de ha jól látom a dolgot, csak címmel rendelkező helyeket lehet felvenni a "kedvencekbe" (ez itt a saját poik neve az Amigoban). Miután megadtad a város/utca/házszámot és ide terveznél útvonalat, a címet fel tudod venni mint saját pontot. A baj az, hogy nem mindennek van címe/nem ismert/rossz a térkép,stb.
-
appendix
csendes tag
Sziasztok!
Már olvaslak benneteket pár napja, sok hasznosat tudtam meg. 1 hete van meg a teló, nálam 2 napig bírja egy töltéssel, napi kb. 30-40p telefonálás, 4-5 sms, no wifi, max 10p net, kevés zene és játék semmi extra widget, ami szinkronizálni akarna, 3g és egyéb csak szükség esetére.
Az akku töltöttségét tapasztalatom szerint is nagyon bután monitorozzaHasználtam már vyzbattery-t, most battery indicator pro-t, mindkettőnél jelentkezik a hiba: azt veszem észre, ha felteszem USB-re a telefont, -akár csak 2 percre is-, onnantól kezdve azt írja, hogy tölti az akkut, pedig már levettem az usb-ről. Találkozott valaki hasonló problémával? Újraindításon kívül valami ötlet esetleg?
Más. feltennék egy Hun ékezetes billentyűzetet (SoftHunKeyBoard4) telepíti is, de már megnyitni a telepítés után nem hagyja (nem aktív az a fül) illetve szövegbevitelnél nem kínálja fel, csak az androidost/samsungot (használtam Better Keyborardot is, arra engedett átváltani). Használja valaki esetleg ezt a Hun billentyűzetet? Szerintetek mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- PlayStation 5
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Opel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Plus 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 pro max - 256gb - Deep Purple - Vodafone függő - 2 éves elmúlt!
- Samsung Galaxy Navy Blue S25+ 256GB eladó
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest