Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
membrandj
nagyúr
válasz
Stauffenberg #35086 üzenetére
Sim kártya is tárol smst. Nem lehet,hogy az telt meg?
-
-
membrandj
nagyúr
-
membrandj
nagyúr
Hali! Tegnap megjelent a Viber androidra. Próbáltátok már? Nekem pár másodperc után azt írja h poor quality.. közbe itt ülök 1 m-re a wifitől és maxon van a jelerősség. Rom hiba lenne? Volt vmi program régen, ami fixen tartotta a wifi jelet. Mi is annak a neve?
-
membrandj
nagyúr
válasz
membrandj #32351 üzenetére
Nyomtam egy wipe dalvik cachet neki, most szintén a pin kód kérésénél fagyott le.. Most megpróbáltam sim nélkül elindítani,de most megint az animációnál fagyott le..HELP!
SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3 HoneycombMod.
Factory resetelni meg nem szeretném így péntek este 9kor.. A F***kivan.. -
membrandj
nagyúr
Üdv! Felraktam a rutyika féle SGM-et és meglepődve tapasztaltam,hogy nincs benne a google maps. Gondoltam leszedem a marketről, de nem tudom..azt írja ki hogy nem tudja telepíteni.. Először letöltötte de az installnál hibaüzenetet írt ki, most meg már nem is ír ki semmit, csak letölti.. Ötlet?
-
membrandj
nagyúr
Na, újratettem az egészet és most egész jó. 3d drivert tartalmazza? Mert az angry birds rio nekem még egy kicsit laggos.
-
membrandj
nagyúr
-
membrandj
nagyúr
Kéne egy kis segítség. Rutyika féle SGM telepítése után a boot animáció már 2x újraindult.. várjak v indítsam újra én magam?
Közbe rájöttem,hogy nem wipeoltam.. Kezdjem előröl vagy mi legyen? -
membrandj
nagyúr
Hali. Ezek a honeymod és tarsai mivel jobbak a alap 8.3-nál? Másik kèrdèsem,hogy belakott 8.3-ra ha új kernelt akarok, akk kell valamit csinalnom?
-
membrandj
nagyúr
válasz
Los Anthes #30703 üzenetére
Oké! Csak nekem már van egy " belakott " rendszerem stb. Kb annyi kedvem lenne,hogy rárakom ezt a kernelt és megnézem h mennyivel jobb. Most ezért nincs kedvem megint flashelni stb. Vagy az ext 2 mehet már berakott rendszerre is?
-
membrandj
nagyúr
hali. Ez a yonip kernel felrrakhato nem ext2es rendszerre is? Ha jol emlekszem,akkor a bfs valo a simara?
-
membrandj
nagyúr
Halo. Kb 10 perce ujraindìtottam a telot,s azota nincs hangja semminek, csak bùg a hangszòrò. cm 8.3 Mi lehet a baj?
-
membrandj
nagyúr
Na.. Most meg cm 8.3 alatt akármit próbálok áthelyezni az sd-re azt írja ki,hogy sikertelen.. Be kell állítani itt is vmit?
-
membrandj
nagyúr
-
membrandj
nagyúr
Köszi a választ! Olyan problémám van most meg,hogy 2.1es főzöttet akarok feltenni és azt írja h nem tudja megnyitni pedig simán a zipet tettem a kártyára. Ötlet? Most raktam fel a jd1et, szal az se lehet baj.
-
membrandj
nagyúr
Hali! 2.1 alatt nagyon megszerettem az xda phone apk-t cm alá is be lehet valahogy szerkeszteni? Mert elvileg a froyot támogatja..
-
membrandj
nagyúr
Köszi az infókat!
-
membrandj
nagyúr
hali. Csak kernelt,hogy lehet frissíteni?( cm - et akarom felrakni). Az a kerdesem meg meg mindig el,h. az app2sdt hogy kell megszuntetni(2.1) mert,ha csak siman kikapcsolom,akk nem omlik ossze az egesz rendszer? Sd-n partriciot meg tudom recoveryven torolni? koszi
-
membrandj
nagyúr
"hali. Ha új romot akarok felrakni es ap2sd-m van, akkor csak siman kikapcsolom? Move dalvikot is? Partriciot hogy tudom torolni? Koszi." Valaki?
-
membrandj
nagyúr
hali. Ha új romot akarok felrakni es ap2sd-m van, akkor csak siman kikapcsolom? Move dalvikot is? Partriciot hogy tudom torolni? Koszi.
-
membrandj
nagyúr
ckmod . bfs.003 és az sswitch mit takar? Köszi előre is!
-
membrandj
nagyúr
Jah, azt akartam meg kerdezni, hogy a ckmod . bfs.003 A mit jelent?
-
membrandj
nagyúr
hali. irtatok,hogy a titanium backual le lehet menteni az appokat is, hogy ne kelljen ujrarakni..Nem talalok ilyen opciot. Azert kerdezen,mert lehet kipribalnam a cmet, de nincs kedvem ujrarakni az appokat, ha megse tetszene. Vagy hogy lehetne megoldani? koszi elore is.
-
membrandj
nagyúr
Hali! A napokba elkezdte azt csinálni a telefon, hogy kb este 8kor levettem a töltőről, kb semmit se csináltam vele max telefonáltam pár percet és most ránéztem és 75%on van.. Valaki nem tapasztalt ilyet mostanába? Ez ha ilyen tendenciába folytatódik, akk kb reggelre lemerül teljesen úgy,hogy hozzá se nyúltam kb.. Ötletek?
Most megnéztem task killerrel,hogy mik futnak: Zenelejátszó ( nem hallgattam zenét pár napja..) col reminder ( emlékeztető progi, most kapott frissítést,de csak nem attól merül..) és kész.
Battery use-ba : Android rendszer 81% cell standby 7% phone idle 7% voice calls 5% wifi 3%..
-
membrandj
nagyúr
hali. Olyan kerdesem lenne,hogy van e vmien progi,amivel az egész rendszert le lehet menteni? cm mod felrakasahoz van vmi leiras? xda phone apk van hozza? youtube meg mindig nem jo rajta? koszi elore is.
-
membrandj
nagyúr
Na, kicsit utánaolvasgattam és azt olvastam,hogy vmi SamdroidV2 kell installálni. Vki elmagyarázná ezt nekem?
Konkrétan ezt írták:
Thank you markus! I tried to install and it says:"Cant mount /dev/st16 ... etc"
I have Samdroid Kitchen V2 deoxed ...
Any tipps?
Again in recovery install SamdroidV2, after that install FE7 and reboot
Sory for my english.Ez azt akarja jelenteni h rakjam újra a rendszert?
-
membrandj
nagyúr
Közbe megoldódott az előző probléma azzal,hogy azt az r-wt nyomogattam.
Most viszont olyan problémám lenne,hogy Fe telepítése közbe ezt írja ki recoverybe: E: can't mount /dev /st16 ivalid argument.
E: can't mount system:
E: Failure at line 3:
copy_dir pacgkage : system system: installation aborted.Ötlet???:S
-
membrandj
nagyúr
"a rar-ban lévő apns-conf.xml fájlt RootExplorer-rel kell bemásolni a /system/etc -be, felülírni a régit, a permission-t átállítani (rw-r--r--), újraindítás" A permissiont átállítani rw-r-r ez mit jelent?
Azt írja,amikor be akarom másolni root explorer-rel,hogy you can't paste here because the file syste is read-only. Ilyenkor mivan?:S
-
membrandj
nagyúr
Megnyomtam a hang le+kamera+ kikapcs gombot és eljött h downloading... egy csík ami semmit nem megy és h do not turn off target. Annak a csíknak végig kéne mennie? Mert meg se indult.
-
membrandj
nagyúr
Hali! Azt nem értem ,hogyha az odinnal beraktam a Tar fájlt és kész meg is csinálta, akk a segédlet azt írja ,hogy előjön a recovery, eddig tiszta, de azt nem írja,hogy elötte rá kell rakni a kártyára vmi zipet. Mert ugye apply any zip. Ez a kernell miatt lesz gondolom. Vagy elolvastam vmi,vagy hülyén gondolom?
-
membrandj
nagyúr
Köszi mindenkinek!!
-
membrandj
nagyúr
Hali! Arra a kérdésre tud valaki választ adni,hogyha rootolom a telom meg új rom stb, akkor az smseket vissza tudom tölteni kies-sel? Vagy milyen mód van rá? Használok egy Cool reminder nevü progit is, bár arra kevésbé valószínű ,hogy van megoldás, de át lehet menteni valahogy a feljegyzéseket?
-
membrandj
nagyúr
Hali! Olyan kérdésem lenne,hogyha rootolom a telot , meg új romot rakok rá, új kernel stb stb, akkor a meglévő programok elvesznek? Rakhatom fel őket újra? Tehát pl ha már rootolva van a teló és mondjuk kijön egy új kernel vagy egy új rom vagy akármilyen fontosabb komponens , akk húzhatom újra a rendszert a programokkal együtt?
-
membrandj
nagyúr
Senki?
-
membrandj
nagyúr
Hali! Felraktam a Dcswitch-et és rámek a középső jelre és azt írja ki,hogy enabling data connection, please wait... utána megk request timeout. data connectino state will update later.. Ez elég érdekes,mert miaz h enabling.. most akarja engedélyzeni, amikor le se volt tiltva?? A másik meg ,hogy amit kaptam beállításokat, azokkal nem működik, amit a neten találtam, azzal se. Esetleg vki telenoros még meg tudná nézni nekem??
-
membrandj
nagyúr
Valaki tudna nekem mondani egy mobil internet beállítást? Telenor!
-
membrandj
nagyúr
Sms problémára valaki válasz? Gyári sms kezelő nem tud időpontot kiírni?
-
membrandj
nagyúr
Hali Call meter Ng törlése úgy ahogy megoldotta a problémát. Másik kérdésem,hogy tegnap 23:00körül kaptam 1 smst, de azt már csak ma 00:30kor néztem meg. Kíváncsi lettem volna,hogy mikor küldték pontosan,de csak annyit tudtam megnézni,hogy október 1. . Gyári sms kezelővel nem lehet megnézni a fogadás pontos dátumát?
-
membrandj
nagyúr
Hali! Olyan problémám lenne,hogy kicsörög a telefon és ha megnyomom a felvevő gombot, akkor még eltelik egy 4-5 mp mire felveszi.. Elég bosszantó,mer van amikor emiatt rakják le.. Ötletek?
-
membrandj
nagyúr
Olyan kérdésem lenne,hogy miért csinálja azt a telefon,hogy kiírja,h Telenor HU és alá azt,hogy pannon?
-
membrandj
nagyúr
Hali! A másik kérdésem meg az lenne,hogy kiírtam a telóm,hogy kevés hely. Ez gondolom arra vonatkozik,hogy sok aklamazás van fent a telón. Ha rootolnál a telót és memóriakártyára telepíteném, akk ha jól sejtem ez a probléma nem állna fent ugye? Még 1 indok 1 root mellett..
-
membrandj
nagyúr
Hali! Ezt a tiki towerst a marketen megtaláltam, de azt írja h 0 ratings és kevesebb mint 50 letöltés. A market van meghülyülve vagy ennyire új játék vagy tök más ami fent van a marketen?
-
membrandj
nagyúr
Hali! Érdeklődnék,hogy a telefonnál melyiket kell nézni,ha meg akarjuk tudni,hogy melyik rom van rajta. Alapsáv verziója: i570exxjc1, Build száma: Eclair xxjd2
-
membrandj
nagyúr
Kéne egy youtubeos video,hogy mit hogyan kell a flasheléshez..
-
membrandj
nagyúr
Hali! Kb 2 hete vettem a telót és még mindig rajta van a gyári fólia. Ti meddig hagytátok rajta? Van olyan jó,mint amilyet lehet kapni hozzá? Vagy próbáljam meg leszedni? Mert nem nagyon találtam még rajta fogást,ahol leszedhetném.
Köszi előre is! -
membrandj
nagyúr
Mindenki írogatja itt a launcher programokat,de nem tudom,hogy milyen előnnyel jár. Tudnátok segíteni? Megéri váltani? Gyorsabb lesz, vagy mivel nyújt többet?
-
membrandj
nagyúr
Hali! Olyan naptár progit keresnék,amin az emlékeztető addig csörög amig ki nem nyomom. Már vagy az 5.et próbálom,de mindig csak 1et pittyen. Ötletek?
-
membrandj
nagyúr
Hali! Érdeklődnék,hogy van e valamilyen progi arra,hogy a telefonon a billentyűzár kódos legyen? Köszi előre is!
-
membrandj
nagyúr
-
membrandj
nagyúr
Ez most komoly,hogy androidra nincs program ami kiírja ,hogy mennyit beszéltél eddig?
-
membrandj
nagyúr
Hali! Tudnátok egy progit,amibe meg lehet nézni,hogy mennyi idő volt az utolsó hívás és összesítve eddig mennyi időt beszéltem? Köszi!
-
membrandj
nagyúr
válasz
adamfriday #17121 üzenetére
Hali! Lehet kicsi értetlenül fejeztem ki magam, szla megpróbálom még 1x
Tegyük fel nekem van egy Kiss pista nevü ismerősöm facebookon és a telefonkönybe is van 1 Kiss pista. Nekem oan program kéne mint a htc-be,hogy ha kiss pista facebookon megváltoztatja a profilképét akk a telóm a telefonkönyvbe is megváltoztatja. Erre vmi ötlet?
Vagy egyenként rendeljek a nevekhez képeket?
-
membrandj
nagyúr
Hali! Egyik haveromnak htc (hero?) telefonja van és neki a facebookrol szinkronizálja folyamatosan,ha vmeik ismerőse képet cserél és a telefonkönybe is kicseréli a képet. Spicara létezik vmi hasonló?
Amúgy a media marktba most egész baráti áron lehet kapni a telót. Kerek 60.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Steam topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest