Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogyha magába nézed hibátlan, de tegyél oda mellé egy 13 Pro/Max-ot vagy Samsung S21/22U-t stb és egyből más a leányzó fekvése.
Én sokat fényképezek és nem tudtam megszokni, hogy a többihez képest mennyivel gyengébb képet csinál, mégha olyan adottsága van ami a többinek nincs.
Ezért is várom nagyon a Fold 4-et és remélem a legjobbakat.
-
ADAM1337
nagyúr
Nekem volt az elmúlt évekbe az alábbi telefonok:
huawei p20 pro, samsung s20, p40 pro, note 20 ultra, oneplus 8 pro, most a z fold 3, és ez kb csak a p20 pro-t tudja megverni de csak videóban, a többi telefon messze jobb volt az az igazság bár ez foldable és igazából prototype, anno csináltam összehasonlító képeket oneplus 8 pro-hoz képest nyilván nem rakták bele egyből a legjobb kamerát mert olyan árazást kapott volna, hogy nekem se ez a telefonom lenne. (így is csak az órás akció miatt vettem meg)Viszont más dologba meg ez jobb nekem, de kiváncsi leszek a következő generációra, bár én a belső kamerát minőség miatt se használom, meg alapból gépen meetelek.
-
Winchester95
őstag
Szia.
Mindenki máshogy látja a dolgokat, így a kamerát is.Csinálj egy előlapi képet egy Iphone 13-al, utána meg a tiéddel.
Látni lehet a különbséget.
Ha nem látod szerintem csak magadnak hazudsz.
Én is szeretem a fold 3-at de ez nagyon nagy gyenge pontja szerintem.Viszont a hátsó kameránál nem veszek észre nagy különbséget.
Maximum telefonon nézve.
De már szerintem évek óta nincs fejlődés érdemben. (Mondjuk nekem n8ncs is rá szükségem).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest