- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
Amit írtál azt nem igazán értem. Én novemberben vettem az órát 129900 Ft-ért, 10 havi részletre. Nem vagyok flottás, a meglévő előfizetésemhez kaptam a multisimet. Ráadásul a hölgy azt modta az akkori előfizetésemnél tud jobb ajánlatot is. Így lett az addigi 6000 valahány százas előfizetésem 4260 Ft, 3GB nettel. Kaptam még 3 havi 1000 Ft kedvezmény is, + persze a 990 Ft a multisim. Amit nem értek miért nem lehettél multisimes? Az órán ugyan úgy működik önálló módban a telefonálás mint nálad, ha nincs a telefonhoz csatlakoztatva.
goop: Most próbáltam és tudtam üzenetet kűldeni az óráról BT kapcsolaton keresztül. Holnap kipróbálom máshogy is, mert most nem nagyon örültek a kisérletezésemnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest