Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
Az én tapasztalatom W5 pro val. 2 nap "kényelmesen"hozható. AOD al. Ez kb 48 óra. Úgy hogy éjszaka az oxigén, horkolás, börhönérséklet mérések nincsenek.
WearOS nál,szerintem ami hasznos azokat le lehet tölteni garminra, huaweire de még sztem Amazfit re is. (Egy órán mi hasznos).Okokos otthon vezérlés nem biztos hogy van azokra. Telefonálni lehet vele e simmel de akkor naponta tölteni kell( vagy fél naponta) Hogy mennyire pontos? Nekem instinct 2 m volt mellette utoljára és kb ezeket az értékeket hozta az is. De nem vagyok sport ember. 5-8 órás túrát végig navigál és oda vezet amit beállítottam. Nekem van rajta tok fólia. Fólia nem kellene mert zafír de,így nem zavar ha oda koppan valahova. A feketéröl kopik a festék picit, szerintem nem jobban mint más gyártók órájánal. Eljutott oda a Samsung hogy ennyi pénzért ez a legjobb választás mert ettöl minden drágább. Mondjuk 100 környékén van új w7 ami gyorsabb, picit más., ha inkább sportol az ember akkor suunto, Garmin lehet jobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Dupla akku, hőmérő és terepre szabott titánváz: kihívót kaptak-e az elit sportórák?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest