Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz atosan #12123 üzenetére
Szerintem gyakorlatilag bármivel , ami nem oldja a szilikont . Soha nem tisztogattam , mert a dobozában figyel . Van három szíjam , amit hetente váltohatok szinte .
De visszatérve . Mosószeres síma víz teljesen megfelel . Ne legyen benne semmi oldószer . Az valószínű beleharap . Amúgy én tisztítás után vékonyan puha ruhára tennék egy kis glicerint . De csakis hígítva 50-50% os arányba . Ha a kocsi gumira az egyik legjobb , gondolom erre is megfelel . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
jezusom
csendes tag
válasz atosan #12871 üzenetére
Nálam is ez volt két hete, amikor megvettem az órát.
A töltést le is tiltotta az óra, mert a frissítéstől nagyon felmelegedett.
Hagytam egy fél órát hűlni, utána rendesen feltöltött. Nem lehet hogy nálad is csak ez volt a probléma?Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van...
-
atosan
veterán
válasz atosan #12875 üzenetére
Nos, második normál töltés. 1 óra alatt 20%-ot vett fel. 25-ről 45%-ra jutott. Ugyan ez a töltő nagyjából másfél óra alatt tizen akárhány százalékról százra töltötte a Watch 4 Classicot, Huawei GT2-őt, Huawei GT3 SE, Xiaomi Watch S1 Active órákat. Tehát nem töltő probléma.
Másnal mennyi a teljes feltöltés? Watch 4, 44 mm.Maine coon
-
qltsar
veterán
válasz atosan #12892 üzenetére
Ne gariztasd szerintem. Szlovákoknál is él az EUs 14 napos elállás. Ha annyira kedvezőnek tartod az árat, akkor meg sétálj be egy helyileg máshol lévő ugyanilyen szolgáltatós boltba, és vedd meg, megpróbálhatod ugyanazon a helyen is megvásárolni, ahol elállsz a vásárlástól, de nekem nincs ezzel jó tapasztalatom, ezért javaslom inkább a fentebbi megoldást.
Hsz-ed alapján 07/19-én vetted, szóval még van időd bőven.
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz atosan #12963 üzenetére
Mindent letöröltem, reset + wipe. Az órán a nyelvválasztás van.
A wearable app megkér hogy szedjem le a plugint. -> Nem sikerült csatlakozni. Nyomok egy visszagombot, fura de visz tovább a menüben ahol bejelentkezek. A százalék mutató elszámol 45ig aztán (másodpercenként megy, gondolom hogy ne 0%on állján) aztán Hozzáadandó eszközök keresése -> Nem található eszköz.
Kell Wear OS amúgy vagy sem? Mert külföldi fórumon is mindenki mást mond.
Edit: Legalább az óra elindításához már találtam workaroundot telefon nélkül...[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz atosan #12966 üzenetére
Itt szerintem kavarodás van, melyik wear? Itt is melyik? " had navigáljon a wear, ne az óra."
Galaxy Wearable (Samsung Gear) (Van egy sima Galaxy Wearable is, de a telefonommal nem kompatibilis)
Wear OS by Google Smartwatch -
tobias88888
őstag
válasz atosan #12970 üzenetére
Nem megy sajnos a Galaxy Wearable app így se úgy se, nem lehet párosítani, nem támogatott telefon. Valaki próbálta mostanában a párosítást? Július végén volt egy update, lehet az cseszte el.
Wear OS Google-el legalább annyira megy hogy az egészségügyi adatok megjelennek a healthban, de értesítést nem kapok az órára (gondolom ahhoz kellene a Galaxy Wearable)
Este megpróbálom S20 FE-vel, remélem azzal jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
IG55
senior tag
válasz atosan #13666 üzenetére
Nálam mindig is így működött, ébredés után még egy 5-10 percet ott volt a mikrofon a telefonon, és ment az alvásfigyelés. Aztán később a (majdnem) valós ébredési időt jelenítette meg.
Egyébként ha megnyitjátok a Samsung Health-et, vagy az alvást az órán, akkor rögtön lezárja az alvást.Frissítés óta nálam kevesebb ébrenlétet számol, és az alvást a korábbihoz képest egy 20 perccel később indítja (hibásan).
-
gombasm
aktív tag
válasz atosan #13714 üzenetére
Nem tudom letölteni, meg sem jelenik, ha rákeresek a névre.
Az óra frissítésekor a telefonra automatikusan települt, de az órára nem.
Amúgy azt írja ki, hogy csak a Galaxy Store -ból telepíthető...Köszönöm mindenkinek a válaszokat, előbb-utóbb csak megoldódik a dolog.
(Eddig nem ért egy guriga taknyot sem a mentés, szóval abban reménykedtem, hogy az új rendszer alatt talán... . Hát ez nem sikerült. Amúgy ez a program nem is a felhőbe, hanem a telefonra ment (nekem azt írja ki, meg azt is, hogy a program eltávolításakor a mentés is törlődik - wtf?), szóval másik telefonra településkor használhatatlan .)
Ennyit a Smart Switch Play Store letöltéséről....
[ Szerkesztve ]
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
gjoco1
addikt
válasz atosan #14407 üzenetére
Köszi , de sajnos nem akarja sehogy . . . El is engedem , mert állandóra a Samsung telóval használom .
Még esetleg futok egyet a Topikjában . Bár van egy sejtésem , de azt nem lépem meg . A Xiaomi teló az a polcon figyel csak . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei GT 3 SS
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
- Apple link bracelet Silver bontatlan 12 hónap szavatosság
- Apple watch Series 9 41mm Starlight 2025.09.01. Apple jótállás
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs