Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz $atirka #6301 üzenetére
Igazából tényleg nem sok az a 1,5, esetleg két napos üzemidő, tekintve hogy az első ilyen cuccaim (Mi Band 4 és valami Amazfit, pontos típusra már nem emlékszem) két hétig simán elmentek. Sőt, az utóbbiból simán kipréseltem 30 napot is, ha éppenséggel mondjuk nem indítottam edzéseket, mert sok volt a meló és csak óra és értesítés ment. Szóval etéren tényleg visszalépés volt az Apple Watch 3 és ez az óra is, ami az üzemidőt illeti. Viszont a két Xiaomi óra nem is tudott ennyi mindent, bár a Mi Band 4 az árához képest elég sok mindent meg tudott jeleníteni. Talán a Garmin az egyedüli, aminek a tudása és az üzemideje hozza azt a szintet, amit az ember tényleg elvárna egy okosórától, de az meg arany áron van.
Sic Parvis Magna
-
Badboys
őstag
Kérdezném, hogy más is tapasztalt kopást a házon? Elkezdett a jobb fölső oldalon a szíj tartó kopni. Gondolom ezt garanciában nem cserélik, 5 hónaposan ez gáz.
[ Szerkesztve ]
-
lszep
csendes tag
Akinek esetleg nem működött volna a gpay még.
Sziasztok, A Google kiadott egy javítást, amely véleményünk szerint a hét végéig megoldja a problémát. Köszönjük türelmét és felbecsülhetetlen értékű visszajelzését, amely segített nekünk a probléma gyökerének megtalálásában. Arra bátorítunk mindenkit, hogy a következő héten jelentkezzen, amikor a Google Pay működésbe lép, vagy ha továbbra is problémái vannak vele.
Kösz,Aamir F.Wear OS közösségi menedzser. -
Luigi962
őstag
Sima BT verziósra jött egy frissítés ma reggel 99.5 MB. A stabilítás érdekében új kódokat adtak hozzá. Ennyi.
-
30z.Samu
félisten
válasz barack2244 #6317 üzenetére
Én ezt telefonon sem próbáltam ki..valahogy nem érzek késztetést arra, hogy használjam. iPhone-on próbálgattam Siri-t, jó pofa meg minden, de ennyi. Egyetlen szituációban látok fantáziát, kocsibal ülve akarsz zenét váltani és akkor mondod a telefonnak, hogy Play Metál Ica.
Sic Parvis Magna
-
Luigi962
őstag
válasz barack2244 #6319 üzenetére
Nekem az Ok Google-ra figyel a telóm is szóval, ha lesz az órán is majd viaskodnak rajta kinek sikerül lekapcsolni a lámpát a fürdőbe pl.
-
veterán
Szerintetek ha sokat állt a raktárban az óra,és full le van merülve,mennyit veszít a gyári kapacitásából?
Érdemes megvenni átvenni egy olyan órát ami kb 8 hónapja állt a raktárba? -
veterán
válasz barack2244 #6325 üzenetére
Állítólag a Samsung a forgalmazó(SM-R890NZSA)
-
Vitaqo
senior tag
válasz Badboys #6326 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy az ezüst acélnál is festett a szíjtartó felső része. Az oldala polírozott acél, de felül még oldalt ilyen festett gagyi. És ez igaz a szíj mögötti részre. Nekem még csak 3 hetes, nem kopott. De azt hittem, hogy az egész óraház csiszolt, polírozott kivitel.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz barack2244 #6322 üzenetére
szerintem az fontosabb hogy milyen hőmérsékleten tárolták. A gyártás során tárolásra lövik be a töltöttséget, és ha nem tárolták meleg helyen hanem hűvösön (0-20fok kb) akkor az önkisülés (ami litiumos aksinál nagyon kis mértékű hűvösön) nem ment még mélykisülésbe.. 12 hónap szerintem belefér.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Csocsesz75 #6337 üzenetére
Curve egyszer engem is megszivatott, amíg használtam. Azóta csináltam Revolut-ot, az eddig működött rendesen.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
lszep
csendes tag
válasz lasse001 #6339 üzenetére
Fizettem vele. Elöször úgy próbáltam hogy csak kijelöltem alapértelmezett fizetésnek az NFC menüben a Google Pay-t, de nem indítottam el. Na így nem sikerült fizetni. Aztán úgy próbálkoztam hogy elindítottam a Google Pay-t és úgy tartottam oda az órát a terminálhoz. Így már sikeres fizetés volt. Egy italautomatánál próbáltam ki.
-
lszep
csendes tag
válasz Csocsesz75 #6337 üzenetére
Nekem ma a Google Pay-ben a Curve kártyával sikerült vásárolni. Van Revolut is, de azt még nem próbáltam. Eddig nem engedte alapértelmezett fizetésnek megjelölni a Google Pay-t, csak mától.
-
barack2244
tag
Nem kellett alapértelmezett fizetésnek megjelölni a GPayt eddig se, csak elindítani és ment a fizetés többünknek.
-
autotaxmo
őstag
Nem ertem ezt a google pay alapertelmezest, eddig is megnyomtam 2x a jobb felso gombot, megjelent a revolut kartyam es maris csippant es fizettem vele.
-
lasse001
senior tag
válasz barack2244 #6349 üzenetére
A Simpe otp. Én erstés vagyok. Nem használtam sose.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest