Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Vegyetek jó dolgokat akár az órához is....
Samsung tartozékok 1. termék 30% + 2. termék 35% + 3. termék 40% kedvezményOrganikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
addikt
Samsung tartozékok 1. termék 30% + 2. termék 35% + 3. termék 40% kedvezmény
kódok továbbra is élnek:
samsungpeople10
NYEROVELEMENY10forrás: Bestbuy topik
Ha esetleg valaki debreceni és nem akar 3 dolgot venni én szívesen társulok vele, dobjon egy PM-et
[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Gábor-KJ
őstag
válasz szpeti40 #5304 üzenetére
Ennél a keretén brigadnál semmit nem lehet kapni, ami meg van pl bőr hatású szíj az egy vicc kb 1 hónap használat után vagy egy töltőt sem lehet kapni az óráikhoz! Vicc!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
senior tag
Sziasztok,
Nem találok a hozzászólások között egyértelmű választ rá hát felteszem kérdésem:
Ha az óra a számára külön 'fenntartott' esim-el működik és kapcsolatban is van a telefonnal, akkor mitől lehet az hogy az órában lévő esim-hez tartozó sms-ek nem jönnek meg, hanem elvesznek valahol a térben? -
axlfsi
veterán
válasz Gábor-KJ #5306 üzenetére
Mert gyorsan le lett rabolva a készlet... már reggel elkezdődtek a vásárlások (sőt, pár napja megy az akció egyébként, be lett harangozva, csak éppen nem működött jól az oldaluk).
Én 14h után már alig találtam valamit...
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Gábor-KJ
őstag
Töltő sosem volt, a szíj mindig is gagyi volt - úgyhogy a béna készlet és egyebek mindig is így volt - akciótól függetlenül. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
ctibor
senior tag
-
axlfsi
veterán
-
Gábor-KJ
őstag
A normál töltő kábelre és szíjból ami tetszett volna az a bőr hatású vagy hibrid, de kommentben írják, hogy ritka gyenge minőség.
Az extrém szíj nekem full epől koppintás kinézetű, úgyhogy az is felejtő.
Majd az ikiegészítők oldalon nézek rá ezt azt.Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Fecdzo
senior tag
Sziasztok!
Használja valaki az órát aktív vérnyomás mérésre?Nektek milyen tapasztalataitok vannak vele?
Én legfőképp emiatt vettem meg. Tisztásban vagyok vele, hogy nem orvostechnikai eszköz, de van rendes vérnyomás mérőm és kellően sok adat után megtudom becsülni a tényleges vérnyomás várható értékét.
El is kezdtem gyűjteni az adatokat és készítek rá egy modellt.
Eddig az látszik az adatokból, hogy a felsőbb tartományokban többet téved (jellemzően felülbecsül), míg alacsonyabb tartományokban egész pontosnak mondható (nálam ez a 140 alatt/feletti szisztolés illetve 90 alatt feletti diasztolés érték). Úgyhogy majd a regressziós becslést is két tartományra fogom elkészíteni. Eddig 26 mérést végeztem, melyet ellenőriztem rendes mérővel. Az első releváns konklúziókat majd 100 ellenőrzött adat után kezdem majd levonni és gondoltam megosztom majd veletek.
Alapfelvetés. Minden mérés hibás/zajos! Ez igaz ám a rendes vérnyomásmérőre is, de ott a hiba jóval kisebb, ezért ezt tekintem a függő változónak, ezt akarom előrejelezni az óra méréseivel.
További érdekesség még, hogy az óra a szisztolés és diasztolés mérései között szoros a kapcsolat, kb 90%-ban mozognak együtt. Tehát ha az egyik magas a másik is és vica versa. Míg a rendes vérnyomásmérőnél gyakorlatilag nincs kapcsolat 4%-ban mozognak együtt (nagyon helyesen, hiszen eltérő konklúzió vonandó le a kapott értékekből). Éppen ezért külön modellel becsülöm a szisztolés és külön modellel a disztolés értéket és tartományonként is külön-külön.
Amúgy olyat tud az óra, hogy automatikusan mérje a vérnyomást? Vagy van külön app rá?
Tudom, tudom, van bajom , de egyszerűen szeretek ilyenekkel vacakolni.
fulekitrading.wordpress.com
-
Kami11
őstag
-
eami
veterán
én használom, néha rá is mérek rendessel, kb hasonló eredmények vannak. az hogy 1-2-3-al mást mér azt szerintem simán belefér. Ettől függetlenül érdekel majd engem is az elemzésed. Egyébként hivatalosan is arról volt szó hogy magasabb meg kifejezetten alacsonyabb tartományokban nem annyira pontos. 90-140 körül viszont eléggé.
-
Fecdzo
senior tag
Na örülök h van érdeklődés. Remélem hasznos lesz másnak is.
Napi 4-5 mérést tervezek csinálni amit ellenőrzök rendes mérővel. Szóval még a 100as minta még azért odébb van.
Az eltérések alakulása normálisnak tűnik. Magyarán egyelőre úgy fest h idővel magától nem kalibralodik el. Kb 2-3 hete kalibraltam először.
Amit furcsalltam h ellentétes karon kellett kalibralni. Köztudott h a jobb karon jellemzően alacsonyabb a vérnyomás. Ez magyarázhatja is a magasabb értékeket, ami nem kizárt h szándékos a gyártó részéről.Az EKGt használjátok gyakran? Pitvarfibrillaciot mért már valaki?
-
synar
őstag
Eddig egyszer jelzett pitvarfibrillációt, de akkor éreztem is és mellette a vérnyomásom is magas volt. Nálam az óra vérnyomásmérője olyan szinten pontatlan, hogy azt én teljesen elengedtem, nem merek rá hagyatkozni semmilyen téren. Azt tapasztaltam, hogy akárhányszor kalibráltam, minden egyes alkalom után eltérő értékeket mért, a hagyományos, felkaros vérnyomásmérőhöz képest. Tegyél egy próbát kalibráld újra és kíváncsi vagyok, hogy azután nálad is borul-e az egész eddigi rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Fecdzo
senior tag
Azt látom, hogy van egy tartománya amin belül pontatlan, de ez természetes. Egy-egy alkalommal 10 fölötti hgmm-et is téved, de eddig 30 mérés alapján a tévedések átlaga szisztolés nyomásnál 4,57 hgmm, míg diasztolésnál 4,63 hgmm. Az átlagtól való átlagos eltérése a tévedéseknek szisztolés nyomásnál 6,81 hgmm, míg 6,07 hgmm diasztolés nyomásnál.
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy tartományonként külön becsülve jóval pontosabban becsülhető a valós vérnyomás, mint egyetlen modellel.
-
-
$atirka
senior tag
Nekem többször jelzett az óra, többször is voltam vizsgálaton (kontrasztanyagos szív ct, szív ultrahang, holter, terheléses ekg), de sosem volt látható "labor körülmények között". Aztán egyszer sürgősségire mentem és ott tetten érték, ahogy a doki mondta, "már van rá bizonyíték". Reggelig bent tartottak és azon hüledeztek a nővérek, hogy az óra jelzett és igaza is lett sajnos.
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
$atirka
senior tag
válasz szpeti40 #5340 üzenetére
Nem dehogy. Éreztem, hogy van egy "kis" ritmuszavar, nyomtam egy ekg-t és 2x is pitvarfibrillációt írt ki. Ezután indultam be a kórházba éjjel fél12kor.
Az a bosszantó amúgy, hogy nem mentettem el a mérést, azt hittem jön velem minden eredmény a Health appban. De nem, 4esre váltás után eltűnt minden. De mind1 is, az orvosi papírok megvannak."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
autotaxmo
őstag
Nagyon orulok, hogy tema lett a vernyomasmeres, engem is nagyon erdekelne az egesz. En kronikus magas vernyomassal kuzdok mar egy ideje, napi 4 vernyomascsokkentovel lehet kordaban tartani. A tapasztalatom az, hogy az ora magassabb ertekeket mer sokszor mint a felkarosom. Kb 1 ora mulva csinalok otthon majd egy felkaros merest eloszor aztan csinalok egyet oraval, par perc nyugalmi helyzetben valo uldogeles utan ugyis
-
axlfsi
veterán
Vérnyomás témához:
Én még GW3-on vagyok - ezzel sokat szoktam mérni és elégedett vagyok alapvetően a rendesn, felkarossal mért értékekhez viszonyítva (igaz, nem teszteltem "halálra", de sokszor mérek mindkettővel és ugyanazt méri).Jövő héten váltok GW4-re, ... nagyon remélem, hogy nem lesz rosszabb, mint az elődje!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
autotaxmo
őstag
Na mertem en is, a felkaros 110/68-at mert 65-os pulzussal, az ora meg most alul mert minimalisat 106/64 es 61-es pulzus. Pedig nalam mindig inkabb magasabbat mer az ora ha mondjuk a felkaros 120/80 akkor oran 134/86 kb. Amugy osszesegeben azt tapasztalom, hogy ha jo vernyomasod van 100-120 / 65-80 ertekekkel, akkor az ora keveset teved ebben a tartomanyban.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
De igen. Erre számíthatsz. Nekem több mint 20 hónapig aránylag jól mért a GW3. Aztán megháborodott és 4 hátlap csere után a T vissza vásárolta. Azért vettem mert Covid után maradt egy ingadozó vérnyomásom. Előtte azt sem tudtam 65 éves koromig mi az az orvos és minek van. Most meg naponta szedhetek 1 dili bogyót. Akkor hezitáltam 2-3 hétig vegyek e egy GW4 et rábeszéltem magam, de ennek a vérnyomásmérője köszönő viszonyban sincs az elődjéhez hasonlítva. Ott legalább volt tesz a senzorokhoz amivel bizonyítottad a hibát. Ehhez nincs legalábbis én nem tudok róla. Próbáltam óra bal kézen jobb kézen kalibráláskor abszolút nem hagyatkoznék rá. Idén januárban vettem egy kezemen megszámolom mikor mért arányaiban megközelítő értéket. Ami tény nem orvosi műszer nem szabad rá hagyatkozni. Viszont ha nem adod el a GW3 az csinálhatsz össze hasonlítást amit esetleg ide fölteszel. Azt nem mondom, hogy várd meg az 5 ös szériát mert állítólag horror áron lesz igaz 570 es akkumulátorral. Viszont így is azt írják rá, hogy ami biztos a 2 napot stabilan kiviszi.
-
axlfsi
veterán
válasz autotaxmo #5344 üzenetére
"Amugy osszesegeben azt tapasztalom, hogy ha jo vernyomasod van 100-120 / 65-80 ertekekkel, akkor az ora keveset teved ebben a tartomanyban. "
Remekem,...nagyon(!) remélem, hogy ezt csak Te tapasztalod így, aka nálad ilyen, mert egyébként lfszt ér, az amúgy sem orvosi műszer...
Most nem azért de ha mér, akkor ne csak a normális tartományban, főleg, hogy akinek jó a vérnyomasa, pont tojik is bele, talán soha nem is használja, mert minek...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
barack2244
tag
Én pont kihagynám az okosórából a vérnyomásmérést és az EKG-t. Most vagy mérünk jól és megbízhatóan vagy sehogy. Vagy lehetne egy "SE" verzió amibe ezek nincsenek, ha emiatt marad hely, akkor oda mehet még akku.
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy lehet választani betűtípust az órára (nem a előre beállítottra gondoltam,és nem Samsung telóm van)
-
mapalika
csendes tag
Készül az ujabb frissités [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple Watch 8 44mm Red Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3795
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest