Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitaqo
senior tag
válasz $atirka #5500 üzenetére
Amúgy ha az óra nincs párosítva BT-on kersztül a telefonnal (lemerült telefon, kikapcsolt BT a telefnon), akkor képes arra, hogy az értesítésteket pl messenger email megjelenítse? Gondolok itt arra, hogy a wear os miatt van play áruház, így külön appként települnek rá, aktív wifivel. Valamint ha az órán ki van kapcsolva a BT, de egy wifin vannak, akkor megy a kommunikáció?
-
-
andrisms
aktív tag
Sziasztok,
Galaxy Watch 4 classic 46mm vásárlásán töröm a fejem.Eleinte az volt, hogy EKG csak Samsung telefonnal működik, viszont visszaolvasva azt látom, hogy már mással is megy? (XIAOMI MI10-em van)
Van bármi hátránya hogy nem Samsung telefonnal használnám?
Pulzusmérés és úszás, futás, kerékpározás mérése milyen pontos? Igazából ez a két funkció lenne a legfontosabb az órában.Köszi
-
szilasz007
aktív tag
-
jacis
nagyúr
Srácok az órára akkor jönni kellene az értesítéseknek ha nincs kapcsolatban a telefonnal BT-n de a wifin fent van. Ezt jól gondolom?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
andrisms
aktív tag
válasz szilasz007 #5504 üzenetére
Köszi a választ!
Pulzusmérés és úszás, futás, kerékpározás mérése milyen pontos?
Erről van tapasztalatotok? -
sepyi
aktív tag
válasz andrisms #5503 üzenetére
Van egy egy igp10 kerékpáros computerem. Az óra és a computer között 48 km-en 20 méter különbség van. Az átlagsebességet az óra kicsivel alábecsüli. Mintha egy kicsit később fogná fel, hogy szünet van. A computer 10 km-en 31 avg-t hozott, az óra 30.5-öt. A gps az órában pontos, nekem még nem dobta el a jelet. Viszont a pulzusnál volt hogy kihagyott. Hozzátartozik a dologhoz, hogy javasolják edzéskor a szíj megszorítását. Én ezt elmulasztom és kicsit lazán van a kezemen. Szerintem abszolút alkalmas edzéskövetésre, bár nyilván nem egy garmin céleszköz. A garmin pánt és az óra között kettő, három különbözet van. Szerintem nem ezen múlik az olimpiai arany. Nem triatlonozom. Csak a futás és kerékpározás van meg, azokat jól méri. Az úszást még nem teszteltem.
Synar. Nagyon jó az a számlap. A lépések helyett mondjuk az időjárás? Az lenne a
[ Szerkesztve ]
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
szilasz007
aktív tag
válasz andrisms #5509 üzenetére
Pulzusmeres szerintem hasznalhato. Ki kellett tapasztalni, de tenylegesen csuklocsont felett hordva nekem az eronleti edzeseket pl egesz jol lekoveti mostmar eldobas nelkul. Persze emiatt sajnos le-le csuszik es igazgatom, de nem zavaro. Aminek orulok, hogy a 160-as pulzust is lekoveti, erre a sima Watch nem volt kepes. Esetleg meg annyit tudok mondani, hogy a gyors pulzusvaltasokat par masodperccel koveti le, mig mondjuk egy pantos Garmin, azonnal. Tobbi sportrol majd masok
-
kchris78
veterán
úszásra többször jó néha szar. keddi úszásom nagyon szépen lekövette, 120-140 körüli pulzussal.. Mai jó szar lett volt egy sok perces időszak, ellenőrzéskor kapaszkodtam a medence szélébe és néztem hogy pulzusom meg 150-170 körül ingadozik és hiába huzigálom hiába csinálok bármit úgy maradt úgyhogy folytattam az úszást. Végül nem tudom beazonosítani hogy mikor és miért kezdett végre ismét a normális reális tartományban mérni... Így teljesen félrevezető az eredmény hogy mennyi rész van csúcs-anaerob-aerob tartományban.
Mi a tipp hogy kell hordani? Borotváljam le ott a szőrt? Sajnos nagyon megszorítani nem tudom mert vékony hozzá a csuklóm és nem túl szoros a legszorosabbra állítva sem.
-
Luigi962
őstag
válasz $atirka #5519 üzenetére
Véroxigént akkor mér helyesen, ha feljebb húzod a csuklódon és lekönyökölve felfelé tartod a kezed. Na biztos, hogy nem így alszol 7-8 órát tehát erre nem jó egyáltalán. Szintén nem jó folyamatos stressz mérésre sem, mert a szívverésből számolja ki azaz ha futsz pl. akkor ő lassan betol a "living wreck" kategóriába.
-
anti1966
tag
sziasztok!
Megköszönném, ha valaki segíteni tudna...tegnap vettem egy ilyen órát és olvastam, hogy mókolt apk-val összehozható a telefon az órával úgy, hogy tudja mérni az ekg-t és a vérnyomást, ha nem samu a telefon. Nekem OP9 pro van, meg is találtam a leírásokat az xda-n, viszont már ott kezdődik a buli, hogy ha pingelem az órát, visszaválaszol, viszont ha adb-vel próbálkozom összecsatlakoztatni, akkor nincs siker.
Szóval már itt elakadtam és amúgy meg egy kicsit bonyolult a telepítés nekem az xda-ról. Magyar leírást meg nem találtam hozzá.
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm -
Kami11
őstag
válasz andrisms #5503 üzenetére
Én futópadon használom, meglepően pontos még ott is, 6-7 km.-en, max 100m eltérés van a futópad értéke és az óra által mért érték között. Az óra mutat többet.
A régi Gear S3-am, (ez volt az előd, ehhez tudom hasonlítani) 1km.-ként tévedett 100 métert, a futópad mutatott 8-at, az órán már 9-nél jártam.
Szóval a watch4 sokkal pontosabb ebben az edzés kategóriában is.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
deka10
senior tag
válasz anti1966 #5521 üzenetére
Ezzel az appal egyszerűen fel lehet rakni a módolt SHM-et. A használatáról ott a videó.
[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
deka10
senior tag
-
axlfsi
veterán
Nem olvastam még utána, hogy is működik ez a Facer app, de miért van, hogy egyes számlapokat csak szimplán ráküldhetek az órára, míg másoknál azt olvasom, hogy "Start your free trial!" (miközben a kettő között - kinézetre - nem is látok egyéb különbséget, a színeken kívül).
[kép]Köszi!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
synar
őstag
Ha sárga jelet látsz mellette, akkor az csak fizetős regisztrációval érhető el, havonta öt dollár. Ezek az óralapok olyan plusz funkciókat tartalmaznak, amiért elkéri a Facer ezt a havi díjat. Ezt sajnos ők teszik zsebre, ebből mi az óra készítői nem látunk egy fillért se, sőt nekünk is fizetni kell azért, hogy az óralapok szerkesztésekor felhasználhassuk ezt a kibővített eszköztárat, ilyenek a színtémák választhatósága, az érintéssel indítható applikációk, vagy egyéb interaktív elemek programozása.
-
axlfsi
veterán
... értem, köszi! Na de legalább látnám, hogy melyek ezek a plusz funkciók, hogy aztán az alapján mérlegelni és eldönteni tudjam, kell-e az nekem, megéri-e a plusz funkciókat a felár... de így, hogy nem is tudom melyek azok ... furcsa ez a modell így.
Működik? Ti előfizettek ezekért?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
synar
őstag
válasz Firedaddy #5538 üzenetére
Ez minden óralapra igaz, hogy ha felveszed az első mérésig nem mutat értéket. Ez mind Attól függ, hogy te mit állítottál be az órán, például a pulzust hány percenként mérje, nézd meg a beállításaidat. De miért mutatna bármit, ha még nem mozogtál vele, akkor persze, hogy nulla a lépés, a km és a kalória is.
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
válasz anti1966 #5521 üzenetére
#2200 hozzászólás.
Egyszerűbb, mint amilyennek látszik. Kb. 10-15 perc alatt megvan. Én egyszer felraktam, talán januárban, azóta nem bántottam, pedig kaptunk frissítést is. Működik minden funkció. Poco x3 nfc telefonnal.[ Szerkesztve ]
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
synar
őstag
Végeztem egy gyors ellenőrzést. Tény, hogy a Facer óralapok pulzus értéke ritkábban frissül, mint a gyáriaké. Ezt valamiért így oldották meg és a szerkesztés során nem is paraméterezhető. Valószínűleg az óra beállításaitól függetlenül indíthat pulzusméréseket bizonyos időközönként és csak akkor frissül, ez sajnos elég ritka (10-15 perc) és a manuálisan indított mérés adatai sem kerülnek fel automatikusan a Facer-es óralapokra. Tervezem a napokban, hogy Watch Face Studio-ban is elkészítem ezt az óralapot, akkor össze lehet vetni a facer-en készítettel. Nézegettem, hogy a WFS-nél APK a végeredmény, ami mondjuk Easy Fire tools-al telepíthető az órára. Ha tudtok erre más megoldást is, akkor megköszönném, mert a Play áruházba feltölteni szintén elég macerás, ahogy olvasgattam.
[ Szerkesztve ]
-
deka10
senior tag
-
Kami11
őstag
Ha kész az APK file, tedd közzé kérlek, szívesen tesztelném, kíváncsi vagyok a különbségekre. Köszi előre is a munkád.
Amúgy melyik óralap lesz? Ha lehet szavazni, akkor a SY102 Sport-ra szavaznék.Firedaddy: Én mióta telepítette az óralapot és a Facer-t nem kapcsoltam ki, úgyhogy azóta nálam nincs semmi gond, viszont a pulzust valóban nem mutatja realtime, viszont a többi adatot igen. Ezzel mondjuk együtt tudok élni, de hátha a Face Studioban elkészült már ezen a téren is kifogástalan lesz.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Firedaddy
tag
Ugy ertem ha leveszem a kezemrol,lerakom, es mondjuk toltes utan felveszem. De elotte mar volt pulzus meg lepes ertek.csak szarul fogalmaztam🙃Szoval napkozben hordom,este toltom, es amikor ujra felveszem,akkor 0 minden,holott mar minden ertek boven 0 felett van
A reggel helyett toltest akartam irni 🙃 szoval minden toltes utan amikor ujra hordom az orat akkoris 0 mutat hiaba mentem mar vele
[ Szerkesztve ]
-
Firedaddy
tag
válasz Roland0224 #5549 üzenetére
Ugyanugy hasznalok Gpayt,kodnbeiras utan sem frissiti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest