Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
barack2244
tag
Kizárőlag az esimen lógva, értesítésekkel kb. 18 órát bírt. Hívás nem volt, se pulzusmérés, se aod, mindenre ébredt, nem nyomogattam sokat.
[ Szerkesztve ]
-
autotaxmo
őstag
válasz barack2244 #5203 üzenetére
Az nagyon jo, nalam budapesten kizarolag vodafone halozaton logva, aod off, 10 percenkent pulzus, erintesre kapcsolo kepernyo, max fel nap, reggel 7-tol mondjuk delutan 5 kb
-
$atirka
senior tag
Amúgy ez a classic ezüst tényleg acél házas?
Olyan alumínium hatású érzetre..."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
kchris78
veterán
az alvás mód az nemitja a telefont is? múltkor nem tette meg és éjszaka rezgett jelzett a telefon mert időeltolódásos haverom írogatott éjszaka (legalábbis itteni idő szerint)
-
barack2244
tag
Gps teszt appot tud valaki? Sajnos a GNSS nem megy watch 4-en.
-
barack2244
tag
Ugye fizetéshez elég ha a google payt elinditja az ember és ott látszik a kártya? Ugyanis az nfc menuben azt mondja h nincs fizetési alkalmazás telepítve. Az egyéb (others) menüpontban sem látszik a google pay csak a samsung health amit megnyitna az nfc-vel.
[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
válasz barack2244 #5215 üzenetére
Nekem is pont így van, de ettől függetlenül igen, el kell indítani a gpay appot és tudsz fizetni.
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Ateszpapa
addikt
válasz barack2244 #5215 üzenetére
Az baj, ott valami nem stimmel.
A bankod támogatja?
Mert úgy tűnik, hogy nem. -
$atirka
senior tag
Én ez alapján csináltam.
De fura, hogy bekapcsolt állapotban kell szinte resetelni, hogy recovery-be lépjen."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
barack2244
tag
válasz barack2244 #5189 üzenetére
Nos, be kellett kapcsoltatni a vodánál a telefonszámomra a VoLTE-t. Mostmár nem vált le 3G-re hívásnál, minden 4G-n megy. Szóval az óra is tudja a VoLTE-t. Kint van egy "Vo)) LTE" icon.
[ Szerkesztve ]
-
barack2244
tag
válasz barack2244 #5221 üzenetére
És ezzel meg is szivattam magam, ugyanis VoLTE-n 2-3 perc után túlmelegszik és bontja a vonalat, közben melegszik a csuklóm.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz barack2244 #5222 üzenetére
Esküszöm nem értem miért mentek házhoz a pofonért ezzel a köztudottan problémás eSim baromsággal?!.
Ennyire ne legyünk már fontos emberek![ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
autotaxmo
őstag
válasz Gábor-KJ #5223 üzenetére
Nekem semmi bajom az esim "baromsaggal" az oran. Tokeletesen teszi a dolgat. Szerintem kva jo dolog, hogy ha barmi sos van es nincs nalad a telo akkor ott van egy biztos pont a csuklodon ja es nem ugy kell tekinteni az esimes orara mint egy telefonra, hogy azon csacsogj perceket. Ennyi a titka. Persze majd nyaron kiderul a balaton partjan ugri bugrizva 35 fokban, hogy mit bir a kicsike melegedes teren ha aktiv a gsm modul. En tovabbra is azt mondom, hogy a bt orahoz kepest azt a 20 ezer forint felarat boven megeri az esim lehetosege. Ugyanigy vagyok a tobb szaz loeros autommal is, jo ha keznel vannak a pacik amikor egy szar szituaciobol ki kell magamat rantani...
-
barack2244
tag
válasz lasse001 #5227 üzenetére
Viszont ha kiszámítható lenne, hogy mennyit lehet beszélni egyszerre az más lenne. Ha ráírják a dobozra, hogy max. 2 perces hívások akkor arra számít az ember. Ennek híján marad a teszt.
Ha pedig az embernek családja van, akkor bizony fontossá válik. El kell, hogy érjenek ha kell. Szóval van akinek nem fontos az órában ez a funkció, van akinek igen. Fogadjuk el, nem vagyunk egyformák.
-
Hauptmann
addikt
Valamelyikőtök említette, hogy talált 20-22 mm szíjátalakítót Alin. Kérhetek egy linket, mert én nem találom. Kaptam egy baromi szép 22 mm-es szíjat, jó lenne használni.
-
barack2244
tag
-
autotaxmo
őstag
válasz barack2244 #5228 üzenetére
Teljesen egyetertek, mindenkinek mas a preferenciaja, bar bizzunk benne hogy mindenkinek van csaladja ( legalabb szulei vagy akik fontosak, hogy ha barmi gaz van, el tudjak erni, meg akkor is ha veletlenul nincs telefon nala) en ebben a tudatban ruhaztam be az lte variansra es tettem bele egy prepaid 3.000 forintos esim kartyat ami nem ker semmit csak legyen ott ha szukseg van ra. Ez olyan csekely osszeg amit minden korulmenyek kozott meger.
-
barack2244
tag
válasz autotaxmo #5232 üzenetére
Egyelőre még tesztelem, hogy tudjam mire számítsak. Úgy tűnik szabadban jobban tud hűlni az óra séta közben, így hosszabb hívásokat is bír ha nem max a térerő. És amíg van 3G addig annak jobb lefedettségét ki is lehet használni. Lehetne jobb az óra ebben, de jobb mintha semmi nem lenne. Csak azt nem szeretném, hogy azt hiszi az ember, hogy elérhető, közben meg már rég repülő módban van az óra. Magyarul a kiszámíthatóság fontos.
-
barack2244
tag
Barometert melyik app használja?
-
Bilux
veterán
eSim verzió. Nincs nálam a telefon mobilhálózat van de a Messenger üzenetek nem jönnek meg áruházban nincs Messenger alkalmazás... Vagy valamit nem jól állítottam be
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Firedaddy
tag
ÖÖÖ mi ? Nem kell átregisztrálni. Elvileg a hivás és szöveges üzenet menüpontban (a telefonon) kellene kiválasztani a sim kártyát amelyik előfizetését akarod használni. Szóval kell egy sim a telefonba, meg egy az órába. Talál van meg valami olyan menüpont, hogy ne csak wifin használja ezt a funkciót.
-
senior tag
46mm-es verzióhoz hol találok M/L gyári méretnél hosszabb szíjat ?
Nem gyárit.. -
gbaor
csendes tag
Sziasztok!
Még egy kérdésem lenne:
P. Strandon vagy futás közben, ha nincs nálam/közelben a telefon, csak az esim-es változattal tudok fizetni, vagy a simával is? -
$atirka
senior tag
Már majdnem leírtam, hogy egyértelműen kell internet a kártyás fizuhoz, aztán jobban belegondoltam... És tényleg... Kipróbáltam és működik minden nélkül, tudtam vásárolni. Kikapcsoltam a BT-t wifit a telón, az órát meg repülőbe tettem.
Lehet a wifit is ki kellett volna kapcsolni az órán? (közel vagyok az üzletemmel a Tesco automata kasszákhoz)."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Kami11
őstag
válasz Firedaddy #5246 üzenetére
Pedig megy.
Simán tudtam fizetni az órával (BT-os) úgy, hogy nem volt nálam telefon és nem csatlakozott az óra semmihez és sehová. 10 token áll rendelkezésre offline vásárláshoz, ha újra csatlakozik az óra a telefonhoz, "lerendezik" egymással és a bankkal a tranzakciót, és újra lesz 10 token.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest