Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz anonymus89 #4938 üzenetére
P20 Pro GMS rendszeres, szal Goggle Pay elvileg működik majd rendesen órán is! Arra kell figyelni, hogy olyan bank kártyáját kell megadni, ami támogatott az országban!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
válasz anonymus89 #4942 üzenetére
Esetleg Revolut, Curve vagy Wise még jó lehet!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Firedaddy
tag
válasz anonymus89 #4942 üzenetére
Nekem ezért furcsa. Telefonon simán hozzá tudom adni az erste maestro kártyát, viszont ha órán próbálom hozzáadni akkor hiába adom meg ugyanazokat az adatokat, hibával kilep. Valakinek ötlet? És órához a revolut kártyát simán hozzá tudom adni, de nyilván ezért nem akarok két helyen tartani pénzt
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #4938 üzenetére
Sziasztok, fejlemény ebben a pozícióban tölti az órát de pontosan kell illeszkednie mert amint megmozdul már villog is a powerbank.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
deka10
senior tag
válasz anonymus89 #5283 üzenetére
[Alin] vettem, sajnos a vámon fennakadt, de mindösszesen online vám fizetéssel (399 Ft) került 1200 Ft körül.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
deka10
senior tag
válasz anonymus89 #5286 üzenetére
[Szintén alis] a kerámiaszíj, ez nem akadt meg és korábban megérkezett mint az adapter, pedig jóval később rendeltem vám mentesen (fehér színben, mert amit a képen látható fekete az még az előző órámhoz vettem).
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
axlfsi
veterán
válasz anonymus89 #5748 üzenetére
Igen, az appot meg kell nyitni mindig.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz anonymus89 #5753 üzenetére
Így van! Illetve a garijegy azért nem kell, mert a számlával mindent IS el lehet majd intézni náluk, ha ne adj isten kell.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
ghiottone
nagyúr
válasz anonymus89 #5759 üzenetére
nem láttam ezt a posztot.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Vitaqo
senior tag
válasz anonymus89 #5866 üzenetére
Nálam repülő+alvó mód volt bekalcsolva.
-
Badboys
őstag
válasz anonymus89 #5866 üzenetére
Nálam a rep. módban 8 % veszteség. Kikapcsolva 0-1% a veszteség még úgy is, hogy újra kell töltenie mindent. Tehát én éjszakára kikapcsolom mivel az alvásmód nem érdekel. Így 2 naponta töltöm, hogy napi 20-30 km kerékpározás vagy 7-9 km gyaloglás.
-
30z.Samu
félisten
válasz anonymus89 #5987 üzenetére
Pont erre irányult volna a következő kérdésem, hogy a Wifi, Helymeghatározás kikapcsolása mennyivel növelné meg az üzemidőt? Tegnap reggel 5-kor levettem a töltőről, este fél 9-kor vettem le 54%-kal, ma reggel amikor felvettem 9 óra fele, akkor volt 43%-on. Őszintén szólva jelenleg nem érzem úgy, hogy ki fogja bírni estig.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz anonymus89 #6179 üzenetére
Én kíváncsiságból kipróbáltam hogy betettem repülő módba, majd reggel vissza, de nem kapcsolt be a Wifi. Egyszer kikapcsoltam, azóta úgy van.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz anonymus89 #6181 üzenetére
Na ez érdekes, mert én úgy értem el most vele a 2 napot, hogy be volt kapcsolva a helymeghatározás. Egyedül a Wifi van kikapcsolva.
Sic Parvis Magna
-
PACSA75
őstag
válasz anonymus89 #6179 üzenetére
-
jupp008
senior tag
válasz anonymus89 #8255 üzenetére
Ha neki mersz állni otthon a lünetta leszedésnek, akkor pl itt egy videó a szétszedés - tisztításról. Nem tűnik annyira bonyolultnak így első ránézésre.
-
sixpak
nagyúr
Lehet ez a baj, én minden nap lemosom 2x legalább.
Szerk.: mondjuk én a telefonomat is úgy tisztítom mindig, nem törölgetem, mert attól karcolódik.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
válasz anonymus89 #8259 üzenetére
Por bármikor alámehet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sixpak
nagyúr
válasz anonymus89 #8264 üzenetére
Bírja a vizet, nyilván, ha nem volt szétszedve, nem koppant a betonon, ilyesmik.
Nagy mosásra ne gondolj, én berakom a csap alá, aztán folyatom rá a vizet egy darabig, megtörlöm és ennyi.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
barack2244
tag
Azt gondolom hogy ha gyakran mostad az órát és kemény a víz nálad akkor lehet vízkő ami a lünetta alatt rakódott le.
A citromsav oldja a vízkövet, a fém részekre viszont nem tudom milyen hatása van.
Vagy lehet por ment alá ha olyan helyen jártál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
- Apple Watch Series 7 45mm+ Cellular Stainless Steel.
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- Huawei GT 3 SS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest