- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
Sztem ez a tábla soha nem lesz olyan gyors mint egy iPad, eleve nem is ugyanaz hardveresen, sem oprendszerben.
Párhuzamosan használom mindkettőt, én is leírtottam az újságokat meg egyéb olyan bloatware cuccokat, amiket semmire nem használok.
Most az hogy kinek mit kellene tanulni, ne menjünk bele
Ezt a több júzeres dolgot nem igazán értem.
Ez egy tartalomfogyasztásra kitalált eszköz, akkor meg miért nem fér bele hogy egy fiókot használ valaki?
Ha viszont munka eszköz akkor miért nincs mindenkinek?
Mert egy pc-n még értem is, de táblán?
Az meg végképp szegényes hogy a social chat programok, whatsapp, Fb,insta, Skype stb erre van korlátozva.
Mit mondasz a haveroknak, most 16:00-18:00 vagyok elérhető, mert 6-tól az öcsém lesz bejelentkezve?
Ne má
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- Samsung Galaxy Tab S8 Garanciális! Áresés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest