Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:51:37

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1651) #01696768 válasza spawn21 (#1645) üzenetére


#01696768
törölt tag

Hát, nem tehetek róla, nekem nagyon bejön a fehér, fehér book coverrel. Pedig általában nem szeretem az arany színt. De érdekes, akármennyire nem bírom a samu krómozott karimáit telefonokon, ekkora méretben egész más. :)

[ Szerkesztve ]

(#1652) csalafinta65 válasza spawn21 (#1645) üzenetére


csalafinta65
senior tag

A fehér is nagyon elegáns. Főleg kék book coverrel. Nekem mind a kettő színű volt. A bronzot adtam el.

(#1653) sbalu1


sbalu1
senior tag

Nekem is fehér és sötétkék book coverrel van.Hiába írják egyesek, hogy a fehér nem férfias, én gyakorlatilag már únom a lakk feketét és az ujjlenyomatok se látszanak annyira a fehéren.Az S2-esem is fehér, fekete szilikon tokban, szerintem igen jól néz ki így.

[ Szerkesztve ]

(#1654) spawn21 válasza Ed Parker (#1650) üzenetére


spawn21
veterán

Nem nem, dehogy :)

Csak szeretnem látni , hiszen a nexus 10 jo gép . Meg nem láttam élőben

iPhone 13p

(#1655) csalafinta65 válasza sbalu1 (#1653) üzenetére


csalafinta65
senior tag

+1 :DD

(#1656) b.regius


b.regius
tag

Segítséget kérek a nálam hozáértőbb fórumtársaktól, vagyis Mindenkitől.
Nézném a dok.filmeket a YT-on, kinagyítom, de szinte élvezhetetlenül nagy, hiába tartom el magamtól a tabot, túl sok nagyítás.Tudom, én vagyok a hunyó, nem tudom meggyógyítani.
Köszönöm.

(#1657) Ed Parker válasza spawn21 (#1654) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

A Nexus most telefonban dobott nagyot.

(#1658) spawn21 válasza b.regius (#1656) üzenetére


spawn21
veterán

YouTube papot használod?

Nekem nem nagyitja ki rosszul. Zoomolni nem lehet bele. Nem biztos, hogy a Te hibád.

Hiszen a normál videót ha kinagyitod a videót, csak teljes képernyőre teszi ki. Azt ugyan úgy látnod kellene. Esetleg írd le mit is csinálsz pontosan

iPhone 13p

(#1659) spawn21 válasza Ed Parker (#1657) üzenetére


spawn21
veterán

Tetszik is nagyon.

iPhone 13p

(#1660) b.regius válasza spawn21 (#1658) üzenetére


b.regius
tag

Csak simán használom, nem tudom mi az a "pap".Tehát, YT, kiválasztom a megnézendő filmet és kattintok, majd a jobb alsó saroknál lévő ikonnal (vagy mi a
neve)kinagyítom.Nem sírom vissza az N10-et, (sok örömet szerzett) de...... Említettem hogy nem vagyok egy zsonglőr.

(#1661) spawn21 válasza b.regius (#1660) üzenetére


spawn21
veterán

Érdekes.

Bocsánat, a billentyűzet javított :DDD

Minden videóval ez van?
Melyik videó az? Megnézem én is

iPhone 13p

(#1662) b.regius válasza spawn21 (#1661) üzenetére


b.regius
tag

II.Világháborúval kapcsolatos dokumentum filmek.Pl.az ardenneki csata, stb. Olvasószemüveget használok (2), eddig nem volt gond.Egy perccel ezelőtt ellenőriztem : A legnagyobb tankcsaták.

[ Szerkesztve ]

(#1663) spawn21 válasza b.regius (#1662) üzenetére


spawn21
veterán

Nekem nem nagyít ki semmit sem zavaróan . Pedig java részt csak 480 p (alacsony felbontás miatt is lehet zavaró a nagyítás )

Szerk: megnéztem , nekem nem zavaró . De ez a 480p miatt van szerintem

[ Szerkesztve ]

iPhone 13p

(#1664) b.regius válasza spawn21 (#1663) üzenetére


b.regius
tag

Köszi.

(#1665) Ed Parker válasza spawn21 (#1663) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Ezt nézd meg, fosod le a bokádat ;]
Minőséget fullra állítsd.
Link

[ Szerkesztve ]

(#1666) csalafinta65 válasza Ed Parker (#1665) üzenetére


csalafinta65
senior tag

Nekem az első nagy kedvenc videóm! Üt a tabon rendesen!

(#1667) csalafinta65 válasza Ed Parker (#1665) üzenetére


csalafinta65
senior tag

(#1668) spawn21 válasza Ed Parker (#1665) üzenetére


spawn21
veterán

Érdekes, mert nekem csak 720p-t enged.

Gyenge lenne a netem? :Y

Szerk: iPadrol olvastam, hirtelen nem esett le. Tényleg szép

[ Szerkesztve ]

iPhone 13p

(#1669) Ed Parker válasza csalafinta65 (#1666) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Gyönyörűek a színek, megnéztem sokat ettől a feltöltőtöl, mondjuk a profi minőségen nem is csodálkozom, az a RED masina brutális.

Spawn: tab-on nézd meg, ipaden sz@r.

[ Szerkesztve ]

(#1670) csalafinta65


csalafinta65
senior tag

(#1671) xtend


xtend
senior tag

Üdv!

Ez a Tab S nem tudja azt mint az telók, hogy ha hosszan nyomom középen a gombot, akkor előjön a memória tisztító, meg futó alkalmazások törlése, stb? Mert nekem a Google asszisztens jön be rá.

(#1672) silentkiller válasza xtend (#1671) üzenetére


silentkiller
senior tag

Miért ne tudná? Próbáltad már megnyomni a tőle balra eső érintő gombot? :B

∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™

(#1673) xtend válasza silentkiller (#1672) üzenetére


xtend
senior tag

Ok, thx. Megvan azóta csak most vettem kb. 1 órája és most jutottam el oda, hogy kezdett hiányozni ez az opció és a telóknál megszokott módon akartam eljárni :)

(#1674) oncsi


oncsi
őstag

Sziasztok.
Gyönyörű, szép, vékony, stb. De a memória kezeléssel vannak gondjai. Amikor friss a rendszer, még a Samsung appok nincsenek fenn, akkor kb hibátlan. Semmi akadozás, minden megy szépen. A Dolphin Browser zabálja a memoriát, de megy rendesen. Youtube kliens is hibátlan.
Viszont ha Samsung fiokot beállitom, és engedek pár appot frissiteni (nem jöttem rá, melyik a bűnös) minden érezhetően (inkább csak alig, de mindenben) lassul. A Youtube leáll minden ok nélkül, a Dolphin lefagy ha a RAM zabálása eléri a 8-900MB-ot (nem elírás) De leáll az E-mail kliens is sokszor. Ezt naponta képes eljátszani 5-8 alkalommal.
Lehet erre persze azt mondani, hogy nem a gép hibája a rosszul megírt program. De ez nem igaz.
Egymás mellett használom az előd 8020-as Note 10.1-et, és az soha nem fagy le. Pedig kb ugyanazokat a programokat tettem rá direkt. Az a 2GB-bol mindig több szabad RAM-ot tart fenn, mint ez a 3-ból.
És használunk (asszonyé) egy P7500 Tab 10.1-et is, és érdekes módon az is hibátlan a Dolphin-al, pedig csak 1 GB RAM van benne. Persze ott nem eszik csak max 250GB-ot.
Szerintem nincs felkészülve ez a droid az ilyen nagy RAM igényű programra. Valahogy nem tudja fenntartani a programok álltal használt, és lefoglalt RAM mennyiségét. (Nem értek hozzá, csak gondolkodom)
Ez a 8020-nak megy, ennek nem.
Másik gondom is már említettem.
Amig van 4G lefedetség, akkor tökéletes, ahogy távolodok a toronytól, lesz gy pont, ahol átvállt H+-ra, majd 3G-re. Ahogy közeledek a toronyhoz nem ott vált fel a gyorsabb netre, ahol korábban le, hanem van, hogy sehol.
Olyankor vagy kézzel átállitom csak wcdma módba, (eddig auto módban volt ) és akkor visszajön a H+ sebessége. Ilyenkor már visszakapcsolhatom a 4G-t is. Megint tökéletes minden. Tehát a kölönböző módok közötti válltás hibás. Ezt olvastam másnál is, de természetesen bemutatni, mint hibajelenséget nem tudom, mert álltalában (pesten) van térerő.

Pl. ezt a hozzászólást nem tudtam elküldeni, mert 4G-t írt ugyan, de minden böngésző állt. Asszony Tab 10.1-én megosztottsm a NET-et, és a szép, új tab csak wifi-re kapcsolva tudta elküldeni. Kikapcs-bekapcs, és minden látszólag ok. :W

[ Szerkesztve ]

Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

(#1675) bupemko válasza oncsi (#1674) üzenetére


bupemko
senior tag

Nekem wifi-only van, nincsenek ilyen problémáim. Email még sose állt le, Dolphin mellett használok Firefox-ot, Chrome-ot, meg a gyárit is. Tény, hogy néha belassul, de force close még nem volt (Firefox-on pl. kifejezetten lassú ennek a fórumnak a görgetése asztali nézetben, de ezt a Firefox motornak tudom be).

Youtube se fagyott még sose, email, böngészés, TVGO, Plex, Popcorn Time mellett még Hearthstone-t meg Real Racing 3-at szoktam rajta rendszeresen futtatni, azokkal sincs különösebb baj. Hearthstone Androidra külföldi fórumok alapján nagyon rosszul van megírva, ehhez képest jobban megy, mint a barátom Asus T100 Atom-os, Windows 8.1-es tabletén. Real Racing 3-nál egy dolog volt telefon után furcsa, hogy ekkora képernyőn sokkal pixelesebb, gondolom nem natív felbontást használ, hanem kisebbet és nincs anti aliasing. Ha elég gyors kocsival megyek, akkor kevésbé zavaró :)

Én is bekapcsoltam annó Samsung Account-ot, le is frissített sok mindent, azóta annyit tettem, hogy amit nem használok, azt disable/frissítések törlése. A magazinban nekem csak 1 oldal van jelenleg, email, naptár meg tervező. Mondjuk az elég gáz, hogy magától nem frissülnek itt a dolgok, hanem nekem kell rábökni...

Összességében nem bántam meg a választást, Shopline-on vettem (az ottani infók alapján Exterem Digital a beszállítójuk) 130k-ért karácsony környékén CitiLife kártyával, 45k CitiLife Ft visszajött, szerintem így jó vétel volt, jött hozzá Simple Cover, ezzel is meg vagyok elégedve (fejre állítva lehet állványként is használni és nem lett nehezebb a tab tőle).

[ Szerkesztve ]

(#1676) spawn21 válasza oncsi (#1674) üzenetére


spawn21
veterán

Sajnos a Te pártod fogom.

Akadnak itt gondok. Már haszánlom jó pár napja.

Youtube nagyon csúnyán akad, ha dual windowban használom, de amúgy is. Ha bármi mast csinálsz (mondjuk scrollozol hozzászólásokban)
Böngészők amolyan bugosak gyári és crome béta is. Jelszónál csak eljátsza, hogy megjegyzi.
Ez a kijlező feléledés látom a samsung sajatossága. Mert 2-3 mp mire életre kel.

iPhone 13p

(#1677) macii97 válasza spawn21 (#1676) üzenetére


macii97
senior tag

Semmi problémám nincs a tabbal. Nem tudom reprodukálni amiket írtatok. Soha nem állt még le böngésző, napokig megjegyzi a nyitott oldalaimat újratöltés nélkül. Youtube sem akadozik nálam, soha nem áll le. Chrome betát használok, tök gördülékeny minden. Egyedül a messenger szokott szarakodni, de az mindenkinél kaki:) órákat skypeolok rajta, semmi gomd vele. A ramból általában 2,5 foglalt. Amíg smooth rendszer nem érdekel mennyit használ. Nem vagyok előrébb ha több a szabad ram. Ha indítok programot, úgyis összehúzzák magukat a ramban és megy minden rendesen. Soha nem láttam még egy launcher újratöltést se. Gyárit használok, nekem tetszik. 10-13 program futtatása közben sem akadozik semmi. Nálatok valami gond van.
Teszteltem a youtube-ot. Jobb oldalt 4k videó megy miközben ezt írom és 5 oldal meg van nyitva. Semmi akadás. :/

[ Szerkesztve ]

(#1678) spawn21 válasza macii97 (#1677) üzenetére


spawn21
veterán

Ki kellene próbálnod olyat ami valóban ben makad :D

Örülök,hogy neked megfelel. Memória gond eddig nem volt. De azt amúgy sem nézem.
A performancal vannak gondok.

iPhone 13p

(#1679) xtend


xtend
senior tag

Helló!

Osztom (#1677) macii97 véleményét, nálam sincs semmi gond vele. Gyerkőc tolja rajta a játékokat (Asphalt 8, Ultimate spiderman, ironman3, stb) és soha nem lép ki belőlük, csak menü gombbal kiugrik azaz fut a háttérben a játék, de eközben én vígan böngészek (Dolphin, Chrome, UC browser), Youtube-ozok, stb :)

Más:
ez szerintetek működőképes dolog?
[link]

[ Szerkesztve ]

(#1680) spawn21 válasza xtend (#1679) üzenetére


spawn21
veterán

Szerintem direkt beszéltek mellé. Nem lép ki. Simán csak szaggat :))

iPhone 13p

(#1681) xtend válasza spawn21 (#1680) üzenetére


xtend
senior tag

????

Már bocs, ezt nem értem. Miért beszélnék mellé? Mi okom lenne rá? Nem a Samsungnak dolgozom, mert akkor megérteném, hogy ilyet írsz. Én a véleményemet és a tapasztalatomat írtam le ami a valóság.....lehet pár hét múlva megváltozik a véleményem, de pár napos tabról beszélünk (az én esetemben), szép is lenne, hogy már össze-vissza szaggatna.
Chrome-t használva a tabon is simán görgetem le-fel a fórumot.
Igaz a 4G-s dologra nem tudok mit mondani, mert igaz, hogy LTE-s a tab, de nem raktam bele sim-et.
Ha sz@r volna akkor azt mondanám, de nem mondom azt, ha nem igaz.

Éssemmitöbbet nem tudok elmondani....kérem kapcsolja ki!

[ Szerkesztve ]

(#1682) spawn21 válasza xtend (#1681) üzenetére


spawn21
veterán

Több mint , hogy azért látom ennyire mert van tapasztalatom másban.

A gurulós Smile pedig viccre utal. Kérlek olvass behatóbban

iPhone 13p

(#1683) sbalu1


sbalu1
senior tag

Nálam sem jelentkeznek az alant vázolt hibák, igaz enyém is csak szimpla wifis.Nem mondom, hogy olyan nem fordul néha elő, hogy némelyik játék lefagy, kilép, de ez játék specifikus és úgy vélem, hogy az adott game hibája.Sok böngészőt próbáltam már, de idáig a Chrome és a gyári vált be igazán.A sok memóriának köszönhetően megjegyzi az utoljára betöltött dolgokat, a letöltés is simán fut a háttérben és néha 2-3 játék is fut emellett vidáman a háttérben.A memória nagy része emiatt foglalt, de ez nem baj, ez a dolga neki.A sok ram nem azt jelenti, hogy üresen, tétlenül kell állnia.

[ Szerkesztve ]

(#1684) Ed Parker válasza oncsi (#1674) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Nálam nincs beállítva a Samsung fiók, szoval ez engem nem érint.
Amit tudtam letiltottam, csak persze ez sem megoldás hogy hülyére butítom a táblát hogy ezzel legyen picit gyorsabb.
Nálam a YouTube nem akad, chrome beta-t használok, ahol a ph jól gurul, nem laggol, viszont az index, még betöltés után is szaggat, ez egyik ipaden sem szaggat.
Próbáltam én is pár böngészőt, a chrome-nál maradtam.
A memoriakezeléssel nem foglalkozom, úgysem tudok beleszólni, mikor semmi nem volt letiltva, akkor is egy kevés volt szabadon és kb 20-25 app/widget letiltása után is ugyanannyi, így ezt a harcot feladtam.
Összességében nincs vele nagy gondom, egyszerűen csak annyi hogy ma már nagyok az igények, elvárások és ha ez nem a csúcs terméke lenne a samsungnak, simán elnézhető lenne az effajta töketlenség, és ezt a jó kijelző csak hajszál híján feledteti, anélkül egy átlagos alap tábla lenne.

Xtend: neked egy napja sincs meg a tábla, várj még ezekkel a véleményekkel.

[ Szerkesztve ]

(#1685) xtend válasza Ed Parker (#1684) üzenetére


xtend
senior tag

Az igaz, de amire én használom, tudom, hogy 1 év múlva is ugyanezeket fogom írni :)
A Galaxy S3-am is már több, mint 2 éves (lassan 3), Note 3 is 1 éve megvan flottul hasít.
Igaz én nem mókoltam egyik készülékemet sem, nem kellenek a főzött romok, stb. Játék, böngészés, filmnézés, zene, navigáció...ezekre használom/tam a samukat, még egyik sem hagyott cserben. Ha ez a tab úgy van összerakva mint az S3 v. Note3, akkor remélhetőleg ez sem fog. Mondjuk direkte nem is keresem rajta a hibákat, nem is szeretném, ha lenne rajta :)

De egyébként tudom, hogy tökéletes kütyü nincs, akármiről is legyen szó. Sajnálom azokat, akik megvették nagy reményekkel és mégis csalódtak benne. Remélem én ezt nem élem át :)

Valaki használt már ilyet v. szerintetek ez működőképes lehet?
[link]

Ja és még egy dolog. Asszony levadász ezért csak azért kérdem meg, engem egyébként nem érdekel, de a Farmerama c. ratyi játékot tolja valaki a tabon? Ha igen mivel?

Thx!

[ Szerkesztve ]

(#1686) macii97


macii97
senior tag

Szerintem is van benne egy kis rájátszás, bocs. Október óta megvan a tábla, használom is rendesen. Aláírom, van, hogy szaggat az animáció, de nem laggol. Ha csak nincs bekapcsolva az energiatakarékosság. Azt ajánlott kikapcsolni. A hálózati hibákról én is tudok, talán javítják, bár nekem wifi-only. Minden droid szaggat néha. Az, hogy ezt a nagyobb kijelzőfelület, magasabb elvárások miatt meglátja az ember, túlzásnak tartom. Ha az ipaden nem akad az index,azt kell használni. Ne hasonlítsunk egy zárt rendszert, ami egy készüléktípuson létezik, egy nyílt, kismillió különböző hardveren futó rendszerhez. Felesleges. Almáéknak van 1-1 évük a saját tempójukban haladni a fejlesztéssel. Mondhatják, hogy elég az 1 giga ram, beveszik az emberek. Androidnál folyamatosan jönnek az elvárások. Ha egy gyártó lemarad (nem 8magos, nem 3 giga ram, nem QHD) jön a bezzeg a másik meg tudta csinálni. Erre a folyton változó hardverre tökéletes szoftvert fejleszteni lehetetlen. Ennyi. Ha nem élvezed az android szabadságát, nem tudod elfogadni a hátrányaival együtt, almát kell venni. Nem vagyok android fan, sem ios hater, csak így látom a dolgokat. Nekem nem kellene ios, én szeretek moddolgatni :D

(#1687) spawn21


spawn21
veterán

Mindenki azt hiszi oltom a gépet. Nem dehogy

Csak megjegyeztem a hiányosságokat, apróbb gondokat. Lehet ami másnak nem lag, az nekem igen.

Nem rossz masina.

iPhone 13p

(#1688) #01696768 válasza macii97 (#1686) üzenetére


#01696768
törölt tag

Osztom a véleményed, bár nem 100%osan értek egyet. Mint itt pár embernek, nekem is van S3-am, és szerintem a samus rendszer a legszörnyűbb dolog, ami egy androidos gépet érhet. Ez magánvélemény, de több aspektusától is rosszul vagyok. Ezzel együtt, nekem nem sok baja van a tabnek. Picit szaggat/lagol itt-ott, de főleg Play, beállítások, ilyesmi, ahogy belépek vmi normális app-be (Chrome), minden OK. Dolgozom rajta főleg, így más mentalitással is nézem, inkább windowsos sebességet vár tőle az agyam, azt meg hozza :DDD Ha a tekefonom menne ilyen sebességgel, nyilván falhoz csapnám. De melóra nekem így jó. Ja, YouTube tökéletesen megy, de nekem ez a gép osztott nézethez kicsi, arról nem tudok mit mondani.

spawn21: kezdem azt hinni, az s3 hozta ki belőlünk ezt a mentalitást :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1689) spawn21 válasza #01696768 (#1688) üzenetére


spawn21
veterán

Ott imádtam a "sebességet" ;]

iPhone 13p

(#1690) macii97


macii97
senior tag

A legrosszabb dolog ami az androiddal történt az a 2012es optimus ui! :D Ebben nem értünk egyet, eddig utáltam a touchwizt, de ezzel a tabbal megszerettem. Ha az én telefonom fele ilyen gyors lenne, bekereteztetném!

(#1691) Ed Parker válasza xtend (#1685) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Csak azert mondom mert a legelején még mikor nem volt belakva nekem is gyors volt, viszont ahogy került rá ez az, már nem is volt annyira gyors.
Én sem mókolok, sőt nincs is fenn sok játék,app, nincsenek nagy igényeim, egyszerűen csak azt várom a pénzemért amit fizetek.

(#1692) csalafinta65 válasza macii97 (#1690) üzenetére


csalafinta65
senior tag

+1 :C 1686) macii97 Nagyon jól foglaltad össze a lényeget.

[ Szerkesztve ]

(#1693) spawn21 válasza csalafinta65 (#1692) üzenetére


spawn21
veterán

Minden hátsó szándék nélkül. Nehéz elviselni, ha valaki talál benne kifogásolni valót?
Vagy muszáj védeni?

Tényleg nem értem, azt tudom persze hogy mindenkinek az a legjobb amit éppen használ. Na de.....

Majd videóra veszem.

iPhone 13p

(#1694) Ed Parker válasza macii97 (#1686) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Bár nem nekem címzted mégis ugy érzem nekem válaszoltál.
Nincs benne semmi rájátszás, párhuzamosan használom mindkét rendszert.
Most az hogy szaggat magyarul vagy laggol angolul tök mindegy, a jelenség létezik, ezt te is elismered, kinek hol es mennyire jön elő ez változó.

Az index nem akad az ipaden, ezért is használom azt böngészésre, nekem sajnos a samsungon szenvedős, nem a lag miatt, az egész olyan tesze tosza.
Hogy ne hasonlítsunk egy táblát másik táblához?
Miért?
Mihez kellene akkor?
Az hogy a Samsung a droidot választotta és nem tudja jól optimalizálni, a cég pancsersége, más droidos gyártók ezt simán megoldották. Az meg hogy az iOS zárt nem is biztos hogy rossz, kevesebb a hibalehetőség és nagyobb ellenőrzés.

Elég is az 1 giga ram elég sok mindenre, a vicc az hogy az iPad air 1gb rammal is tud folyamatos lenni, mig több droid 3gb sem.
Ez most nem a droid fikája vagy az iOS dicsérete, mindkét készülékem van és mindegyiket másért szeretem.
Nyugi az iPad air-nek is van hibája, nem is kevés csak az pont nem a lag.

A droid szabadsága ;]
Ezen a közhelyen mindig hatalmasat nevetek, mond már meg nekem, ha engem nem érdekel a mókerolás, mivel nyújt a droid nekem több szabadságot vagy másnak?
Nem mindenki túrja ám a netet hogy telerakja mindenféle elenörzetlen cumóval az eszközeit, az emberek nagy része ezeket szimplán csak használja, tartalomfogyasztásra.
Én sem vagyok droid hater, hisz ezt is megvettem, és csak ez után lett air2, de mivel ez egy fórum, mindenki megírja hogy ő milyennek látja a készüléket.

(#1695) csalafinta65 válasza spawn21 (#1693) üzenetére


csalafinta65
senior tag

Hidd el, nem erről van szó. Te olyan dolgokat találsz benne, ami kardinális kérdés számodra, és valszeg zavar. Én nem tapasztalok laggolásokat, folyamatosan a görgetésem. Játékra nem használom. A "tácsvíz" marhára bejön.. És a lényeg...a KIJELZŐ! Nálam mindent visz! A világ jelenlegi legszebb megjelenítő paneljét birtokolhatom. ( tényleg vedd videóra. mindenki csak tanulhat belőle. ha az Ipad szuper gyorsasága kell valakinek, akkor annak az az alternatíva)

(#1696) spawn21 válasza csalafinta65 (#1695) üzenetére


spawn21
veterán

A kijelző valóban az eddigi legszebb, amit használtam.

iPhone 13p

(#1697) macii97 válasza Ed Parker (#1694) üzenetére


macii97
senior tag

Nem neked címeztem a regényt, csak úgy bele a nagyvilágba, a fórumra. Mostanában sok volt az ilyesféle probléma. Nem tudom, nekem a laggol meg szaggat között van különbség. Szaggat, amikor bár gyors a rendszer, az animációk gyorsan, de szaggatva történnek. Ez zavaró, de nem lassítja a munkát. Laggolás, ha pl. pötyögök a billentyűzeten és pár betűs vagy szavas lemaradásban van a rendszer vagy amikor elindítok egy alkalmazást és érzem, hogy a gép próbálja beletuszkolni a ramba, zárja be a háttérben a dolgokat és csak azután tér észhez újra.
Továbbra is tartom, hogy az Apple dolga sokkal egyszerűbb. Saját maga dönti el, hogy mikor mit és hogyan csinál, mert kicsit átírja a rendszert itt-ott és 1 giga rammal is megy.
Itt meg adott egy kitudja hány rétegű rendszer, ami alapból bonyolult és nehéz jól fejleszteni szvsz, amit még a gyártók megfejelnek saját felülettel. És tessék, lehet optimalizálni.
Remélem, hogy a lollipoppal megoldódik a problémátok!

(#1698) Ed Parker válasza macii97 (#1697) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Akkor nekem nem szaggat hanem laggol, egyszer esküszöm videóra veszem, hogy lökök egyet felfelé a böngészőben és majd egy másodperces késéssel: Ja görgetés történt akkor megyek, na ez zavaró, nálam nincsenek animációk, a menü ugy általában elfogadható, nincs máshol bajom, meg gyorsabb írásnál nagyitásnak érzékeli a rendszer, amit nem tudom hol lehet ha ki lehet kapcsolni.

Nekem az iOSben az nem tetszik, hogy ami egy adott készüléken jól fut/futott,egy frissítés után csak lassabb lesz és csak ritkán gyorsabb.
Abban is igazat adok hogy az Apple sokkal kevesebb eszközre kell írni,optimalizálni, ennek is megvan az előnye nem kell 5-8 termék, csak 1-2 de abbol is meg lehet élni.
Jaja bízzunk benne, bár mint írtam párszor, nálam nem drámai s dolog, csak említésre méltó.

(#1699) oncsi


oncsi
őstag

Mint lentebb írtam is, ezek a hibák napi színten előfordulnak. Semmi köze a szaggatáshoz, inkább csak lassulásként érezhető. Ez a része engem egyáltalán nem zavar.
Ami viszont valóban színte hasznáhatatlanná teszi, az a memoria kérdés. Alapból szépen megy, van kb 7-800MB szabad Ram. Ez rendben is volna. De jön egy olyan program, ami gyorsan teleírja a szabad RAM-ot, akkor a Tab nem szabadit fel elég gyorsan újabb RAM-ot, és ekkor jön a gubanc. A Dolphin Jetpack-al sokszor így jár. De a saját youtube is ha osztott ablakban megy háttérben, míg netezek pl.
Ez biztosan ennek a gépnek a saját hibája, mert szinkronban a Note 10.1 ezeket a 2GB-al is tökéletesen kezeli.
A hálozatos probléma meg színtén a Tab S sajátja, mert a Note is LTE, és ott ilyen hiba nincs.
Én elhiszem, hogy másnál ilyen nem jön elő. Ahol lakik ott van jó térerő, vagy éppen, hogy nincs 4G, így ott ezt a le-fel kapcsolást nem tapasztalhatja meg. És azt is megkockáztatnám, hogy a 4.4 droid is ludas ebben, mert egy Note 10.1. re rakott 4.4 is zár be néha programokat, míg az eredeti JB-el hibátlan volt.

Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

(#1700) sbalu1


sbalu1
senior tag

Bocsánat, tudom, hogy ez a kérdés nem ebbe a topikba való, de többen említettétek itt a Samsung S3-as telót.Szerintetek a jelenlegi S2-esemet érdemes S3- ra, illetve S3 Neo-ra lecserélni, vagy inkább már az S5-ös az ajánlott kategória?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.