- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
15% kedvezmény az Tab S8, S8+ vagy az S8 Ultrára!
Kuponkód: HUQ-A648-SF68-HMCA
(a leggyorsabb nyer)Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz István971 #51 üzenetére
A feleannyiba kerülő új Air megeszi reggelire ezt a tabot, mint erőben, mint funkcionalitásban… Ez a tab egy hatalmas rajztábla. Arra tökéletesen megfelel.
(Amire egyébként az Air szintén jó.)
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
Ha tabon akar videót vágni valaki, ott az M1-es Air. Luma-val az iPad verhetetlen benne, Androidra nincs mégcsak hasonló tudású progi se.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
És nem is tabletről van szó…
Nálam mindegy, hogy noti vagy tab lenne az ölembe. Az tuti a földön végezné…
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Azért a két tab között van méretbeli különbség... Egy 15,6-os ultrabookot is jó lenne szerinted ölben használnod?
-
kakuk.tamas
addikt
Az iPaden is középen van, és mivel tartalmat fogyasztani jobb álló nézetben, talán jobb is, hogy a rövidebb oldalon van.
Ennek a tabnak, nem tudom mi értelme. Ennyiért már normális notit is kap az ember ekkora méretben is...
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest