Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Milyen win10-es tabot használsz. Elégedett vagy vele? Nálam volt meló miatt egy lenovo felcsatolható billentyűzetes, érintő képernyős kis gép, de nekem körülményesebb volt használni, meg nehezebb is volt, mint az androidos tablet, ami nálam a volt. És az elvben szuper kütyü fél évig ott feküdt a szekrényben... mert az andoridost használtam. Én kicsit szkeptikus vagyok ebbe az irányba. Pedig elven jó lehetett volna, de mégsem volt az igazi a win 10 érintőképernyőn.
we all deserve a bit of luck.
-
tibaimp
nagyúr
Egyetértek. Egy kérdés merült fel bennem csak, hogy ez a hardver, vagyis az arm soc win10-et támogat, vagy fordítva?
Mert ha nem akkor az a gond a koncepcióval, hogy csak Intel féle Atom jönne kii ebből az árból, vagy sokkal drágábban valami kis fogyasztású rendes soc.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Parallaxis
addikt
Ezenkívül videólejátszásnál rendszeresen futottam kodekproblémákba
A VLC minden platformon alapból minden kodekkel megbírkózik.
Szintén droidos bénaság a böngészőből való filefeltöltés, betallózás a szarul kivitelezett filekezelők miatt.
Ezt nem igazán tudom értelmezni, mert pont ugyanúgy megy ez minden platformon.
Böngészőben lemented, adott alkalmazásba betöltöd (nem kell filekezelő hozzá, de ha használsz ilyet, ott is alapból jól megy minden).Ekkor váltottam wines tabra.
Itt nincs gondPersze, mert neked nem tablet, hanem notebook kell
A Win10-es cuccok a desktop alkalmazásokkal notebook-ként jól használhatók, de tabletként hajítófát sem érnek, mert konkrétan nincs semmi értelmes tabletes alkalmazás rájuk. Tablet módban meg szenvedjen a desktopos alkalmazásokkal az, aki mazochista.bár ez típusfüggő ,akku időben köröket ver a droidos tabjaimra
Ez már a hehehehe kategória. Egy normális tablet 11-12 órát elketyeg egy töltéssel, míg a Win-es vackok jó esetben a felét.
további előny, hogy nem termel maga alá annyi szemetet, ezáltal lassítva a rendszert..
Mármint, hogy a Windows nem termel szemetet?
Ezt ugye a hónap viccének szántad? -
moma
őstag
Köszi a részletes beszámolót! Nekem nem is ilyen funkcionális gondom volt, hanem maga az érintő képernyő használata volt nehézkesebb. Túl finomak voltak talán amibe böködni kellett. De már nincs előttem pontosan, mert egy éve volt. De a lényeg, hogy jobban teher volt használni, mint az androidost. Na meg a súlya! Nem tudom a tiéd mennyit nyom, de az enyém elég masszív volt. Meg ezzel együtt a mobilitása. Inkább úgy bántam vele, mint egy laptoppal, amire vigyázni kell és nem úgy mint az androidossal, amit hip hop bevágtam a hátizsákba. Egyszerűen mindig az andoridoshoz nyúltam, mert az volt bennem, hogy az egyszerűbb. Meg azért voltak szoftveres gondok is akkor a win 10-el. pl a mobil netet eldobálta sokszor. de gondolom ez már jobb azóta.
we all deserve a bit of luck.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs