Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
kerekfej
üzenetére
fentebb írtam, hogy én próbáltam, és elég fain a program! nagyon sokat tud, az eq-ja pl 10 oszlopos, van külön bass és treble, rengeteg előre beállított is, amik érnek is valamit, nem gagyin szól, illetve PREMAP - ezt is kérdezték, csak azért emelem ki -, ami előerősíti értelemszerűen a jelet, kicsit emel a hangerőn, de azzal csak óvatosan lehet bánni. úgy vettem észre, hogy műsortól (pontosabban annak minőségétől mp3 - flac) és fülestől függ, az hogyan reagál rá, a gyári elég gyorsan betorzít, de a Sennheiser fejhallgatómnál nem volt gond, szépet lehet emelni a jelen, és erősítőre kötve is hallani hangerőemelkedést. azt azért el kell mondja, óriási hangzásbeli különbség nincs a gyári lejátszóhoz képest, a Sound Alive szépen teszi a dolgát, csak precízebbe beállíthatod a hangképet, illetve az egész lejátszó okosabb, testreszabhatóbb. szerintem megéri megvenni, én meg fogom! (nekem is most jár le a 15 nap)
-
jksx
senior tag
válasz
kerekfej
üzenetére
Én csak a meridiant próbáltam, de az kb. olyan mint a gingeres médialejátszó.
A PowerAmpot (próbaverziós) egyszer letöltöttem, de nem használtam, azóta meg nem engedi magát futtatni sem letölteni újra.
Az engem is érdekelne, hogy a PowerAmp milyen, mert akkor megvenném a full verzióst, ha tud annyit mint az eredeti Froyo-s lejátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest