- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
-
LOGOUT
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
killzone1987
senior tag
válasz
Piloss #39231 üzenetére
Köszi!
Sajnos már rájöttem én is a kb 20féle ime-s apk-ból,h egyik sem lesz olyan,mint a GB 2.3.6 romban a 3x4-es keypad...
Az az igazság,ez nem nekem veszteség...
Én a smart keyboardot nyüstölöm 3x4-esben,csakhát ez sem tudja azt,amit a haverom annyira megszokott GB-n...
Ez van...
Azért köszönöm a segítséget! -
killzone1987
senior tag
válasz
Piloss #39216 üzenetére
Mert eredetileg nem így volt,csak miután nem működött,ránéztem a beállításaira,és átállítottam ugyan olyanra,mint a system appok beállításainál van.
És ugyan úgy nem megy,nem fut a progik között sem.
Egy képernyőképet tudnál küldeni,h nálad pontosan hogy néz ki a megfelelő beállítás,tehát mik vannak kipipálva,meg mik nem.
Köszönöm -
killzone1987
senior tag
válasz
killzone1987 #39206 üzenetére
Ja,és persze volt restart is!
-
killzone1987
senior tag
válasz
Titmouse09 #39199 üzenetére
Akkor viszont továbbra is fennál a kérdésem.
Ki tud 3x4-es kinézetű billentyűzet alkalmazást,amin az ékezeteket úgy (is) lehet előcsalogatni,hogy a billentyűzeten pl: az ABC-t nyomogatva jön elő,h ABCÁ...stb...(De nem hosszan nyomva!)
Előre is thx!
Pl ez egy ilyen bill. Ez tudja mind a két lehetőséget!(ha akarom sokszor nyomom a billentyűt,és úgy adja elő az ékezeteket,vagy ha hosszan nyomva tartom,és az újam csúsztatom rá.)
Csak az a baj,h ez nekem a gyári romban muzsikál... -
killzone1987
senior tag
válasz
Titmouse09 #39189 üzenetére
A telón már nem gyári rom van,hanem KK 4.4.2
És annak a beállításai között érthetetlen módon nincs kinézet választási lehetőség.
Csak QWERTZ van.
Ezért is írtam,h keresek ilyen apk billentyűzetet. -
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Keresem ezt a 3x4-es billentyűzetet apk formájában.de másik hasonló kinézetű billentyűzet is jó lenne,csak a lényeg,hogy úgy lehessen vele ékezetet írni,hogy ne hosszan kelljen nyomni pl az A betűt és a felugó sávban csúsztatni az Á felé,hanem ahányszor megnyomom a gombot,úgy adja elő,hogy A,B,C,Á stb az ékezeteket is folytatva....
Mindenfelé kerestem ilyet,már egy nagy csomót kipróbáltam,de nem találtam ilyet,mert mindegyik 3x4-esnél csak akkor lehetett ékezetet kicsikarni,ha hosszan nyomtam a betűt
Az én LG G2-őmön pl olyan van alapból,hogy amikor a 3X4-es kinézetet választom,lehet úgy is ékezetet írni,hogy hosszan nyomok a betűre,az ékezet felé húzom az ujjam,és lehet úgy is,hogy megnyomom vagy 6x ugyanazt a betűt,és akkor jönnek szépen sorba A,B,C,Á stb az ékezet lehetőségek....
Előre is köszönöm a segítséget! -
killzone1987
senior tag
válasz
demars #39163 üzenetére
nagyon szépen köszönöm a segítséget,és mindenkitől elnézést a sok hsz-ért,figyelmetlenségért!
Mostmár megvan minden,így ha kezembe kerül ma a teló,meg is csinálom.
KÖSZÖNÖM!A 8.6 Nightly-t szedjem le?
8.6 ból csak az az egy van...
én egy 9.0-ást töltöttem le és a simát,nem az érintőset (touch) -
killzone1987
senior tag
válasz
Csori72 #39158 üzenetére
az előző két hsz-om vedd figyelmen kívül.
szóval:
na most akkor,eddig értelek.
Amint írtam is az előbb,hogy jelenleg nincs a teló a közelemben,azt mond meg légyszives,hogy a REPART-os XXLQE 4.1.2 Stock romnál,ha recowery módban indítom a telót,akkor abban már van install lehetőség is?
Mert ezen nem tudok kiigazodni.
Ha lehet vele,akkor ennyi volt a kérdésem,MINDENT TUDOK megvan minden,ami kell Root zip,rom,gapps amit fel akarok tenni,csak azt mond meg,lehet vele telepíteni vagy sem... -
killzone1987
senior tag
itt van például ez az oldal is,ahol az én verziószámomhoz is jó a leírás
végigolvastam,de mindenhol el marad az a rész,hogy hogyan rakd fel a CWM-ot.
csak azt írja,lépj be a recowerybe,stb stb...
de ha az alap REPART-os romban a gyári recoweryvel csak factory resetelni,wipe,dalvik cachelni lehet,akkor,felrakhatok én akármit a memkarira,install lehetőség nélkül nem megyek vele semmire...vagy már én vagyok a vak,és csak ezt a romot kéne odinnal felraknom,mert ebben már benne van az a fajta recowery,amivel lehet telepíteni???
ugye?
ezt a romot is recowery ből lehet telepíteni,most nézem.... -
killzone1987
senior tag
válasz
terra052 #39156 üzenetére
ez a rom eleve reparttal van feltéve...
na most mivel a teló jelenleg nincs a kezemben,az lenne a kérdésem,hogy az alap recoweryvel,ami ugye a 4.1.2-őn van,azzal is lehet romot telepíteni,vagy,abban nincs install lehetőség?
Csak megjegyezném,hogy romolásban,rootolásban,TWRP,CWM-ban otthon vagyok,motorola defy +,illetve LG G2-nél nemegyszer csináltam,ennél a telónál ott vagyok gondban,hogy rávarázsoljam azt a nyamvadt CWM-ot,aztán már mindent tudok,felhajintom a root zipet,romot,gapps-ot,esetleg kernelt a memkarira és go a választott rom felrakása...
Egy kicsit érthetőbben leírnád,hogyan tudom rátenni a CWM-et? -
killzone1987
senior tag
válasz
Gery1987 #39154 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Segíts egy kicsit légyszives.
Most ott tartok,hogy levan frissítve a teló JB 4.1.2 --> XXLQE <--- STOCK romra Odinnal.
És az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudok rá rakni CWM-ot vagy TWRP-t,úgy,hogy nem téglázom a telót.
A leírásokat meg mindent megtaláltam,de ehhez a hülye XXLQE verziójú romhoz az életben nem találom a gyári kernelét...
Megvan a rootoló zip fájl is,amit,ha meglesz a CWM,fel is teszem,de előtte valahogy rákéne varázsolni a CWM-ot.
Segíts légyszi -
killzone1987
senior tag
válasz
thomasvold #39147 üzenetére
Sziasztok!
Óriási segítségre volna szükségem!
Lefrissítettem haverom t-mobilos GT-I9070 stock GB 2.3.6 romját ODIN-nal stock JB 4.1.2-re.
Eddig minden oké.
Főzött romot akarok rátenni...Elkezdtem rootolni,recoweryzni,de sajnos olyan hülye verziójú 4.1.2 -őt raktam fel,-->I9070XXLQE<--hogy a hozzá való eredeti xxlqe.tar kernelt,a világ összes oldalán sem találom,már vagy 5 órát googléztam,de sehol nincs!
A rootolással eljutottam a végletekig,de amikor jön az a rész,hogy a pit után az eredeti xxlqe.tar kernelt kellene felflashelnem,akkor van kopp,mert az nekem nincs,és sehonnan nem tudom leszedni!
(A képen csak azt mutatom,hogy melyik tar.md5-ös fájlom van,és hogy mi kellene)Az egyszerűség kedvéért.
Van-e olyan rom,amit ODINNAL fel lehet tenni,alapból benne van a root,és a recowery is?
Az lenne a legegyszerűbb,hogy föltennék egy ilyen "stock" romot...És még egy utolsó kérdés,melyik az a főzött JB,KK rom,ami atomstabil,gyors,és recoweryből feltehető?
Egy linket kérhetnék?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali médialejátszót?
- Elite: Dangerous
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest