- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hr2
őstag
válasz
RichieRiccs #11133 üzenetére
Keresd Őt, hátha bír neked segíteni.
-
hr2
őstag
-
hr2
őstag
Ha érdekel ajánlok jobbat.
Elküldöd a 1430-ra a +GONETM-et és az első 2 hónapban havonta 90Ft-ba fog kerülni 100MB, ha elfogy akkor sincs baj NET-ezhetsz tovább csak lassítva.
Ha letelik a 2 hónap a 3. hónaptól 990Ft-ba fog kerülni, de ha nem kell akkor a 2. hónap végén lemondod a -GONETM 1430-ra küldésével. Így lesz 180Ft ért 200MB-od.
-
hr2
őstag
Mikor a GL to SD áthelyezte a játék adatait az SD kártyára, utána a programban belépsz a settingsbe és bepipálod a:
/sdcard/Android és a /sdcard/data -t
lejebb meg a clear cache when starting game -t is
legalul meg rányomsz a recovery gombra
visszalépsz a visszagombbal fent van olyan gomb hogy unmount arra nyomsz azután meg a mountraEbből a progiból nem szabad kilépni csak akkor jó.
GTA Vice Cityvel tesztelve.
-
hr2
őstag
Kicsomagolod a rar-t és a benne található .tar fájlt betallózod a phone részhez. (semmi mást ne állítsd az odinba, csak a phone-hoz a pipa, mindent mást haggy úgy ahogyan van mikor elindítod.)
modemElsőnek a modem1-et próbáld ha nem jó akkor a modem2-őt.
Azzal az Odinnal csináld amit linkeltem.
Ez a modem ahhoz a ROM-hoz való amit linkeltem.
Ha így se lesz jó akkor komolyabb a probléma, szervíz ajánlott.
-
hr2
őstag
Már megy, elindult.
+ mielőtt felteszed szerezz be egy recovery-t. (én nem tudom nálatok ezt hogy kell feltenni, de mintha olvastam volna már hogy van)
és a recoveryben:
format system
format data
format cache
wipe dalvik cacheEzek után download mod és mehet fel Odinnal a fent linkelt ROM.
-
hr2
őstag
-
hr2
őstag
válasz
dobolson #2957 üzenetére
Most olvasom hogy nálatok már a JIG se nullázza a számlálót.
Valószínű itt már komolyabb védelem vanm hogy a számlálóval játszani lehessen, mivel újjabb a teló.
Na majd ha bátyámnak ROM-olhatnéka lesz, amit úgy is én fogok csinálni
akkor biztosra kifog derülni, hogy itt se számolja e a STOCK ROM-okat, mint nálunk, és akkor be fogom ide írni.
(#2958) Shyciii
Igen, ez sajnos lehetséges, most hogy egy kicsit jobban utánaolvastam, mostmár én sem vagyok benne biztos.
...de mondom ha kipróbáltam, beszámolok róla mindenféleképpen. -
hr2
őstag
Gondolom ha I9000-ren és I9100-on is úgy van akkor itt is.
(#2954) Shyciii
Ha Odinnal felteszel pl. egy rootolt kernelt, na azt már számolni fogja mivel a teló érzékeli, hogy nem gyári és nincs aláírva, mint ahogyan a gyári dolgok pl. kernel, csc, vagy a ROM.Ha van /találtok/ rootolt kernelt amit fel tudtok tenni recovery-ből nem Odinos, azt se fogja számolni.
-
hr2
őstag
válasz
dobolson #2795 üzenetére
Nagyon pöpec a gyári 4.1.2, eszméletlen gyors és az akksival is jól bánik.
Bátyám vett S Advanced-et, jó lenne ha meglenne a gyári T-s ROM, ha netán lesz valami főzött ROM vagy root, visszalehessen állítani a gyári garanciális állapotot.
Igen van számláló, de az Odin-os nem gyári kernelt számolja csak, ha a recovery-ből teszel fel akkor a számláló nem pörög.
Egyébként van a számlálóra is progi ami lenulláza persze root-ot igényel, de azt nem tudom hogy S Advanced-el is működik e. -
hr2
őstag
Üdv.
Ez a flash player működni fog JB alatt is, én is ezt használom gyári 4.1.2 ROM-on, működik hibátlanul.Más. A családba került most egy ilyen teló, és én vagyok a ROM-er
a családban.
A gyári T-Mobilos ROM-ot lelehet e valahonnan tölteni Odin-os formában? Nem találom sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest