Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolson
senior tag
Köszi a tippet, bárcsak már ezen kéne aggódni, hogy hogyan varázsolunk flash-t a JB-s romunkra.
Milyen egyébként sgs2-n a gyári 4.1?
A T-s romot én sem találom sehol. Már tervezed a romolást? Csak mert (nem tudom s2-nél miként van) itt van egy számláló, ami számolja, hogy hány romot tettél fel, és így veszhet a gari. -
dobolson
senior tag
De a rootkernelt is számolja nem? Úgy tudom, hogy igen. De ha nem is számolná, és mondjuk rootoltad és feltettél recovery alól egy custom romot, majd azt vissza kell állítani (mondjuk szerviz miatt), akkor azt odinnal fogod feltenni és azt meg számolni fogja.... Legalábbis azt hiszem, hogy valahogy így van ez a mi készülékünknél. Van már root, ha jól rémlik, ami miatt nem nő a számláló, de a gyári rom visszarakásánál megint csak nőni fog.
-
-
Shyciii
veterán
Az a baj, hogy ami 9000-esen és 9100-on van, az egyáltalán nem biztos, hogy a 9070-esen is úgy van. Erre már jópár példa van az XDA-n. Ráadásul S, S2, S3-nál megoldható, hogy Odin-al se számolja, erre van a mobile odin pro, ami persze nem működik 9070-en, mint ahogy másnál is gond van (pl JIG sem működik, pedig S2-vel S3-al igen). Nem tom, hogy ez a NovaThorn platformnak köszönhető-e, de jelen állás szerint vagy szenvednek az Advance-el, vagy nincs normális fejlesztő, aki érdeklődne a készülékünk iránt.
-
Shyciii
veterán
mobal, hr2
A legjobb az lenne, ha a mobil odin pro-t alkalmassá tennék Advance-re is, de szerintem sose fogják, mert nem népszerű telefon. Bezzeg a mini-t kompatibilisség fogják tenni vele...
A legjobban most az idegesít, hogy ránéztem a Motorola RAZR I-re, és már lehet rootolni, sőt a bootloaderjét már unlockolni is lehet, pedig pár hetes készülék. Pfff.dobolson
Exdialer a best of, és igen ott be lehet állítani, hogy hívás után mit mutasson
[ Szerkesztve ]
-
vazzz
őstag
Sajna nem... Mindjárt nekiállok felrakni egy win7-et, hátha a win8 kavar be... Ha az sem jön be, akkor tényleg feladom. Nekem már mindegy lenne, hogy melyik rom, már próbáltam hollandot, lengyelt, olaszt, mind felmegy és működik, de az alapsáv verziója változatlanul XXXX marad.
-
vazzz
őstag
Itt megtalálod: [link] GT-I9070.
Megvannak külön a modem, a kernel és a teljes rom is, de azt már próbáltam, nem megy. Ha a modemet akarom flashelni odinnal, akkor a pda részbe kell betallózni? Csak azért kérdem, mert ha a phone részbe tallózom be, akkor failed lesz belőle. -
őstag
Kösz hr2 és atila4 úgy néz ki megoldódott
Fura, pedig a frissítés előtt csináltam resetet, mondjuk az is érdekes volt hogy már első alkalommal magyarul kommunikált a JB
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest