Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Jó pár játék van, ami nincs megírva az ST-Ericsson NovaThor procira, emiatt az inkompatibilitás.
Fájlkezelőnek az ES File Explorert javaslom, szerintem nagyon jó, minden csicsa nélkül, és szélsebes. Van rá magyarított verzió, de külön kell letöltened. Ha nem találsz guglival (amit kétlek), akkor holnap adok linket.
Frissítéshez javaslom az 1. hsz átnyálazását. -
dobolson
senior tag
De elég valószínű, hogy mikor megjelenik, nem egyszerre az egész régióban (pl Európa) válik elérhetővé, hanem mondjuk holnap már kint lesz a németeknél, de csak 1 hét múlva lesz kint nálunk, vagy fordítva. Szóval a gyakorlat az, hogy vannak eltérések a kiadások időpontjában. Azonban onnantól kezdve, hogy kiadták mondjuk a német t-s telefonokra, az feltehető az odin program segítségével bármely itthoni készülékre is. Az odin használatáról az első hsz-ben olvashatsz.
Tehát nem feltétlenül kell megvárni, míg a magyar szolgáltatóknál is elérhető lesz, mert ha hamarabb adják ki mondjuk más európai országban, azt már mi is fel tudjuk tenni. -
Keem1
veterán
"Mennyi ideig tart egy Odinos frissítés KB ?"
Maga a folyamat kb. másfél perc, plusz mikor kész, újraindul és első alkalommal kb. 2-3 percig bootol (vagy még tovább). Utána már használható, és a 2-3-4-x. bootolás már csak fél perc lesz.
Szerintem is bízd az OTA-ra a frissítést, hidd el, szólni fog, ha megérkezett a JB. Főzött romokat meg inkább nem javasolnék addig, míg azt se tudod, mi fán terem, meg android lelkivilágát oda-vissza ki nem ismerted. Hiszen adott esetben, ha nem tudod, mit csinálsz, rosszul sülhet el a buzgóságod, csak óvni akarunk.
-
coolrob
aktív tag
Azért várd ki a végét mert lehet most sincs, csak vmit elírtak a site-on. Amúgy a fehér se rossz, barátnőmnek az van, szerintem nagyon szép fehérben.
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
sunyijanika
tag
Mi ez a fehér / buzis téma?? Szerintem a fehér különösen kap egy stílust a mobil szegmensben. Mindenkinél fekete színű van (nem csak ennél a modellnél) mert mi ez a trend??.... Ennél a telefonál igazán bejövős! Az s3 is például fehérben van vagy kékes színben. Ha buzis szint akarsz akkor válasz rózsaszínt.
-
törölt tag
Azt. Fehéret, de csak fekete jutott...
Kijött, igen, már fel is raktam, és tapasztalat nélkül még királyságnak tűnik.Bár először meglepett, hogy nem tudom kikapcsolni a telefont, de amikor elolvastam mit ír ki, akkor kiderült, hogy az aljasok felcserélték az ok, és mégse gombokat...
-
addikt
Isten ments!
Nyugodtan használhatod töltés közben is, nem kell már annyi figyelmet fordítani az akkumlátor formázására, ugyan is már intelligens az egész művelet.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
törölt tag
-
justice84
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
justice84
aktív tag
Nem értem hogy ez miért annyira lényeges! TotalCommanderrel használom!
Ott elsőnek a belső tárhelyet hozza be ott van egy mappa external_sd az a külső SD míg így is 3MB/secel másol felfelé! Én azért szeretem mert ott a Sync Phone és wifi-vel direct push networkot létrelehet hozni és adatot 2 kattintással átlehet tolni egyik telefonról a másikra.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor neked nem a másolással van bajod.
Ha nem a másolással van bajod, akkor miért a másolásról kérdezel?Ha nem tudod rendesen, érthetően megfogalmazni, hogy mi a bajod, akkor senki nem fog tudni segíteni.
Hidd el, a szó-, és írásbeli kifejezőképesség megtanulása egy hosszútávú befektetés.
Na, erről ennyit.Akkor neked az a bajod, hogy external_sd-re szeretnél telepíteni programot, de az nem hagyja?
Ebben az esetben neked szükséged van egy rootolt telefonra, és a valami app2sd, link2sd, vagy hasonló programra. -
törölt tag
-
flash-
veterán
nekem is vannak hasonló furcsaságok néhány játéknál..
valószinű kiadnak az adott játékra pár frissítést,nomeg a telóra és nem lesz ilyen gond...
ez volt anno galaxy ace nél is nálam.amikor megvettem az ace-t akkor még elég új volt,és ajátékokkal ilyesmi gondok voltak,aztán ahogy telt az idő,adtak ki a telefonra frissítést,és a játékokra,úgy oldódtak meg az ilyesmi gondok. -
flash-
veterán
én most nem erre a játékra gondoltam hanem pl real racing 2.
2.3.6 on szépen ment,de 4.1 nél vagy kilép,vagy újraindítja a telefont..
de talán más játéknál is volt ilyesmi.
még nincsennek felkészülve a 4.1re a játék írók
de annyira bejön a trial xtreme3 hogy mással nem is foglalkozok[ Szerkesztve ]
-
golyani
őstag
kép az home+bekapcs gomb egyszerre. (milliószor le lett írva néha lehetne használni a keresőt is)
video kérdésre a gugli is megmondja a választ, vannak hozzá appok.
háttérképeket én az [link]-ről szoktam leszedni, be lehet adni neki milyen a felbontás és csak azokat a képeket dobja fel amik olyanok.
-
törölt tag
youtube letöltő: tubemate. A playben nincs benne, mert a google szerint aggályos, hogy a youtube (google fiók) login adatokat rájuk bízzuk. Ők tudják miért, de login nélkül is megy a letöltés, sőt, így ajánlott. Konverter nem kell hozzá.
képernyőkép: menü+bekapcs gomb egyszerre
képernyővideó: passz... Vedd fel egy másik telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest