- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beccyboy
aktív tag
válasz
szab.tam #7726 üzenetére
Szerintem a jb felrakásának nem az a legnagyobb előnye, hogy haladunk a trenddel. Ha jól emlékszem, akkor írtad még régebben, hogy nem szeretsz egy működő rendszeren változtatni (ezt megértem), és nem tudod, miért lesz jó a jb.
Nekem a szívem szakad meg, hogy nem teszem fel a jb-t, de a szervizben csak 2 hét múlva lesz alkatrész a telefonomhoz, és nem akarom egy kb fél órás helyszíni javítás miatt 2-3 napig mellőzni a telefont. A jb-t én azért tenném fel azonnal, ha nem félnék a garancia elvesztésétől, mert már használtam, és tudom, hogy mennyi olyan apróság van benne, ami ugyan nem nélkülözhetetlen, de kényelmesebbé teszik a telefon használatát. Arról nem is beszélve, hogy a jb már kezeli a kétmagos processzorokat is. Szóval ha megoldott lesz a downgrade, mindenképpen ajánlom neked, hogy legalább próbáld majd ki. Ha nem tetszik, akkor már vissza tudod tenni a gb-t.
Ja és tudom, h a jb nem lesz tökéletes, de hát a gb sem az, koránt sem... -
törölt tag
válasz
szab.tam #7726 üzenetére
Nem korai.. ez már samsung által tesztelt hivatalos fw, amit kiadtak, hogy ez már fasza, működik és kész.
Én még nem futottam bugokba, gyors mint a GB, ráadásul a PB miatt "folyékonyabb" is. Én meg vagyok vele elégedve, akku idő nekem majdnem ugyanaz mint LK2 alatt. Remélem a magyar hivatalossal sem lesz problémám. Mellesleg az "orosz vacak" jelzőt rányomni valamire amit sose próbáltunk ki elég érdekes. Főleg, hogy ugyanezt az "orosz vackot" kapjuk mi is, minimális módosításokkal.Egyébként az X8-omon volt nap, hogy 20+ rom volt fent, ott ráadásul bootloadert kell nyitni, stb.
Itt meg betallózol egy fájlt, és megnyomsz egy bazi nagy START gombot. Még szép, hogy ahogy kijött, rögtön feltettem.. garancia meg ha nincs is (bár erről hivatalos infó nincs, van aki ezt, van aki azt mondja, - józan paraszti ésszel gondolkodva, gyári fw, counter 0.. ) akkor majd úgyis kijön a magyar, ha gariztatni kell feltolom azt.. -
dobolson
senior tag
válasz
szab.tam #7726 üzenetére
Mindenféle orosz vackokat? Ez nem egy vacak valami, hanem egy hivatalos fw! Miért ne rakná fel akárki?? Én is feltettem volna, az első lettem volna, ha tehettem volna. Van, aki kicsit jobban bele van buzulva a témába (én mindenképpen), van, aki nem. Igaz, van, aki nem is sírt, hogy kell neki okvetlenül a JB, de a többség nagyon is örült neki, mert mindig jobb az új rendszer úgy összességében.
Ez az első JB, szóval nyilván vannak benne hibák, bár az itt bejelentett hibák nagy többségét én nem is nevezném annak. Már eleve ismert infó volt, hogy a JB több ramot eszik, aki kicsit jártas a témában, tudhatta, hogy így lesz, nem kell meglepődni.
Lehet türelmetlenségnek nevezni azt, hogy valaki feltette a JB-t, de szerintem inkább ez a normális, mert a többség nagyon várta. Számomra az a fura, hogy nem teszik fel egyesek. Minden nézőpont kérdése.Carline
+1
-
Carline
őstag
válasz
szab.tam #7726 üzenetére
Nekem nem volt kérdés, hogy felteszem-e az orosz romot.
Nem is sírtam azóta egyszer sem, hogy valami szar lenne. Ismerkedni kell a rendszerrel és nem 10 perc után kígyót-békát kiabálni róla.
Vannak dolgok, amik másképp mentek GB-n. (ott is inkább a Jetmodot használtam, mert elég gördülékeny volt)
Nem tudom, hogy jobban merül-e a teló mint GB alatt, mert mióta feltettem szinte folyamatosan használom, próbálgatom így egyértelmű, hogy merül is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest