- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
coolrob #23897 üzenetére
coolrob, pinnacle
Igaz nekem nem T-s a JB-em, de többeknek az és nem nagyon hallottam őket panaszkodni, miután "normálisra" megcsinálták a kézhez kapott helyett.
A névjegyzék minden JB-en lassan jön be mert nem marad a memóriában. Ajánlott helyette az exDialer ingyenes app.
A laggolások javítására érdemes feltenni a Cocore 6.2 vagy 6.8-at, sokat javít főleg a laggokon. Elméletileg ez garanciavesztéssel jár, de semmim perc alatt vissza lehet tenni az eredetit, és így nem vehető észre. Ehhez nem kell gyári visszaállítás. Ha ezzel is akad, akkor sajnos az Odinnal való JB telepítés marad. -
pinnacle
nagyúr
válasz
coolrob #23897 üzenetére
Én nem tudom, mert csak ma délután vettem ezt a telefont, de már nagyon ideges vagyok.
Remélhetőleg jár majd erre T-Mobile-os, Telenoros JB-s tulaj és kiderül, hogy működik-e valakinek. Lehet, hogy idáig azért nem volt problémája senkinek, mert nem a gyári JB-t használták. Egyébként a gyári miben különbözik a függetlentől, leszámítva a programjait, amiket a T-Mobile-nál simán el tudtam távolítani?
Az a bosszantó, hogy a sokkal gyengébb telefonjaimmal, ZTE Blade, Samsung Fame, LG L5 II-vel semmi gond, ezt meg fagy.Van pozitívum is. LG-nél azt mondták, hogy JB-n nincs lehetőség a programokat SD-re mozgatni. Úgy látszik, hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest