- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Mutathatja egy rendszer két-három embernek teljesen más arcát is. Az egyik munkatársamnak is BB10-es telefonja van(Q10), egy másik feleségének is(Q10), meg nekem (Q5). Utóbbi kettőnknek semmi baja, míg az első említettnek merő szopás az a telefon. Én legalábbis már biztos kidobtam volna a fenébe, de először keresztülvertem volna rajta pár szöget. Nem fagyasok, igaz, de minden más. Nem megy a térképalkalmazás, indokolatlanul kilép az alkalmazásboltból (ezzel használhatatlanná téve a fizetős appokat), vagy mondjuk nem látja a számítógép, ha rádugja USB-n. Meg ami még az eszetekbe jut, valószínűleg egyszer már megtörtént.
Szóval az ő telefonja szar. Nem a BB10, mert az két másik (meg ki tudja még hány) embernek is pöpec, de nála valamiért mégis leszerepelt. Mi csak annyit szoktunk neki mondani, hogy vigye vissza, mire van a garancia, ha nem erre. Persze nem viszi, szenved, és majd levonja a konzekvenciát, hogy szar a BlackBerry. Hát... lehet ezt így is csinálni, csak az önsorsrontás. Szóval ha egy telefon rendszeresen fagy, a jó megoldás nem az, hogy hónapokig szenvedünk és szidjuk, hanem elvisszük a szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Avagy a 2014-es év titánjai a mindennapokban: az alumínium és üveg csoda, valamint a faragható márvány.
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest