Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Tesztelo.hu #63081 üzenetére
Nem tudom, de elég sokszor panaszkodik, hogy nem olyan tuti a telefonalas.
Most voltak kint javitani a beszedhangszorot mert az is rosszalkodott... -
Laraxior
titán
Nem találkoztatok olyannal hogy hívás közben szakadozik, gyengén hallanak a másik oldalon? Térerő van.
Próbáljam jelentsem garanciába? Minden teljesen gyári rajta. i9515 verzió -
Laraxior
titán
Találkoztatok már olyannal, hogy a hívás közbeni hangszóró lehalkult annyira, hogy alig hallani. Restart, akku kivétel sem segített. Teljesen gyári rendszer. Ha kihangosítom akkor oké, de akkor ugye alul hátul szól a hangszóró.
Garancia? -
Laraxior
titán
Le lehet menteni valahogy a telefonkönyv tartalmát? Kellene egy teljes formázás, de a telefonszámok fontosak lennének.
-
Laraxior
titán
A háttérkép beállítása itt is úgy működik mint az S3-nál? Azaz szinte sehogy sem lesz jó
-
Laraxior
titán
válasz
PowerBuldog #43089 üzenetére
Akkor a leírás nem tökéletes, az összehasonlító,mert ott hiányzik pár.
-
Laraxior
titán
válasz
plaszy #43087 üzenetére
Én csak annyit láttam a listában, hogy S4, na mondom frankó, aztán kihozta a csaj, és látom, hogy a dobozra i9515 van írva, mondom furi, mert egész, kerek számok szoktak lenni a Galaxy csúcsok, i9100-i9200-i9300... gyorsan google, de nem találtam meg ilyen gyorsan, hát elhoztam, de nagyon nyüstöli, neki meg mindegy, hogy butított vagy se, nyomógombosról váltott, S4-re.... Ég és a főd
-
Laraxior
titán
Az i9515 az a sima 9505 LTE-s verziója?
Mert ugyanúgy 4 mag 1.9GHz. Ilyen volt a Vodában. Bár pont ott nincs 4G...
De a páromnak pont megfelel, nekem maradt az S3 -
Laraxior
titán
válasz
HUTCHDB #1305 üzenetére
Zárfeloldásnál biztosra mondom, hogy nincsen lagg, mivel többször is elsötétült a képernyő ezért ki kellett nyitnom, nem volt semmiféle bug. Első kérdésem a tárcsázó volt..
De azt mondom, hogy nem volt telepakolva, és belakva. Azt tudjuk, hogy a teljesítménye csökkenni fog, ha pakolunk rá programokat amiket használunk.
Végülis nem probléma, mert úgyis jönnek rá a romok, tehát variálhatóság végtelen lesz itt is.(#1307) AMD X2: Nem az volt benne, hogy a kölyök áthúzta a cuccát S3ról S4-re? Mert akkor jóhogy laggol mint atom
szerk.: De, ezért nemér szart sem a teszt
-
Laraxior
titán
válasz
ForRedGlory #1303 üzenetére
Nekem HTC nemvolt a kezemben, bár már a boltban láttam, csak időm nem volt piszkálni. De az S4 nagyon meggyőző
-
Laraxior
titán
Akkor kezdeném.. első benyomásra teljesen prémium a telefon, szépen csillog az oldalán a végre fémet is tartalmazó oldalcsík. Nagyobbnak tűnik, de egymás mellé téve őket egyáltalán nem az, sőt... vékonyabb is, és érezhetően könnyebb!
A hátlap is kicsit normálisabbnak tűnik, inkább olyan mintha kétrétegű lenne, alul a mintázott rész, és felette egy "lakkréteg" Gondolom ez fog majd karcolódni
Bár nem sok időm volt nyomkodni, de gyönyörű szép a kijelző,és mintha nagyobb fényerőt produkálna, mint az S3, és ami még szembetűnő a fehér szín... fehérebb, mint az S3on!
Legfontosabb, hogy végre tolja a tárcsázót egyszerre, nem kell várni ráSebességbeli különbség nem nagyon van, hiszen mindkettő csúcsgép.
és akkor a hardver mit is tud... Samsung Galaxy S4 played UHD (3840x2160) video
Mint látszik eléggé megviseli, szaggat is erőteljesen, majd össze lehet hasonlítani az Octa processzoros S4-el.
Ha van valami kérdésetek, és tudok rá válaszolni, akkor megteszem, bocs a képek minőségéért, de csak egy Desire X-el tudtam lefotózni őket
Viszont a video, már az S3-al készült
Én személy szerint lecserélném az S3-at, tetszik a csillogó fém oldalkeret, a kijelző mérete is..
-
Laraxior
titán
Na, 3:30kor a kezemben lesz a fekete S4
Utána össze dobok egy gyors értékelést az S3hoz viszonyítva -
Laraxior
titán
199ezer t-Mobile webshopból... Miért sok az? 189-ért vettem az S3-at a Vodánál kártyásan.... Teljesen reális árral nyit. Különben is, szolgáltatók mindig drágábban adják... kb Media Markt szint, csak az MMben függetlent adnak...
-
Laraxior
titán
Maholnap a kezemben is lesz, bár csak egy röpke összehasonlítás erejéig, beszámolok az élményekről
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest