Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szimike79
őstag
Ennyi hiszti után már nagyon kíváncsi vagyok egy összehasonlító tesztre i9500 vs. i9505. eddig azonban még sehol nem sikerült ilyet találnom.
A fentebb linkelt rinya tesztet meg nem igazán tudom hova tenni. Egy kicsit eltúlzottnak tartom.
Azt azért nem hiszem, hogy akkora különbség lesz a két proci között, mert a Samu nem adta volna ki akkor vele. Pénz ide, pénz oda, egy zászlóshajó nem kerülhet ki olyan nagy teljesítménybeli eltéréssel két fajta chipszett esetén. Az erősen rontaná a gyártó presztízsét. Hiába a Samsung a legnagyobb gyártó, nekik is vigyázni kell a névre, ha már idáig eljutottak. különben kőkemény milliókat buknak.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
szimike79
őstag
Biztos hogy valami gáncs van ott, még a két magos SXS-m is letudja 2-3 másodperc alatt, pedig ezen állítólag nagyon akadós. Akkor az S4-en?
Most hogy így mondod én sem láttam ehhez hasonlót egy youtube-os videón sem, pedig egy párat megnéztem.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
szimike79
őstag
Szerintem a srác csak szimplán sokkhatás alatt állt még, hogy nem Exynos chip van a gépben. Becsukta a szemét 10 másodpercre miután rányomott a galériára, ezalatt próbálta leküzdeni lélekben az őt ért sokkot a snapdragon miatt, valamint le kellett küzdenie a telefontesztből eredő unalmat is. Lehet, hogy bealudt pár pillanatra, olyan unalmas volt. Szerintem ezekből adódhatott a 10 másodperces lagg.
-
szimike79
őstag
válasz Gizmo94 #1082 üzenetére
Azzal is kb ennyiért kapod meg, max 1-2 ezer ft kedvezményt kapsz.
Amúgy szerintem 2 év hűséggel rohadt sok a 190 ezer. Ennyiért nem bejővős. Agyaltam rajta, hogy elpasszolom az SXS-t, és elhozom részletre az S4-et, de ennyiért kizárt dolog.
Pedig nagyon megtetszett.[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz penell1234 #1117 üzenetére
Igen.
-
szimike79
őstag
válasz Bone123 #1803 üzenetére
Kezdenek szállingózni az octa-core videók a Youtube-ra. Ha csak a benchmark-okat nézzük, hát bizony minden téren többet teljesít mint a snpdragonos testvére. Még a GPU is erősebb, mint az adreno 320, mind 2D-ben, mind 3D-ben. Nem nagyok a különbségek, nagy valószínűséggel a mindennapi használatban nem is lehet majd észrevenni, de ezek szerint jobb az Exynos, ha csak egy hangyányival is. Későbbiekben még a fogyasztásra leszek kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz NandorHUN #2906 üzenetére
Kintről behozott telók, bolti garival. Jó vétel lehet, főleg ha gond lesz vele. Akkor visszaviszed gariztatni, ők visszajuttatják oda ahonnan beszerezték, jobb esetben csak egy hónapot kell várnod a javításra. Ha szerencséd van, akkor rendesen megcsinálják. Sajnos volt már ilyenre példa.
-
szimike79
őstag
Ha külföldi, akkor a helyesírási bakik elnézhetőek. De már az első hozzászólása hangulatkeltő jellegű, pedig ott még senki nem szólt hozzá. Szerintem meg valaki szórakozik egy 2006-ban regisztrált másodreggel. Azért furcsa hogy 7 éve be van regisztrálva, és most süti el első két hozzászólását, miközben már volt egy csomó telefonja. Még soha egy kérdést sem tett fel sehol, annyira értett hozzá, az androidot meg nem tudja kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz pancerock #3716 üzenetére
Nem a hozzászólások számával van a gond, hanem azzal, hogy ha valaki segítséget szeretne kérni valamivel kapcsolatban, akkor kérdezzen rá arra, amit tudni szeretne. Én még senkint nem küldtem el melegebb éghajlatra, mert valamit tudni szeretett volna, és nagyon kezdő a témában. De ha már az első hozzászolásában így kezd:" Most itt az s4 amit megakarok tartani,csak nemértek hozzá itt a forumonmeg úgy beszéltek,mintha mindenkinek mindent tudni kellene."
Majd a következő hozzászólás még inkább kötekedő jellegű, akkor mire gondoljak?
Nekem is vannak hetek, amikor csak olvasom a fórumot, egy betűt sem írok. De ha tudok szívesen segítek bárkinek, csak kérnie kell. Én is kaptam már nagyon komoly segítséget innen, pl.: Zack fórumtárstól, és mindezt úgy hogy nem ismerjük egymást.
Na de zárom az off-ot mert baj lesz belőle.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
szimike79
őstag
válasz spawn21 #5784 üzenetére
A teló szerintem kijelzi neked, ha van elérhető LTE hálozat, de a díjcsomag függvényében nem biztos hogy használja is.
Mozaki S, M, L, XL, XXL, T-mobile Ikon LTE csomagok használnak LTE hállózatot, ha van lefedettség.
Vagy a következő net csomagok:
Net&Roll S, M, L.
Aranytárskártya Net&Roll L.Ha ezek valamelyike van, akkor megy LTE hálózatról, ha nincs, akkor hiába van lefedettséged, akkor sem azt fogja használni, mert a T-mobile hálózata nem engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok