Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Rhino666 #444 üzenetére
kar rad a szot pazarolni....
de hogyan van arcod ahhoz, hogy leszolod azt, amid meg soha nem volt?
legalabb ne irtad volna le, hogy "csamcsung" telefont nem probaltal....
ez mar szerintem tobb a sokkkkkknal!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Rhino666
addikt
Volt már Samsung telefonom, de nem egészen értem hogy ez mégis miért releváns... S3 nem, de nem kell ahhoz birtokolni valamit ahhoz hogy átfogó következtetéseket vonhassak le róla ha egyszer itt van karnyújtásnyira egy és elég tüzetesen összehasonlítottuk a tulajjal.
Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy hogy merészel tesztet írni Bog az S4-ről, mikor csak kölcsönbe kapta a készüléket?!
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Criton
veterán
válasz Rhino666 #450 üzenetére
Eddig nem akartam ebbe beleszólni, de komolyan ez az egész zavar már. Épp választás előtt vagyok, cikket elolvastam.
Gondoltam a topikot is átolvasom, de már több a "bullshit" hozzászólás... viszont amit a telefonról vagy magáról a samsungról szerettem volna, sajnos még nem kaptam meg.hogy ilyen birkaságra csak az Apple hívek a hajlamosak, de úgy tűnik hogy már a Samsung-kór is szedi az áldozatait...
A hozzászólásaidat elnézve, akkor a HTC-kór is szedi az áldozatait.Most komolyan, miért nem lehet annál a témánál maradni , amiről ez a topik szól
[ Szerkesztve ]
-
Strengar
tag
Köszi a tesztet.
HW szinten szimpatikus a cucc. Elég is lenne ez. A 4+4 inkább csak egy kisiklott marketing fogás mint érdemileg használható újítás. Mivel eléggé hasonló technológiát használnak valószínűleg nem nagyon lesz eltérés teljesítményben. Rövidtávú aktív használat mellett meg nem mernék megesküdni rá, hogy nem kártékonyabb am magok közötti ide-oda való váltogatás, mint amennyi haszna van. Főleg amilyen kóklerül megírt appokal lehet találkozni androidra, sok minden bekavarhat. Hangchipben meg higgyétek el, hogy hogy minőségileg nincs különbség. Ha mégis kihallasz belőle valamit, az inkább adódik szoftveres különbségből, vagy abból hogy más optimalizációt igényel a kettő, mint fizikai differenciából. Esetleg egy erre való mérő programmal majd lehet tesztelni.
Külső... Sajnos ugyan azok a bajok mint s3-al. Gagyi... slussz. És ez borzasztó antipatikus érzéseket kelt bennem. Egyszerűen nem veszi be a gyomrom, hogy 250 Mátyásért ugyan azt kell tapogatnom mint 50-ért.
/Zárójelben jegyzem meg, hogy egyre több tesztelőtől olvasni, hogy az a "fém" keret igazából csak fémes hatású műanyag/
Kijelző: Piros pont, hogy nagy erőfeszítésekkel dolgoznak azon, hogy a kukába való technológiát használhatóvá tegyék. Látszik a javulás, de egészséges ízlésvilágú ember nem mondja azt pentile amoledre, hogy szép. Nem a szőrösödésre gondolok ezzel nyilván nem lehet probléma ilyen felbontásnál. Egyszerűen a fizikai korlátokból adódóan rettentő gáz a színek terén. Az S3-nál konkrétan kékes szürke a fehér. Nem veszi fel a versenyt se az IPS se az SLCD 3 panelekkel. Fogyasztásban jobb mondjuk. Az is valami. /aki megemlíti nekem a feketét annak a fülére lépek, Leírtam már pár helyre, hogy miért olyan amilyen, és miért nem mérvadó. Ne kelljen még1x. Btw a túlszaturált színvilág is az elcseszett alpixel erendezés kompenzációjából adódik/Amúgy erről kevesen beszélnek, de pl üzletekben kiállított sokat üzemelő készülékeken észrevenni, hogy az előző panelek elég csúnyán "be tudtak égni" huzamosabb igénybevétel után. Nyilván magán kézben sokkal tovább tart beléjük hajszolni ugyanannyi üzemórát, de a távlatokra nézve ez nem megnyugtató.
Nagy pozitívum. a cserélhető aksi, /annak ellenére, hogy az én álmom egy egybeöntött készülék ami lehet 1 cm vastag és 20 deka, de szép kövér táppal a pocakjában/. Mondjuk már ebben sem vészesen gyenge ami van, de kíváncsian várom majd a méréseket, hogy mit bír.
A bővíthető memória szintén jó hogy van. Nem mintha 64 gb kevés lenne, de azért mégis. Ha másért nem, a haver telefonjáról valószínűleg egy sd kártya cserével gyorsabb áthúzni az épp megkívánt filmet, mint küldözgetni BT-n vagy wifin
Kamera: Mobilos körökben szerintem kifejezetten jó. Nem mobilos körökben továbbra is használhatatlan. Ez van... /btw nem, nem tudnának jelenleg, és jó darabig nem is fognak normális képet lőni a telefonok. A fizika azért még mindig fizika, és a légypiszoknyi optika továbbra is erősen bekorlátoló tényező./
Szoftwer: Az ovis csoport által rajzoltatott kezelőfelület nekem nem annyira jön be /de szépek is azok a csempék wp8-on *-* / Viszont aranyos kis "fícsöröket" tartalmaz, amiknek bár gyakorlati haszna nem sok a felhasználói élményen azért tornásznak . Egy kettővel még én is elszöszölnék sztem jó darabig.Összességében nem rossz. Igaz ebben a kategóriában olyan készülék nem nagyon kerül piacra. Méltó egy gyártó zászlós hajójához, de számomra több hátránnyal bír mint előnnyel.
-
őstag
Szóval már ott tartunk, hogy tízmilliókból álló szekta. Király. Elhiszem, hogy unatkozol otthon, meg jó poénnak tűnik amit csinálsz, de szerinted fogsz valamit is elérni ezzel itt? Segítek: NEM.
Emlékeztetsz egy tagra a kondi teremből. Nagy google huszár ő is, mindent elolvas és közben fogalma nincs semmiről. Kioktat mindenkit, hogy szarul csinálja meg rosszul eszik, semmi nem lesz belőle. Ezzel csak az a probléma, hogy nemcsak szar tanácsokat ad de ráadásul semmit nem csinál jól és még kb 60 kiló zsír is ott figyel rajta. Véletlenül nem Te vagy az ?
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Bocs a jel/zaj arány miatt, én csak alá akartam támasztani egy vitát azzal hogy a HOX jobb mint az S3, aztán elszabadult a pokol. Elég kevés az objektivitás a témában, de egyszer majd csak felnő a mobilarena közösség is a megfelelő színvonalra, hogy nem essenek neki mindenkinek aki nem bólogat a többiekkel, mert lehet hogy van mondandója is. Tiszteletben tartom azokat, akik HOX-ról S3-ra váltottak, elhiszem hogy nekik az jobban megfelel, de ettől és a pénzelt tesztektől nem lesz objektívan jobb az S3, sőt. Mint már írtam, nem vagyok HTC fan, sajnos nem tökéletesek a HTC-k sem. Ha lesz jobb, minden bizonnyal azt fogom venni.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Gizmo94
veterán
"értelmes, egészségesen kételkedő, logikusan gondolkodó, elfogulatlan emberi lények"
Az a baj, hogy ezeknek az általad említett jelzőknek itt te felesz meg a legkevésbé.. A hozzászólásaid alapján inkább egy kötekedő, direkt konfliktusteremtő és kereső, szemellenzős, unintelligens seggfej képe rajzolódik ki.
Vagy csak nekem lenne ez a benyomásom rólad?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Foggal körömmel ragaszkodtál a One összeszerelési "minőségéhez" amikor 1-esre minősítette az iFixit és panaszkodnak a friss tulajok, hogy mennyire rosszul van egyberagasztva a cucc, szóval ne játszd el az objektív hozzászólot. Személy szerint én a nyár végére várok, mire mindent megtudunk mindkét telefonról (+ új Motorola) és mindeféle verzióban kaphatók lesznek olcsóbban, szerintem addig mindenki oda írjon, ahova az érdeklődése vezeti, neked ez nyilvánvalóan a HTC világa.
-
Rhino666
addikt
Hát tévedsz, mert dolgozok és két build között fórumozgatok a munkahelyemről. Az már nem az én hibám, ha az okfejtéseimmel nem érek el semmit.
Nem okoskodni szoktam és nem is vagyok google huszár, elég sokat olvasok ennél jóval komolyabb hangvételű fórumokat ahhoz hogy tudjam miről beszélek. Én csak leírtam a véleményemet és szerintem továbbra sem tudta megcáfolni senki sem, miszerint nem kezelhető tényként, hogy a Samsung gyártja a legjobb telefonokat. Inkább csak azon vitázik velem mindenki, amivel alátámasztani próbáltam az említett véleményem.
(#463) Bone123: És te a mai napig összemosod az összeszerelési minőséget a szerelhetőséggel, hiába magyaráztuk el jó páran hogy két teljesen független dologról van szó. Az összeszerelési minőség kifogástalan, aki ezt cáfolta, arról meg kiderült hogy a Samsung pénzelte érte, ezért is folyik most per ellene. A szerelhetőség meg általában nem számít, ha csak nem akarod házilag szétgányolni. És ezt a mobilarénás cikkben is egyértelműen leírták, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Ühm, túl nagy igények... akinek csúcskészüléke van, annak biztosan túl nagyok az igényei!
Egy középkategóriás telefonnal is minden megoldható, 1-2 másodperccel tovább tart!
A szokásos vita, hogy ez a jobb, nem, az a jobb, nem, mondom, hogy ez! Imádom!Fiam, ne gyere ide samu fanokat téríteni, mert mi mind tudjuk, hogy a Samu a legjobb. Én pl 100% meggyőződéssel mondom, pedig még sosem volt saját ájfónom, azt sem tudom, hogy eszik-e vagy isszák.
A samunál az az érzésem, hogy kisujjból kidobta ezt a készüléket, ami ellenfél nélkül porig aláz minden mást.
Persze ez is az én és a samu fanok véleménye, de nincs az a rossz álom, amiben én HTC-t veszek ehelyett!
Jó, ez most kicsit el volt túlozva, de ettől függetlenül igaz.Egy kérdés, milyen új és értelmes fícsör van a htc-ben?
Mert az s4-et suhintással is irányíthatod, ha piszkos a kezed, 13 MPes a kamerája, követi a szemedet és úgy görget, Touchwiz van rajta stb-stb. Ezek nélkül a samu fanok nem tudnak élni jogosan -
Dodo001
csendes tag
Szép is, jó is... de a design ugyan az mint a többi Samsung telóé
-
Strengar
tag
válasz Burt1793 #465 üzenetére
A szem követés... Tesztek alapján:
Ha fekszel: Nem működik
Ha szemüveges vagy: Nem működik
Ha hosszú hajad van: Nem működik
Gyenge fénynél, sötétben: Nem működikTehát ha teszem azt én egy hosszú hajú, szemüveges fószer lennék, aki lefekvés előtt az ágyban olvasgatna, akkor megszívtam ? :
-
Rhino666
addikt
válasz mondomén #462 üzenetére
HTC One-nal és az ASUS Padfone Infinity-vel barátkozok (One-nál nem tetszik az új Sense és a 3. gomb hiánya, az ASUS-ról meg még túl korai beszélni), na meg várom a további, 600-as SoC-ra épülő választékot. Néztem a Sony-t és az LG-t is, de azok elég siralmasnak tűnnek. Az is lehet hogy várok még fél generációt.
(#465) Burt1793: Jól érzem az öniróniát? Értelmetlen parasztvakítások halmaza, amik nélkül egy Samu fan nem tudna élni?
[ Szerkesztve ]
-
carpediem007
tag
válasz Strengar #468 üzenetére
Szemüvegnél tuti működik! Mobil Arénás videóban beszéltek is róla:
Sötétben tuti nem, hisz nincs mihez viszonyítani. De a hosszú haj nem biztos h gond!
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Elég primitívnek kell lenni, hogy ilyen kép alakuljon ki valakiről aki csak ragaszkodik a tisztánlátáshoz és az objektivitáshoz, szóval remélem hogy igen. De ne személyeskedjünk, egyszer már kértem. Szintén nem a érett látásmódra utal.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Rhino666 #471 üzenetére
Magammal személyeskedhetek? Igen ironikusan írtam, de azért ezek az új dolgok is számítanak valamit, főleg, ha a másik félnél nincs ezekből semmi...
Szerintem kinézetre elölről 10/10 pont, ha nem nézzük az anyagot biztosan szebb a fekete One-nál is.
Az hogy műanyag, az erősen lényegtelen, mert mindenki tokozni fog, mert ez egy 7,9mm-es telefon 5 colos kijelzővel. Mellesleg a HTC-re kb kötelező a tok, nézzetek át abba a fórumba, az egyik tagnak egy nap alatt sikerült egy karcot összehozni, miközben jobban vigyázott rá mint a szeme fényére...Én személy szerint azért szeretem a samsung készülékeket (nem csak a felsőkategóriásakat), mer kapok egy megbízható, jól összerakott készüléket, ami bírja a hétköznapokat és nem kell rá különösebben vigyázni, ha úgy használod ahogy kell, nem lesz baja 2 év múlva sem (lásd az én S2).
Igazából ezt nem is kéne magyarázni, nálam ha (normális) mobiltelefon akkor samsung, ez nem kérdés!
Ez az S4 már kicsit felébresztette a vágyat maga után, míg a One nem, a Sony is jobban tetszik a HTC-nél, de csak a külső miatt. Itt a véleményem, nem kell szeretni!
-
Peat;)
veterán
Furcsa hogy számomra mennyire érdektelen lett az okostelefonok világa. 1-2 évvel ezelőttig (kicsit régebben meg pláne)nagyon érdekesnek találtam, azóta számomra valahogy szürke lett ez az iparág. Mobilaréna szerencsére nem szürkült be így élvezetes a teszteket olvasni, de a tesztelt készülék nem vált ki belőlem semmiféle birtoklási vágyat. Az egész telefonipar úgy érzem hogy rendkívüli módon túl van pörgetve, rajtam pl. totálisan túlpörgött , az egésztől nagyon erős mesterséges érzetem van és egyszerűen túl sok már. Hosszan sorolható "újítások" tömkelege amik számomra giccses vackok, vagy jópofa egyszer elindítom dolgok, totál nem érdekelnek. Legalább az árat elnézve szerencsésnek mondhatom magam
-
Criton
veterán
válasz Burt1793 #473 üzenetére
Erre érdemes lesz fóliát venni Ha tok, én valami bebújtatós tokra gondoltam, abból majd milyet lenne érdemes azt tudom, hogy még sehol semmi, csak érdeklődés.
Kérdeznék a garanciáról is, hogy az a Samsung táján hogyan szokott zajlani, de félek, hogy akkor megint beindulnak egyesek. -
dodicsaba
aktív tag
Ennyi pénzt közel nem ér!!!
BlackBerry Passport
-
Burt1793
veterán
Én nem szeretem a fóliát, használom a gorilla glass-t, ha már fizettem érte, tokot se használok, de az S4-et biztos bebújtatnám egy tokba, legalább az elején.
A hátlapot olcsón le lehet cserélni, akár valami minőségibb műanyagra is. Összességében biztos nem sérül annyira mint a One...szerk.: a "nem működikes" kifogás nagyon gyenge, megismered, hogy mit tud és akkor használod, amikor működik, mert több mint a konkurencia semmije...
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Danny750 #472 üzenetére
tudod mi a vicc?
az, hogy nagyon sok embernek szamitanak a kulsosegek!
egy a lenyeg, hogy kulsore "minosegi" anyagbol keszuljon....
indok?haaat pl. az i5-omnel keletkezett a hires minosegi hazon kb. 3 het utan egy 2 mm atmeroju benyomodas...fogalmam sincs mitol, de a mostani s3-amon egy karc sincs, pedig decemberi...
a fem pl. nalam nem elony, hanem hatrany, igy orulok neki, hogy ismet s3 szeru telefon szuletett, ami mindenben jobb es raadasul szebb is....nekem.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ForRedGlory
félisten
Inkább olvasgassatok, már aki T-nél akarja megvenni, hamarosan előrendelhető
-
Rhino666
addikt
És hol az S4 BlinkFeed-je? Ha már értelmetlen parasztvakításoknál tartok, a One-ban is van pár. Vagy akkor hogy az értelmes funkciókat is megemlítsük, hol a Zoe, az 1,4 mikron pixelméretű, rossz fényviszonyokban (vagyis az esetek 80%-a) is működő kamera, kimagasló hangfelvétel és kihangosítás stb.? Inkább ilyen, értelmes jellegű dolgokra kellene figyelni, nem értelmetlen parasztvakításokra, amivel csak eladhatóbb lesz a készülék, nem pedig használhatóbb.
A kinézetet ne firtassuk, mert eléggé szubjektív dolog, leírhatnám hogy szerintem ránézésre egy gagyi, kilapított iPhone klón, de másnak meg tetszik, ízlés kérdése.
-
Criton
veterán
Én pont i5 és s4 között vacillálok, de eddig az s4 a nyerő. i5-nél eddig a karcosodás, amit senki nem tud megmagyarázni hogyan keletkezik, valahogy nem jön be, főleg az árát megnézve a telefonnak.
S4-nél továbbra tetszik az, hogy nem kell olyan komolyan vigyázni a külsőre. Sajnos ahogy eddig látom, i5-nél tokban tárolás mellett is vannak kisebb karcok... de még várok, hogy a kettő közül melyik... -
mondomén
őstag
válasz Rhino666 #469 üzenetére
Értem. Én valószínű maradnék Samsung vonalon. HTC one is tetszik, de ami számomra egyértelműen az SGS4 felé billenti a mérleget az a szerviz és a tárhely bővítés lehetősége. Szerintem ebben a mezőnyben már nem lehet kijelenteni, hogy ez vagy az a telefon jobb a többinél. Itt már annyira az egyéni preferenciákon múlik a dolog, hogy felesleges is ilyen véres vitákba kezdeni. HTC One van amiben jobb van amiben pedig rosszabb, innentől kezdve már a vásárlón múlik, hogy neki mi számít. Ugyan így SGS3-nál. Neked szar a kijelző, nekem meg nem...
Én úgy látom, hogy neked a Samsung erőszakos üzletpolitikájával van problémád, és ezt nem is tudod félretenni mikor a telefont próbálod megítélni. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz Rhino666 #483 üzenetére
csak 1 dolgot emlitek, ami mar az s3-ban is benne van, figyeli a szemed, hogyha nezed a kijelzot es nem kapcsol le...tudom ez az s3 megjelenesekor is hasznalhatatlan paradztvakitas volt, de nekem, parasztnak netezesnel iszonyatosan jol jon!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ForRedGlory
félisten
"Ez az S4 már kicsit felébresztette a vágyat maga után, míg a One nem, a Sony is jobban tetszik a HTC-nél, de csak a külső miatt. Itt a véleményem, nem kell szeretni!"
Ebbe most belevauvau. A Sony Xperia Z egy nagy kalap szar, olyan ronda, mint a bűn, de halál komolyan. Esküszöm, ha ingyen adnák sem kellene. Nemrég volt szerencsém T-Pontban egyhez, és valami űbergagyi, el se hittem, hogy ez az a telefon. Fos kijelző, fos akadozós androiddal (de tényleg, eszméletlen...leírni sem lehet szavakkal) a HTC One jelenleg utcahosszal a leggyönyörűbb telefon, még a Nexus 4-et is porba alázza, pedig a véleményem a Nexus 4-ről, ami eddig a legjobban összerakott telefon volt i4/4s/5 mellett, de egész egyszerűen a H1, annyira szép, hogy büntet... Ebben semmi elvakultság nincs, egyszerűen tény. Aki ismer, és tudja, hogy Samsung fanatikus vagyok, az azt is tudja, hogy ha ilyet írok, akkor annak súlya van.
Életemben először gondoltam úgy egy tokra, hogy most valami igazán ütős kell, mert ez a telefon megérdemli.
[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
Sajnos a fekete i5 problémás, de a fehérrel+i4/s semmi gond! Egy kis alu azért nem árt a készüléknek, főleg ilyen árkategóriában!
(volt note2-őm és jó volt kézben tartani ,de nem minőségi.......... )
Semmivel nem éreztem minőségibb készüléknek ,mint egy Galaxy Mini-t....
Ha valóban alu keretet kapott az S4 ,akkor majd érezni fogod a különbséget a két készülék között!
Viszont nekem még mindig furcsák azok a vonalak a keret élein........
Alu keretes készüléknél ilyent nem szoktunk látni..[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Burt1793
veterán
válasz Rhino666 #483 üzenetére
Kilapított ájfónklón??? A HTC jobban hasonlít az Iphone5-re...
Kirakok egy FB widgetet vagyis azt sem, a híreket én neten olvasok, magyarul és azt amit akarok, nem azokat, amiket a telefon kiirkál.
Mellesleg láttam a htc fórumban, hogy pár emberke már most launchert rakott arra a katyvaszra, nem sokan dicsérik...
Zoe? Láttam a one fórumban, zseniális, de az tényleg nem ér semmit, énnél még az S4 duplakamerás megoldása is értelmesebb vagy a képeskönyv összerakó... ezeket, akik tényleg ilyen összeállítást akarnak megcsinálják profi programmal, gondolom ez a zoe eléggé le van korlátozva, egy-két tényleg jó effekt van csak stb, de javíts ki ha tévedek és tud annyit mint egy adobe premiere...
A kamerával álljál le... olyan fotók vannak a one fórumban, amiket a friss tulajok is lefikáznak.
Komolyan, egy benzinkút töltőállomásáról olyan kép van fent ott, amit egy galaxy minivel younggal is el tudsz készíteni.
Egy 13 megapixeles kép, nem teljes felbontáson gyönyörű, a HTC-é még 1200*800 is zavaros...
(mellesleg én este nem fényképezek mobillal, sem zuhogó esőben, ezekben különben sem jó a HTC, csak maximum jobb, ha igaz, bár erről nem tudok semmi).
Szerintem nincs baj a kihangosítással, legalábbis S2-nél nincs baj, nem hiszem, hogy ezzel lenne... Ilyen kis hülyeségeket nem tud elrontani a samsung.A szemnézős dolog nekem S2-n is hibátlanul működött, a gyári 4.1.2-vel, nagyon tetszett!
[ Szerkesztve ]
-
blade zte
őstag
2 év? Annyit a ZTE bladem is kibírt, és még mindig nem fuccsolt be. Akkor most az egyéb prémium gyártókkal hasonlítod össze, vagyis azoknak rosszabb a minöségük, mint bármely más kevésbé ismert cuccnak? Igaz! Az iphone törik ezerrel.
Belegondolva néha jobb egy jobban megmunkált müanyag. A hátlapcserénél biztos, mert olcsón lecserélheted, és nem unibody. Gondoltátok már, hogy az üveg már szinte jobban bírja a telefon elején, mint a müanyag?
A samsung épp az ilyen dolgokért néptelefon(sd kártya, levehetö hátlap) tud néptelefon maradni.
Bár én a xiaomit jobban támogatom, mivel annak(most mellözve a garanciát) a hivatalos támogatottsága elöreszámíthatólag hosszabb, mint bármelyik telefoné, elég kompakt a mérete, tehát biztos nem azt szemelik ki "ellopandónak"(bár a nagy képernyö is jó nekem), az újításoknál nem kivételeznek holmi pénzügyi alapon, romgyártók programozzák eleve max teljesítményre(amihez nem kell még rootolni is, tudjátok milyen egy custom rom egy alaphoz képest), és a legföbb, hogy OLCSÓ.
Oppo find 7 astro black
-
Burt1793
veterán
válasz blade zte #491 üzenetére
Két éves, de semmi baja, néha nem kapcsol be a két érintőgomb világítása (de tudom, hogy a vissza van bal oldalt, vagy várj, lehet, hogy jobb oldalt ), elöregedett már, de a kijelzője nincs beégve és ha nem mikroszkóppal nézed rajta a karcokat, akkor teljesen karcmentes
De azért egy S5-re benevezek, most szólok! -
Rhino666
addikt
válasz mondomén #486 üzenetére
Valahogy párhuzamosan ment a vita a két dologról, az üzletpolitika egyértelműen undorító, de ettől eltekintve a minőséggel sem vagyok megelégedve, se a parasztvakításokkal amikkel általában fölényeskednek, mert vagánynak tűnnek, meg minden, csak épp hasznosnak nem hasznosak.
És pont ezzel kapcsolatban (hogy nehéz megmondani hogy kettő közül melyik a jobb) visszajutunk a kiindulóponthoz: azt állítottam, hogy nem lehet tényként kezelni hogy a Samsung gyártja a legjobb telefonokat. A hiba már csak az volt, hogy rossz példával támasztottam alá.
De ha félretesszük az üzletpolitikát, a hangzás a HOX-on EQ nélkül is szebb, teltebb, hangosabb mint S3-mon EQ-val és a képek is élethűbbek amiket készít. Mondjuk ez még mindig nem on topic, de láthatod hogy nem az elfogultság beszél belőlem, főleg, hogy az S3 tulajdonosa is osztotta a véleményemet. És direkt csak azokat a dolgokat soroltam fel, amiben osztotta.
-
toeki
senior tag
válasz ForRedGlory #488 üzenetére
csak nehogy megkapd, hogy idejöttél trollkodni...
-
blade zte
őstag
válasz Burt1793 #492 üzenetére
Talán 1 lede nem ég, de az állapotjelzö viszont igen, ami a 3. gomb, úgyhogy az elsö led segítségével még mindhárom jól látszik.
Azonkívül a hátlapján, és az oldalsó müanyag fénylö oldalán kopások vannak.
Nomeg leejtettem. Sokszor megtörtént, bezzeg amikor 20 centiröl az asztalra elölappal, rögtön be kell repednie.Oppo find 7 astro black
-
falijja
őstag
Ha a sony a z-be nem azt a gatya madzag kijelzőt tette volna bele amit, akkor azt venném...ezt nehéz az s4-et nehéz lesz überelni ...tavaly sikerült a htc-nek Hox-ot vettem szvsz jobb egy hajszállal mint egy sgs3 ...de az sgs4 tuti jobb mint a htc one..!Ez hogy ugyan abba házba nagyobb kijelző legjobb...!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Danny750 #489 üzenetére
nem, nem, fehér volt.
de emellett, ahogy írtam is itt az előbb, az sIII, s4, minimum ugyanolyan összeszerelési minőséget hoz, mint bármely más felső kategória, csak anyaghasználatban MÁS...nem rosszabb, MÁS." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Takashi
aktív tag
válasz ForRedGlory #488 üzenetére
" A Sony Xperia Z egy nagy kalap szar, olyan ronda, mint a bűn, de halál komolyan."
Már bocsi, de ha ezt TÉNYLEG komolyan írtad, akkor komoly gondok vannak az ízléseddel.
七転八起
-
Rhino666
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest