Hirdetés
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Ebben nincs knox számláló!
Más:
Felraktam tegnap a cm12-t.Mellé a gapps pico változatát( google naptár, play áruház) a többi amire szükség van telepíthető playről.Pozitív tapasztalat: Kib..tt jó!!!Gyári romhoz képest is eszméletlen gyorsan fut, mindent azonnal végrehajt, böngészésnél is száguld!Ezenkívűl nagyon szép az egész rom, sokkal puritánabb a gyárinál, de mégis tetszetősebb, az animációk pedig nagyon bejönnek.Rengeteg beállítási lehetőség, bár a hivatalos cyanogenmodhoz képest kevés, de folyamatosan bővül a lista ahogy jönnek ki a frissebb verziók, ami kb. hetente történik.Egy ideig biztos fennmarad mert nagyon bejövős!
Negatív:Alap kamera appal hol jó a kamera hol nem, feldobtam playről a google kamerát és azzal nincs probléma, jól működik, bár a samsungoshoz képest kevés a beállítás.
A leírás szerint az nfc nem működik, bár én még nem próbáltam, sose használom.
Egyébb bugot még nem véltem felfedezni, talán az akksi picivel jobban merűl mint kitkattal, de lehet beáll majd, kitkattnél is kelett hozzá pár nap nekem.Nem bántam meg hogy felraktam, bár csak kipróbálás céljából akartam, de pár perc után beleszerettem.
Nyugodtan rakja fel mindenki!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Vírusirtó topic
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest