Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Ebben nincs knox számláló!
Más:
Felraktam tegnap a cm12-t.Mellé a gapps pico változatát( google naptár, play áruház) a többi amire szükség van telepíthető playről.Pozitív tapasztalat: Kib..tt jó!!!Gyári romhoz képest is eszméletlen gyorsan fut, mindent azonnal végrehajt, böngészésnél is száguld!Ezenkívűl nagyon szép az egész rom, sokkal puritánabb a gyárinál, de mégis tetszetősebb, az animációk pedig nagyon bejönnek.Rengeteg beállítási lehetőség, bár a hivatalos cyanogenmodhoz képest kevés, de folyamatosan bővül a lista ahogy jönnek ki a frissebb verziók, ami kb. hetente történik.Egy ideig biztos fennmarad mert nagyon bejövős!
Negatív:Alap kamera appal hol jó a kamera hol nem, feldobtam playről a google kamerát és azzal nincs probléma, jól működik, bár a samsungoshoz képest kevés a beállítás.
A leírás szerint az nfc nem működik, bár én még nem próbáltam, sose használom.
Egyébb bugot még nem véltem felfedezni, talán az akksi picivel jobban merűl mint kitkattal, de lehet beáll majd, kitkattnél is kelett hozzá pár nap nekem.Nem bántam meg hogy felraktam, bár csak kipróbálás céljából akartam, de pár perc után beleszerettem.
Nyugodtan rakja fel mindenki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 PRO 5G
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest