Hirdetés
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
RR3-ban a beállítások között van egy olyan opció, hogy Cloud Save. Ehhez vagy Facebook vagy Google+ fiókkal be kell jelentkezned az RR3-on belül. Így aztán elmentheted az aktuális játékállást pl. a telefonodon, aztán a tableteden Restore from cloud után ott folytathatod, ahol abbahagytad.

-
darkmann
őstag
RR3-on nem állítottam semmit, csak letöltöttem és a Cloud Save-ből visszaállítottam a mentett játékállást. Asphalt8-cal nem játszok. Viszont viszonyítási alapként RR3-at használtam/használok Wayteq Xtab-100QCR-en (4 magos Rockchip+Mali400MP4+2GB Ram) és Sony Xperia SP-n (Qualcomm MSM8960Pro+Adreno 320+1Gb Ram) és eddig ezen fut a legzökkenőmentesebben és ezen tölt be a leggyorsabban is.

-
Blac1
aktív tag
Szia! Az S3-hoz nem tudom viszonyítani mert nem volt olyan telefonom. S2-öm volt ez előtt.
Szerintem gyors, és ezt a tesztben lévő videó nem igazán adja jól vissza. Játékokkal nem probáltam, de az de a böngészés gyorsabb mint az S2-nél. A kijelzője gyönyörű, mondjuk ezért választottam ezt és mondtam le a 4G-ről. A ram kezelésről. Nem tiltottam le semmit. Három vidget megy és folyamatosan fut a viber és a skype. 650Mb a szabad memóriám. Most még sokat nyomkodom és 3 óra felett van a kijelző idő.
Röviden ennyi. Ha valami még érdekel kérdezz nyugottan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Házi hangfal építés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest