- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Ivqkzy-: 2. gépem
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Ezt miből szűrted le? Napsütésben egyik sem tökéletes, így ez sem az, és az AMOLED egy kicsit el is marad fényerőben az IPS-től, ezért kellene egy kis plusz, de még véletlenül sem gáz.
(#1548) Blac1:
Azt mondja az ingyenes, hogy a fizetősben beállíthatod, mekkora legyen a max. fényerő, de 100-nál több abban sem lehet.
Viszont a minimum lehet 0-nál kevesebb az ingyenesben is, így legalább az én problémám megoldódott. -
Blac1
aktív tag
Maximálisan egyet értek az előttem szólókal. Az enyimen is eredeti gyári rendszer van. Körülbelűl fél éve van meg. Még soha nem fagyott le, a kamerával sem volt sose gondom. Az aksija szerintem is átlagos. Teszi a dolgát a telefon gond nélkül. Talán a fényerő lehetne egy kicsit jobb. Egyébként minden más tekintettben teljessen elégedett vagyok vele.
-
dzsi23
addikt
Edigitalnál 65k a Neo, ugyanennyiért esetleg a Lumia 735-öt vagy a Lumia 640 XL tudnám ajánlani (Windows), vagy a Honor 4X-et (Android), de utóbbi két telefon 5,5"-es. Hasonló kijelzőméretben Androiddal nekem is az L90 ugrott még be telefonvásárláskor, de a Neo sokkal jobb szerintem:
- HD (1280x720) vs qHD (960x540) felbontás
- AMOLED vs IPS (ez szubjektív, nálam előny)
- 1,5 GB vs 1 GB RAM
- 16 GB vs 8 GB ROM
- 1,4 GHz vs 1,2 GHz CPU órajel
- stb.Az akksiról nem tudom, milyen ijesztő dolgot hallottál, kamerahibáról én is olvastam már, de csak olvastam, nem tapasztaltam egyszer sem.
Kergeboci kollégához hasonlóan én sem rootoltam, nem "romoltam", csak egy Nova Launchert raktam fel, mert az testreszabhatóbb, mint a gyári launcher, és szeretem cserélgetni az ikonokat. Az akku üzemidőről meg sok hozzászólás született már itt, a lényege, hogy átlagos, nem kiemelkedő, de abszolút elfogadható egy ilyen telefonnál. -
Ez az első olyan telefonom, amin vagy azonnal vagy 1 hét után nem cseréltem le a gyári roomot . Sőt, ezt még csak fel se rootoltam, pedig már megvan fél éve. Egy launchert változtattam oszt kész.
Így, teljesen érintetlenül, soha semmi probléma nem volt még vele.
Kamera szuperál, aksi meg aksi (melegszik és merül, mint bármelyik más. Nem jobban, nem rosszabbul). A kijelzője, memóriája, stabilitása mindent megér (már csak régi emlék, mennyit szitkozódtam a régi samsungjaimmal).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest