- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zŰrkutató
csendes újonc
Az S3 Neo-mat most cseréltem le egy samu A70-re. Egyik oka volt a cserének, hogy a 4.4.2 már kevés néhány applikációnak. Egyébként nagyon jó kis telefon, a videó felvételek különösen szépek. Mivel vigyázok a cuccaimra, tok+bőr övtáskában hordtam, teljesen olyan mint új korában. Az dühítő, hogy az új vagy legalább egy előző android verziót nem kapják meg a készülékek frissítésként, mint pl. a windows esetében. Ha így lenne, nem avulna el a telefon. Az 5 éves Neo-ban nemrég cseréltettem le az akksit Samsung szervizben. Drágább volt mint az után gyártott, de megbízhatóan teszi a dolgát. Az A70 nagy kijelzője elcsábított, de a Neo-ról jó emlékeim vannak, jó kis telefon. Megvan, nem dobom ki, jó lesz tartaléknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest