- borg25: Kórházi beszámoló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
szupermacs #2314 üzenetére
Nekem lassan másfél éves. Előtte cm futott évekig az előző (i9000) telefonon. Ezt szoktam meg.
Lehetne ragozni, de emlékeim szerint, a gyári szoftver kiakadt cpu magokkal ill. qcamera hibákkal küzdött vagy küzd. Előbbi mpdecision hiba lehet szerintem, ha ez leáll nem kapcsolta ki a magokat ill. beragadtak 1190 vagy más frekin, nem volt alvó mód. A qcamera probléma ismert volt már a neo előtt pl. a nexus 5-nél a google ígéretett tett a javításra. Persze ez szoftveres. Azért léptem ide be, mert ezeket itt írkálták annak idején, ha van kedved olvass (#716)-nál léptem be, "nekem nagyon melegszik alul", "hamar lemerül" stb. Akkor kiderítettük, hogy két különböző kamerával szerelt verzió terjedt el a piacon, az XX és az XC pda (és XW orosz
). Frissítve az ellenkező verzióra azonnal eldobta a kamerát. Frissítésnél a korábbi hibákat javítani hivatott verziót vártunk, de amikor a pl. XX telemre megprobáltam a magyar független XC felrakni (XX-ből magyar nincs csak amivel kidobták), jött a meglepetés.
Lehetne ezt ragozni tényleg. A gyári TW helyett az S6 TW szebb. Végszó: nem elég hogy nem frissítik lollipop-ra a neo-t (lehet marketing), de még a 4.4.2 is elmaradt. Lehet az S7-re koncentrálnak.
Tehát kinek a pap.....
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- borg25: Kórházi beszámoló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Honda topik
- Android szakmai topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest