Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Pompi #8086 üzenetére

    Köszönöm. Én viszont ennél kényelmesebb/bénább vagyok, így mikor egy útmutató ezzel kezdi a mondandóját:"DISCLAIMER: Use at your own risk. I am not responsible for anything that could happen to your phone."
    Akkor én ott be is fejeztem, nincs már se időm se energiám tűzöltásra ha valami balul sülne el, ezért csak a fejlesztőt tudom utálni aki nem oldotta meg helyettem a problémát. Azért szerencsére nekem kb 67gb üres, szóval nem az a pár gb fog sírba vinni, csak megjegyeztem ezt a számomra új infót.

    Kérdés:
    A task managernél, mikor jobbra balra lehet lapozni az appokat, ha hosszan nyomva tartom az ikonon az ujjam, akkor bekapcsolja a split screen opciót.
    Az előző telefonomon ilyenkor bejött az app info fül, és választhattam mit szeretnék.
    Tudja esetleg valaki miről beszélek, és hogy lehet állítani hogy erre a hosszan nyomva tortott parancsra mit ajánljon fel?

    #8084autotaxmo
    Ember te tényleg leléphetnél, én alig 1 hete olvasom a topikot de már engem is kezd zavarni a ténykedésed.
    Az s10e topik csak egyetlen modellről, ráadásul állítólag a legkevésbé eladottról szólt, mégis 3 éven keresztül volt benne élet, ha neked nem tetszik ami itt van, keress olyan helyet ahol szívesen beszélgetnek veled az új modellről.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés