Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10050) Laslow válasza haypro (#10039) üzenetére


Laslow
senior tag

Nekem iPhone 13 (Mini) van másfél éve, azon soha nem volt gondom a Messenger értesítésekkel, míg a feleségem Androidon azért panaszkodott rájuk. Bár amióta S22-je van, nem volt vele gondja, de másoknak itt a fórumon igen.

Telefonálásra szerintem az S22 alkalmasabb, mert az iPhone tárcsázója béna, körülményes, stb egy JÓ Androidos tárcsázóhoz képest (és ugye iOS-en csak a gyárit lehet használni, nincs választás).

SMS-ek terén is béna az iOS megoldása, Androidon sokkal fejlettebb megoldások vannak (pl. funkció az ismeretlen számokról jövő SMS-ek elkülönítésére a névjegyekben szereplőktől érkezőktől, mert én pl sok banki és munkahelyi SMS-t kapok, amik így nagy zajt okoznak az SMS falamon).

Céges rendszerekbe bejelentkezésekhez szerintem jó tudni mint hátrányt, hogy iPhone-on a jelszavak begépelésére mindig a rendszerbillentyűzetet lehet csak használni, olyankor átvált arra, míg Androidon az általad beállított billentyűzet használható. Na most nekem ékezetes betű volt valamelyik jelszavamban, és az iOS billentyűzetével konkrétan nem lehet ékezetes betűket írni. Úgyhogy leírtam valahova máshova a jelszót, majd vágólap, beillesztés. Katasztrófa egy megoldás, nem? Egyébként tök idegesítő, hogy a különböző weboldalakon, appokban elég random módon jön elő valamilyen billentyűzet, és mindig oda kell figyelni, mert van ahol pl YZ cserélve van, van ahol nincs gyorsgomb az írásjeleknek (pont, vessző, stb), hanem bele kell menni a speciális írásjelekbe, és ott kiválasztani. Ezt (is) eléggé utálom az iOS-ben, Andoridon ilyen gondom sosem volt.

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.