Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Criminal017 #2131 üzenetére
Esélyes hogy van rá gcam, amúgy a kamera annyival nem jobb hogy indokolja a dupla árat. Pont nyaralás előtt péntek este tört össze így szétnéztem mik vannak és ezt találtam megfelelőnek. Sajnos az ár az fájó volt de már belaktam. Ha akkor tudtam volna venni ilyen árban xiaomi 12 lehet az lenne. Vásárlás után 1.5 héttel 250-260 eft. volt a mstore-nál ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Google Chromecast topic
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom White, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- Keresek SAMSUNG S, Note, A, Flip és Fold szériás mobilokat (Csak Hibás, Törött, Sérült, ázott)
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest