Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-05-07 00:09:53

LOGOUT.hu

Ha nem működik az OTA update:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9082) sgeza válasza Seraph 16 (#9081) üzenetére


sgeza
veterán

Ott is csak az ajánlotta, akinek fogalma nem volt róla, hogy mire való. Az OEM feloldást sosem szabad (régen sem) bekapcsolni, csak akkor, ha tudod mit akarsz kezdeni vele. Az FRP lockhoz semmi köze. Abba akkor kerül, ha a recoveryből nyomsz úgy resetet, hogy előtte nem lépsz ki a Google fiókból. De az sem egy problémás állapot, megadod induláskor a legutóbb használt fiók belépési adatait, és minden megy tovább.
Egyébként ha normál módon, azaz a beállítások menüből nyomsz resetet, akkor ez nem fordul elő, mert az "normálisan" törli az adatokat, azaz kilépeteti a Google fiókot. Kell is neki a net ilyenkor.
Szóval mégegyszer: az oem feloldás megnyitja a lehetőségét a bootloader nyitásának. Utóbbi megtétele garanciavesztéssel jár, cserébe viszont rootolni lehet a készüléket. Önmagában az oem feloldás nem ugrasztja a knoxot (ami a garanciavesztést eredményezné), viszont a lehetőséget megadja, így figyelmetlenség esetén ugorhat. Ha nincs oem feloldás, akkor véletlenül sem tudod ugrasztani a knoxot.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.