Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz SztiviVander #8948 üzenetére
Jaja, de egyébként szerintem egyáltalán nem rossz az exynos csak divat lett fikázni.
Let the Zone take me if I am.
-
SztiviVander
őstag
lehet hogy egy tesztben erosebb mert az sd ket perccel tovabb birja tartani a jobb teljesitmenyt, de aki jatszik azokkal az is eppigy panaszkodik h x ido utan elfogy az fps. de nekem nincs ezzel tapasztalatom csak amit olvasok masoktol mas topikokban arra tudok hagyatkozni, az alapjan en jatekra sd-t se vennek. mondjuk eleve semmilyen telefont se vennek jatekra de ez egyeni szocproblema
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz SztiviVander #8955 üzenetére
ezért mondom hogy nem versenyképes. Gyengébb, többet fogyaszt, jobban melegszik, azonos áron. Ezért is örültem hogy jövőre végre snapdragon lesz de úgy tűnik megint a moslékot kapjuk snapi áron.
-
realist
őstag
Snapi kapcsán kérdés a hűtést hogyan oldják majd meg. 888 és gen1 kapcsán is van bőven pozitív példa ahol nem izzik a telefon és 80-90% alá nem esik vissza hosszú távon sem a teljesítmény (BBK csoport), negatív példákat inkább nem írok:D igaz ezek kevésbé vékonyak (0,4-1mm plusz).
-
dnelb
veterán
válasz gainwardgs #8957 üzenetére
sajnos most olvastam lehet mégis marad az exynos, arra utaltam.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Ez nem egészen így van. A snapi nem a világ vége, gamer telefonokban, amibe elég brutál hűtést kap (pl rog phone, és féltégla haverjai), ott jól muzsikál, máshol nem nagyon. Félre ne érts, én elhiszem hogy jobb benchmarkot general mint az exynos, de én nem benchmarkra veszek telefont, aki igen - az rossz kávéházban van .
Nekem egy telefon ne legyen 1 cm vastag, inkább melegedjen ha játszok. Nem szabad elfeledni srácok, ez nem egy PSP vagy Nintendo DS, ez egy telefon. Nem kéne abba az irányba elindulni, hogy egy féltégla legyen a zsebünkben.[ Szerkesztve ]
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
s.Oliv3r
senior tag
-
SztiviVander
őstag
szerintem nagyon eltulzod :) mindennapi hasznalatra nekem semmi gondom az exynossal (ha lett volna visszakuldom egy het utan es csokolom el van felejtve) gyors, nem laggol, nem melegszik. full grafikas bohom jatekokra en elhiszem hogy nem ez valo de nem is pl az s21fe hiaba van abban egy nem-moslek csoda snapdragon. de mivel van 14 nap igy azalatt kiderul hogy jo e jatekra (is) vagy sem, senkinek nem tartanak pisztolyt a fejehez hogy exynos s21-et vegyen. van ezer mas gyarto, akkor mast kell venni es nem azon kesergni hogy milyen szart kapsz. nem "kapod" amugy sem, hanem veszed. vagy nem veszed. szabad dontes. ha szarul dontesz es ezt honapok utan veszed eszre akkor meg ott nem csak az exynossal van a baj. szerintem. amugyis nincs olyan hogy kompromisszumok memtes telefon (vagy lassan barmi mas) valamibol mindig engedni kell, vagy az fps-bol vagy az akkuidobol vagy a sulybol/meretbol vagy az extrakbol (vizallosag, kamera, qi, stb), el kell(ene) dönteni kinek mi a fontos. peace.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
-
SztiviVander
őstag
-
helixP
nagyúr
válasz SztiviVander #8965 üzenetére
Hát, ha azt tudják kiemelni az új verzió legnagyobb fícsöreiként, hogy enhanced privacy functions és new customization options, akkor azért sokat nem várok.
Amigy a Nice Lock modulok közül egyre többnél Android 13 verzió minimum elvárás, szóval a UI-ba tényleg belenyúlnak majd.
-
gainwardgs
veterán
Exynoson elfut majd
-
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #8967 üzenetére
Döcögve, mert ez Tensorra van optimalizálva
-
ShadowX
őstag
válasz gainwardgs #8967 üzenetére
Tényleg nem unod még? Ez már csak trollkodás, amit művelsz.
-
dnelb
veterán
na akkor majd fél év múlva felrakjuk. s22 topikokat olvasva sok jóra itt sem számítok
-
dnelb
veterán
válasz csorbajeno #8976 üzenetére
laggok(ami főleg azért gáz mert a Samsung azt nyilatkozta hogy ez lesz a fő céljuk ezzel a verzióval, a smoothsag javítása) , akkuproblemak, új bugok. fr sokaknak kellett. és nem hoz kb semmi újdonságot.
-
csorbajeno
veterán
Nekem főverzió váltásnál evidens a FR, de tudom, hogy már én tartozok a kisebbséghez. Attól függetlenül tényleg gáz, ha szemet szúró laggok vannak, mert ahogy írtad is, a fluidság volt a One UI 5.0 vitorlájára felírva. Az akkuproblémák és bugok lehetnek még optimalizálatlanságból eredő gondok is.
-
slice14
veterán
-
marco0007
aktív tag
Frissítés érkezett. Sima s21 Android 13
[ Szerkesztve ]
-
thedivision2
aktív tag
Nekem is megjött a One UI 5, S21+.
[ Szerkesztve ]
-
thedivision2
aktív tag
válasz thedivision2 #8983 üzenetére
Mondjuk, ha nem szól a telefon, akkor észre sem veszem, hogy frissült, mert konkrétan minden ugyan az... Beállításokban találtam 2 új menüpontot aztán annyi.
-
SztiviVander
őstag
válasz thedivision2 #8985 üzenetére
Azert ha belegondolsz a10 ota azert android szinten nem jott latvanyos hudehajde valtozas. Inkabb a motorhazteto alatt vannak/lehetnek dolgok ami miatt van ertelme frissiteni. Mas kerdes hogy lehet tobb az uj bug mint javitas/ujdonsag, de ez se meglepo annyira.
-
thedivision2
aktív tag
válasz SztiviVander #8986 üzenetére
Persze, nem is panaszkodásként mondtam, tökéletesen megfelelt a 12 is úgy, ahogy volt. Ez is meg fog.
-
Damage401
senior tag
Sziasztok!
Telekom-os one ui 5.0 megjött. Nézzétek rá!
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
gainwardgs
veterán
Eltünt az eszköz-karbantarto
Közben meglett, viszont a gyári böngésző nagyon laggol scrollozás közben 5.0 óta[ Szerkesztve ]
-
fzboxx
senior tag
válasz gainwardgs #8992 üzenetére
Nekem van továbbra is
-
ricsmoka
tag
Mintha élesebb lenne minden szín! Még nézegetem mi a változás
[ Szerkesztve ]
-
thedivision2
aktív tag
A prohardver és társai nekem is lagolnak Firefox alatt, de más nem. Gondolom megint van rajta valami reklám ami nem tetszik a telefonnak, mint amilyen a Vodafoneos volt annó.
-
gainwardgs
veterán
válasz thedivision2 #8995 üzenetére
Nekem más is laggol sajnos
Netbank sem enged be -
csorbajeno
veterán
Én is meg akartam jegyezni, hogy a böngésző olyan lett, mintha reszelőn csúszna, de ahogy előttem is írták, csak a mobilarena.hu és családja ilyen.
-
csorbajeno
veterán
válasz csorbajeno #8997 üzenetére
Kiegészíteném még annyival, hogy a főoldal és a cikk nem laggol, csak a fórum.
-
fzboxx
senior tag
válasz gainwardgs #8996 üzenetére
Nekem eddig semmi gond...
CIB mobilbank, WebKincstar, MKB szépkártya, K&H mobilbank, revolut, Authenticator, mind működik.
Nem volt HR, csak OTA frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Samsung galaxy S21 Ultra 5G 256/12GB Csere is!
- Újszerű Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21+ Plus 5G eladó lila színben dobozában garanciával! 8GB/256GB!
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Silver. BM387
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra Fekete 128GB. BM388
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest