Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz Seraph 16 #10200 üzenetére
Aha, ezt már néztem, az Alkalmazások opcióból is el lehet ide jutni, csak a Tárhely részbe nem mentem bele.Töröltem a gyorsítótárat, de maradt a bug.
Az adatokat nem merem törölni, mert kiírja, hogy ezzel mindent IS töröl, file-okat, fiókokat, beállításokat.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
sgeza
veterán
válasz gabber01 #10201 üzenetére
Csak az adott alkalmazás adatait törli, vagyis nagyjából azokat a beállításokat, amiket módosítottál a gyári alapról. Illetve alkalmazástól függően az abban létrehozott olyan tartalmat, ami az alkalmazáshoz kapcsolódik, annak adatai között kerül tárolásra. Fájlokat és fiókokat nem töröl.
[ Szerkesztve ]
-
fzboxx
senior tag
Azért volt benne valami, jól éreztük...
link -
SztiviVander
őstag
Az uj frissitessel viszont az tunt fel hogy a teams video meetinget hasznalva mult heten (es eddig mindig) epp hogy kicsit meleg volt a ket oras meeting utan a telo, most meg kb egette a kezem amikor felemeltem. Idoben ma is tok ugyanaz volt, cirka ket ora. Az akkubol pedig 40%-ot megevett ami szinten majdnem dupla mint eddig. Teams app nem frissult mar vagy ket hete ugyhogy nem gondolnam hogy az a hunyo. Milyen jo is a suru frissites, igy legalabb gyakran lehet szetbni valamit ami addig jo...
-
fzboxx
senior tag
válasz SztiviVander #10205 üzenetére
Teams nálam nagyon ritka, hála istennek.
Egy fél éve, frissítések után mindig futtatom a Samsung app booster-t, mert érezhetően jobban teljesít utána a telefon.
Esetleg csináld meg, hátha segít, persze csak akkor, ha még nem tetted meg...
Samsung App Booster -
dnelb
veterán
válasz SztiviVander #10205 üzenetére
teams nekem 2 éve ilyen laptopot ugyanigy megoli, legújabb i5el
[ Szerkesztve ]
-
Sracok, jol mukodo G991BXXU7EWCH-re erdemes a most felajanlott G991BXXU7EWE6 G991BOXM7EWE6
G991BXXU7EWE1 frissitest feltenni? Ez mar a fagyas/ujraindulas bugtol mentes?[ Szerkesztve ]
Másolat_eredetije
-
jeffreybboy
tag
Sziasztok!
Érdeklődnek hogy garanciába akkumulátor cserét lehet kérni? Másfél éves s21-em azért 5-6 óra sot hozott eddig. Mostmár 4 órát is jóindulattal éri csak el.Egyedül az idő a barátom.
-
kutga
nagyúr
válasz jeffreybboy #10215 üzenetére
Régen csináltam ilyet, azt mondtam, nagyon merül két évesen, cserélték az akkut, alaplapot, kb mindent, kaptam egy új telefont.
Let the Zone take me if I am.
-
Iller
tag
válasz jeffreybboy #10215 üzenetére
Szia én két hete küldtem vissza akkumulátor problémával. Simán cserélték ,meg a hátlapot is .
-
csorbajeno
veterán
válasz jeffreybboy #10218 üzenetére
Nekem biztosítás miatt volt 2-szer a TMX-ben az S21 és semmi gond nincs vele.
-
Iller
tag
válasz jeffreybboy #10218 üzenetére
Telekomos készülék így oda kerül.
-
fzboxx
senior tag
Akksira nem csak egy év a gari?
Jól értem, egy év után garanciával cserélték az akkut? -
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz Kroni1 #10226 üzenetére
Attól függ hol vetted.
Ha szolgáltatónál a normál (lista)ár a mérvadó.
Legalábbis vodától azt az infót kaptam anno.
Utána kérdeztem samsungot, ők meg az akksit mondták hogy teljes idő alatt garanciális.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
baani59
aktív tag
válasz SztiviVander #10228 üzenetére
Ha szerepel a listaár a számlán, akkor alacsonyabb promóciós ár esetén is 3 év garancia.
"Amennyiben valamilyen promóció okán a termék számlán feltüntetett eladási ára alacsonyabb, mint a számlán szintén feltüntetett listaár, akkor a termékre a listaár alapján irányadó jótállási idő vonatkozik."Samsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
-
MadMancs
veterán
válasz SztiviVander #10228 üzenetére
Vodánál szerepel listaár is.
Nálam jelen esetben:
Ár: 497000Ft
Kedvezmeny: -83000Ft
Fizetendő: 414000FtElőrendelés, Voda, S21U
2021.01.13Jó itt mindegy is lenne, de amikor rákérdeztem más miatt kellett akkor mondták amit mondtak.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
őstag
Az utolsó frissítés óta olyan érzésem van, mintha jobban enné az akkut. Ti nem tapasztaltatok hasonlót az újraindulós bug javítása óta?
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
csorbajeno
veterán
válasz SztiviVander #10234 üzenetére
Nekem nem tűnt fel semmi hasonló, igaz nem használok Teams-t.
-
jeffreybboy
tag
Felhasználási szokásaim nem valtoztak
Egyedül az idő a barátom.
-
dnelb
veterán
válasz jeffreybboy #10238 üzenetére
az ok de a nap jobban süt valahogy mindig junius körül jönnek a visszajelzések hogy jobban merül a frissítés óta, pedig csak többet van világos, magasabb fényerőt lő be, melegebb is van , throttle stb de persze lehet jobban merül, viszont ez egy több éves pattern már kb minden telo topikban nyár elején
[ Szerkesztve ]
-
Lalaland
tag
Üdv mindenkinek!
Szerintetek miért lehet az hogy nem talál frissítést a telefon, és a biztonsági frissítés leragadt 2023.február 1-nél? A teló s21+ 256gb független. Alapsáv verzio: G996BXXU6EWAF
Annyi történt hogy a csc megváltoztattam 3 hónapja ILO-ra, a hivásrögzítés miatt. De hiába teszem vissza EUX-ra akkor sem talál frissítést.. Valakinek lenne ötlete?N o S o u n d J u s t S p e e d
-
őstag
Én is ilyenekre gondoltam, és még mindig nem vagyok biztos benne, hogy a frissítés okozott bármit is, de tény, hogy azóta kétszer is volt, hogy estefelé még rátöltöttem, eddig erre nem volt szükség mostanában. Szóval ezért is vagyok rá kíváncsi, hogy ki mit tapasztalt.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
csorbajeno
veterán
válasz Lalaland #10240 üzenetére
Mert valószínűleg megakadt egy olyan hibrid ROM-on a telefon, amit hivatalosan nem adtak ki. Erre két megoldás kínálkozik. Az egyik, hogy FR-rel egybekötve felteszed a legfrissebb ILO ROM-ot, a másik, hogy minden hónapban Odinozol és te rakod fel a legfrisebb ROM-ot.
-
Lalaland
tag
Uh nagyon örülök neki.. Az Odin módszerrel ami FR nélkül tudok frissíteni, hogy megmaradjon minden? Honnan érdemes letölteni a firmwaret?
[ Szerkesztve ]
N o S o u n d J u s t S p e e d
-
sgeza
veterán
válasz Lalaland #10243 üzenetére
Nem biztos, hogy kell fr, és amint felteszed a következő, adott csc régióban kiadott verziót, újra lesz ota frissítésed.
De akkor összegezzük: milyen fw verzión, illetve csc régión vagy most? Azon, amit legutóbb megadtál? És milyen CSC régión szeretnél lenni? Hogyan váltottál csc kódot?
Egyébként ha már ilo-n voltál, nem lett volna szükség visszaállítani a régiót, helyre lehet rakni a frissítést odinnel.[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
Ha sestore-ban vettem a telót, akkor a számlát nem kéne látnom a fiókomban a letöltések között?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Lalaland
tag
Köszi mindkettőtök válaszát. Nem talált OTAn frissítést, gondoltam visszarakom de úgy sem, aztán vissza ILOn. Melyik csc régió ajánlott erre a típusra, melyiket használjátok hogy legyen hívásrögzités? meg spam szűrő esetleg.
Hogyan tudnam egyszerűen Odinnel frissíteni factory reset nélkül?[ Szerkesztve ]
N o S o u n d J u s t S p e e d
-
sgeza
veterán
válasz Lalaland #10247 üzenetére
Az ilo maradhat a hívásrögzítéshez.
Hogyan váltottál csc régiót? Azért kérdezem, mert ilyenkor eleve javasolt a factory reset.
Az fr nélküliséget magára a helyreállításra értettem, hogy pusztán egy frissebb verzió felrakásához nem kell reset. Ha bevállalod, akkor végülis csc váltáskor sem kötelező, inkább ajánlott.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs