Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
válasz
leslien #1520 üzenetére
Mi? Nem nagyon értem a reakciód. Tehát állításod szerint a 108 Mpx nem részletesebb mint a 10-12?
Semmi baj.
Egyébként nagyon irritáló amit csinálsz. Folyamatosan beugatsz akinek csak tudsz és szapulod egy Samsung topicban a Samsungot és állandóan a Pixel 4 XL-eddel jössz mintha bárkit is érdekelne. Haver ereszd le a gőzt vagy pedig örülj a Pixelednek, bánom is én csak ne keljen már újra meg újra azt olvasnom, hogy mekkora király a Pixel és a Samsung mekkora szar és a Snapdragon az isten.
Még ha valóban jobb is az SD, sokra megyek vele ha itt nincs. Ha valakinek SD kell vegyen olyan telót amiben az van. Ha valakinek Samsung kell azt vesz és úgy veszi, hogy tudja Exynos van benne.
Mondom értem én, hogy az SD a király és az Exynos a csicska csak keress már magadnak egy másik topicot. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- További aktív témák...
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Eladó Samsung Note 10 Plus 12/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest