- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
agszabv #3302 üzenetére
Sajnos nincs. És a leginkább zavaró tulajdonsága, hogy ha elforgatod a telefont, és nem pont szemből nézed, (pl több embernek mutatsz egy képet, amit te készítettél) elég erősen torzulnak a színek, a fehér is.
Az AOD miatt nagyon menő lett az oled, de szerintem az egyetlen valóban hasznos tulajdonsága max annyi, hogy a sötétebb témákat használva, talán spórolhatsz egy kis akkut.Viszont ami nekem nagyon tetszik ,csak még nincs csúcsra járatva, az az értesítő ledet helyettestő, kamera körüli csík, amit több app is próbálgat, és már mondhatni ok, de én valami szép/szebb animációt szeretnék oda, úgy hogy cserébe ne merüljön brutálisan 5%/óra, vagy legalább érzékelje ha zsebben van, és ne menjen feleslegesen (az AoD jelenleg nem tudja, v legalább is nekem nem kapcsol ki zsebben sem). Remélem a One ui 2 már valamivel közelebb lesz ehhez (akinek már van, és tudja a választ, pls ne rontsa el a meglepetésem, majd ha megkapom és in kiderül
)
-
Petyuska111
tag
válasz
agszabv #3049 üzenetére
Jelenleg a fenti Telekomos ajánlat a legjobb, ott érdemes venni, 149,900 Ft hűség nélkül (adnak hozzá egy dominó fix kártyás előfizetést, sim-et, ha nem kell, kidobod, és beteszed bármelyik szolgáltató sim-jét, elvileg szolgáltatófüggetlen a készülék). Én biztos nem venném egy garázsboltban a Telekom helyett. A garancia a Telekomnál biztos rendben van (nem néztem meg, de feltételezem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest