- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
SuperMario
tag
válasz
N.YCityBoy #8700 üzenetére
Épp ellenkezőleg, ennél on-topikabb témát keresve se találhatnál.
Hidd el, örülnénk, ha nekünk is minden jól működne a telefonon, de azért szoftveres vonalon a 3 hónap alatt jóval több hiba merült fel, hogy csak legyintsünk és azt mondjuk ez így rendben van. A szoftverfejlesztésnek vannak keretei és lépései, de néha úgy tűnik mintha itt nem hogy kihagynának néhányat, de nem is tudnának a létezéseikről.
Bár lehet, hogy én állok hozzá rosszul és áldanom kéne az összetákolt szemetet, amit OS-ként prezentálnak, mert így, hogy képtelen magát lefrissíteni a rendszer, legalább a Gmail értesítéseim jönnek.
Persze lehet, hogy én szoktam hozzá túlságosan a jóhoz, OnePlus 3-ról jöttem, nem tudom a többi nagy gyártó mennyit küzd az Androiddal, de ez így szimplán nevetséges.
Még mielőtt megjönnek a miért nem adom el: telekomnál részletre vettem. Ha tehetném visszaadnám nekik, még úgy is, hogy a + szerintem jelenleg a legjobban összerakott telefon hardver fronton. Plusz azért ezek nem olyan hibák, amik a mindennapi használatban bármekkora fájdalmat okoznának. Viszont olyanok, amik számomra erősen kérdőjelessé teszik a márka komolyanvételét.
-
Musaka
senior tag
válasz
Pont ettől szakmai a topik, és nem attól hogy arról diskurálnak hogy milyen tok meg fólia legyen rajta.
Nem értem neked miért fáj ha pár user feszegeti a határokat? Ha meg hidegen hagy miért írsz ide ezzel kapcsolatban cinikus megjegyzést?A kérdés költői
-
Whiteshark13
tag
válasz
Hát sztem meg inkább az a vicc, hogy ha már egyszer kibaszottul el vannak maradva a konkurenciától sok téren, a világ legnagyobb mobilos cégeként, még egy kurva szoftverfrissítést sem bírnak összehozni! Az egyik fagy, a másik nem sikerült... Az, hogy a fotóapparát még egy Xiaomi-hoz képest sincs sehol, egy dolog. Hogy a gyártástechnológia a Huawei szintjén sincs, szintén egy dolog. Hogy lassabb és energiapazarlóbb, mint a Snapdragon, ugyancsak egy dolog. Na de hogy egy kurva szoftverfrissítést sem bírnak kiizzadni magukból, mert hazavágja a telót... Na, ez már gáz! Életem legrosszabb döntése volt ez a fostalicska 345 ezerért!!!
Azon gondolkodom, miért nem bírtam várni inkább mondjuk egy OP7+-ra?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest