Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
guriga1234
addikt
Engem nehéz lenne ellopni. Még elrabolni sem lenne egyszerű.
Nekem egyébként nincs a nyakamban a telefon, de én nem is szoktam elejteni, meg elhagyni sem. Ha nem otthon vagyok, és a telefon nincs a kezemben, akkor a zsebemben van. Nem szoktam asztalra, stb. máshol kitenni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-Ben-
veterán
Ők általában nem a véleményüket írják le, hanem egyenesen megsértődnek. Ez az, amit nem tudok hová tenni.... Ez egy telefon, egy használati tárgy. Néhányan mégis igen hevesen reagálnak 1-1 negatív(abb) hozzászólásra. Persze, ha a Samsung küldte az illetékeseket, akkor megértem.
[ Szerkesztve ]
-
mihail38
aktív tag
Én sem váltottam márkát, pedig jóval kedvezőbb áron ajánlották a telenornál az én csomagomhoz a Mate 20 pro-t és a P30 pro-t, nyilván el gondolkodtam már csak a pénz miatt is, a kezembe vettem mind a három telefont ebben a sorrendben, Mate 20 pro, P30 pro és S10 + a válasz hamar jött mikor a kezembe vettem az S10+ és nem bántam meg egy kicsit sem és S8-ról jöttem.
-
karakpecze21
senior tag
Az lett volna egyébként a terv hamarosan........a P30 Pro.
Viszont még nem volt bajom a P20-al és gondoltam kicsit még várok........ emiatt egyelőre nem váltottam.Aztán megjött kedves unokaöcsém Németországból látogatóba. Nézegette a telefonomat én is az övét, majd mondja, hogy nem akarok e cserélni vele, mert neki nagyon tesztik a P20 PRO.
Először nem is mentem bele, majd agyaltam, hogy formailag az S10+ is nagyon teszik, meg hogy hát az mégis 3 hónapos és még is cak egy 2019-es csúcstelefon.
Meg aztán anno Samsungos voltam, kipróbálnám most milyen lett, ne mindig csak a Huawei legyen.
Elég jó ajánlatot mondot így belementem........Röviden ennyi.
Alasoh: Köszi szépen, ki fogom próbálni, amint módom lesz rá. Érdekes amit írsz, lehet akkor nálam is hasonló képpen lesz.
[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
Mint mondtam, vezeték nélküli töltés.
(#18180) sgeza
Dehogy, csak letettem a billiárdasztalra és csodálkoztam, hogy lóf@sz van itt, nem gyorstöltés . Egyébként a titok az volt, hogy bénáztam. Bizonyos akkukapacitás alatt (nálam ez épp 3% volt) nincs gyorstöltés, utána viszont már működik. Asszem.C805
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- PlayStation 3
- LEGO klub
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest